Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Kilátástalanság...

 

A „Jobbik” népszerűsége ingatag dolog, lehet máma így van, holnap lehet másként lesz! A demokráciákban az ilyen szélsőségek- szélsőséges gondolkodásúak nem férnek bele... ezért is mondom, hogy már régen, csak az orbáni diktatúra él- így érthető a „Jobbik” térnyerése!

„Zörgő árnyakkal harcra kelni,

Fojtott zsolozsmát énekelni.” (Ady)

Nem mellesleg ők is Putyin pincsijei... amiért most Orbánt szapulják mások, az náluk is megáll! A „Jobbik” és a Fidesz egy, és mindig is az volt, csak színjáték, amit művelnek, Orbán, amíg „Jobbik” létezik soha nem lesz leváltva! Magyarkodás, hamis hazafiság, ál-kereszténységbe burkolva, ez ma a Fidesz-”Jobbik” és a KDNP nagy-nemzeti szövetsége! Érdek-politika?!

A múltat meg olyan elementáris erővel hoznák vissza, hogy- abból csak baj lehet, forrongó erejükkel a szabadságot is porig aláznák, és az emberi méltóság már értelmét veszítené... az ellentétek csak mélyülnének (a feltételes mód itt felesleges, mehet akár kijelentőben!) és most ahogy a Fideszt hozták helyzetbe megint- egy a gondolkodásuk Orbánnal, ők már kéz a kézben – a bevehetetlenek!

Horthy emléke egyetlen pillanatra sem hozná meg (hozná vissza) a béke harmóniáját, minden szépséget tönkretesznek, a közelmúlt megnyilvánulásai ékesen példázzák, hogy egy „Jobbik” uralom esetén mire készülhetünk (lásd. zsidózást, cigányozást- masírozások, igazoltatások és a lelki, érzelmi velejáróik... hangulati következményeikben lenne hangsúlyos, mint most Ságvári esetében Szegeden) Orbánékkal karöltve tovább rongyolnák az országot! Hajrá Magyarország, ha nektek ez kell!

 

A várt az elvárt – mutatja már arc-nélküli arcát

immár viseltes-álarcával van

ahol a jó sem jobb

a rosszabb sem jobb –

csak az arány

adhat még

szép formát a mában

mégis álruhás-siratóra váltott bel-világát

a sejtek örökítő-kódjával

viszi tébolyra ellentét voltában...

így a jellem- szenvedély- indulat

egymás ellen küzdenek tovább

de pártjaiba vész a megoldás! – (szőke)

 

2015. 03. 03.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 226
Heti: 71
Havi: 3 216
Össz.: 372 327

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kilátástalanság...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »