Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

„Már egyezkedik az MSZP és a DK” (!?)

 

 ...és gyűjtöm szorgalmam zálogát fejemre

a vészt – kísérteties véggel telve

hevét – (szőke)

 

 ...mert nincs megadás, nincs önfeláldozás és önátadás. Mondatok pörölycsapásai következnek. Tételek, a tételek pontosságra törő, rideg, fogalmazásban, merthogy csoda nincs... itt csak a közönyre közönnyel, önzésre önzéssel lehet válaszolni!

...létünk állandó összeesküvés ellenünk, önmagunkban menthetetlenül és szánkig ér már a mocsok - sorszerűen kívülünk és bennünk - de ami megtarthat még bennünket a jövőnek, az csak az értelem lehet!

Bojár (milliárdos) szavai:

„A legkisebb esélyt is meg kell ragadni a kormányváltásra, olyan mértékű fenyegetést jelent a Fidesz hatalmon maradása.”

Felvetette, hogy 2020-ban, Trianon százéves évfordulóján akár fegyveres konfliktust is provokálhat a kormány a szomszédos országokkal.

Nem feltétlenül háborút, de helyi konfliktusokat elképzelhetőnek tart. Szerinte az állandó ellenségkép-keresést nem lehet tovább fokozni anélkül, hogy ne válna veszélyessé.

Ezért van szerinte az ellenzéki pártoknak történelmi felelősségük.

„Aki az önálló indulásban gondolkodik, az nem gondolja komolyan Orbán legyőzését”,

mondta Bojár, aki szerint az ördöggel is érdemes most összefogni.

„Nem szeretném úgy leélni a hátralévő életemet, hogy lelkiismeret-furdalásom legyen amiatt, hogy szólhattam volna, de nem szóltam”

csalódást okozott neki a Momentum, mert elzárkóznak mindenféle együttműködéstől más pártokkal.(forrás:4!)

"A legkisebb esélyt is meg kell ragadni, olyan mértékű a fenyegetés, ha a Fidesz hatalmon marad amikor a miniszterelnök nyíltan támogat garázda tevékenységet, ezzel implicit az erőszakot támogatja – hát milyen irányba megyünk?" - utalt az őcsényi ügyre. (forrás:hvg)

 

---------------

 

Az összefogásról:

 

DK: „ennek tényleg jó vége lesz”! - vagy semmi nem lesz... (mondom)!

A DK azért szeretne önálló listát, mert Molnár Csaba szerint így megsokszorozható a listákra leadott szavazat, és a baloldal sokszínűségét így mutathatják meg.

Az egyéni jelöltek arányaiban még nem állapodtak meg. Alapvetően DK-s jelöltjei vannak a pártnak, de lesz néhány civil jelöltjük is, utóbbiakkal majd meglepetésként állnak elő. (atv.)

Majd lesz itt még, a hatalom részéről „büntetőjogi bosszú” is!

Mert Orbán nem tudja lenyelni, hogy személye és Európa között kell választani!

Így lenne „rém egyszerű” minden? Álmodjunk szépeket...

miközben

a Fidesz már felkészült a győzelemre, a csalás erősített állapotában bűvészkedőn: Semjén Zsolt legutóbb már arról beszélt, hogy még inkább meg akarják könnyíteni a hamarosan közel egymillió új állam- és választópolgár szavazását, ezért felmérik a bürokratikus akadályokat; így például a jövőben nem lesz kizáró ok, ha az érintett szavazó nem tudja az édesanyja nevét. Nem vicc, ilyen „technikai nehézségek" kiküszöbölésére is kész a kormány, csak azért, hogy egyetlen, reményeik szerint őket hatalomban tartó határon túli szavazat se vesszen el.

Ahogy Újhelyi már megállapította:

fenntartják azt az alkotmányellenes állapotot, amely indokolatlan különbséget tesz kivándorolt, külföldön dolgozó (és milliárdokat hazautaló, ezzel a magyar gazdaságot támogató) magyar állampolgár és az újonnan állampolgárságot szerző, a közös teherviselésből kevesebbet vagy semmit sem vállaló határon túliak között.

Mondjuk ki:

ez a különbségtétel tudatos, előre megfontolt szándékból elkövetett választási csalás, amelyhez ráadásul a választási szervek rezzenéstelenül asszisztálnak.

Ellenvélemény nem lehet!

 A kis kerítésbontó szentenciája... (!)

Orvosulatlanul végzetes kifejtéssel:

„Vagy nyugalom lesz, vagy békétlenség. Vagy biztonságos kiutat találunk, vagy még súlyosabb válság lesz és zűrzavar /.../” - vagy teszem hozzá csendesen: le kéne mondania!

Merthogy (érdem és szándék):

„Magyarországon az az alkotmányos rend, hogy a magyar nép választott képviselői, az erre előírt szabályok szerint törvényt alkotnak, akkor azt mindenkinek be kell tartani.

A magyar jogrendszerben polgári engedetlenség nincsen.”

Igen, érdeme, hogy jól bűvészkedik Orbán, ámbár a szándék nem a megbocsájtásé és nem is irgalmas megértő szereteté... csak az ellenfél bukásába beletörődő szomorúságot viseli el zsarnokunk - a másféle véleményeket elsöpri!

Értelem-villanataiból kitűnik, hogy Orbán a bibliai égő csipkebokorban megjelenő Isten alakjában, már maga is magát látja!

Így ítélkezik önző erkölcsi káoszában önkényúrként... bár színészi fordulattal mindig azt mutatja, hogy racionalista gondolkodó és nem ismer erkölcsi megalkuvást, keresi az etikai normákat... ámde, ezeket csak birkái szopják be!

Így fösvényszámítása – hogy létezni már huzamos kín és állandó megaláztatás...és már most - a Fideszben - a győzelmet ünneplik előre – Orbán Viktor szavain „mint a bolondok, úgy kacagtak, kurjongattak” örömtelten!

 

 

Magamban didergem szépítő szándékaim

a hideg szeptember után

az októberi tűz hiányán

mindazt mi intellektuális

holdkóros jövendőmet

mi már bensőmben terjed

másoknak pedig kellemetlen – hogy avatna

bár tüskés-szavakkal itt telhetetlen rég

ahogy viháncol a ma

mert befed a dér

két-színén lelt mindenségén – (szőke)

 

 2017. 10. 12.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 101
Tegnapi: 283
Heti: 755
Havi: 3 619
Össz.: 378 584

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: „Már egyezkedik az MSZP és a DK” (!?)
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »