Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

L. Simon kiosztotta a szakmát...

 

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint az újságírók mindent megtesznek azért, hogy az emberek a kormány ellen tüntessenek. Hozzátette: a sajtó ahelyett, hogy a kormány programjával vagy a Budai Vár felújításával foglalkozna, Lázár János órájával hergeli a közönséget.”

Ez az ember államtitkár? Milyen szintre kell még lesüllyedni a kormánynak? Sorolja szegény feje, hogy Gyurcsánynál senki újságíró nem volt finnyás... (öltöny és ékszer ügyben). Csakhogy, Gyurcsány és Bajnai nem vették fel a fizetésüket sem, így és ezzel a gesztussal is az elesetteken kívántak segíteni, valamint mind a ketten a politikáért és nem a politikából élt!

Az orbáni vezetés a politikából él és ezért, aljas cselekedetnek is nevezhetjük- népellenesnek is az eszméletlen gazdagságukat, kevés kivétellel, akik dolgoztak máshol is, és vagy a politikán kívül volt más vállalkozásuk is. Ja, hogy a szülőktől örököltek? Hm... lehet, de ennyit? Végig kellene vizsgálni a rokonok gazdagodását is, és az időt is, hogy mikor gazdagodtak és hogyan... ki- miért és mennyit fizetett adót.

Ha már ilyen „okos” L. Simon – a Várba ne költözzön Orbán. Amíg az ország dolgai és a gazdaság ilyen siralmas állapota nincs jobbítva! Ez nem öröm, hanem szégyene az országnak, de az is, hogy ilyen kormánya van. Megtévesztették az embereket, csaltak, hazudtak és loptak... ezt teszik, mind a mai napig. Ilyen korrupt kormánya Magyarországnak még soha nem volt, bármely történelmi időszakot vizsgáljuk is.

„Az igazság olyan, mint egy fényes csillár: a szobában lévők számára látható, de mindegyikük más szemszögből látja.”

Szóval Laci gyerek ülj meg a seggeden, mert megtalálnak csípni! Hátrébb az agyarakkal, ha lehetne... kérem.

A bevallások teljes és pártatlan felülvizsgálata után (s ne a KDNP-s Rubovszky-félék vizsgálódjanak, akik 8-900 ezer FT-ból nem tudnak tisztességesen megélni!), a vagyonosodás következzen – szintén egy pártatlan felállásban, mert már ember nincs (legfeljebb egy pár elvakult hívő), aki hinne Orbánnak és társulatának, sajnos már az intézményeiben is elveszett a bizalom... ha már a rendőrségbe, a bírói karban sem lehet bízni, akkor jobb, ha lemondanak, mert ez már a vég. Innentől csak a bajok sokasága jöhet... és a türelem véges! A „150 államtitkárt” meg szélnek kell ereszteni- mert nincs kivétel (mind a minisztereiket majmolják), mind a lét sunyiságát példázza! Ideje körmére nézni mindegyik munkájának, mert nagy a szellemi űr s arányt tévesztettek... a „leíró” hangulat már megvan – menjenek békével, amíg még lehet!

 

A KDNP meg kapja be a Fideszét és fordítva. Nem lesz vasárnapi bezárás, mert maguk alatt fűrészelnék a fát... csapás csapás hátán már, amit Orbán csinál. Ez nem normális! Le kéne állniuk már, a nép nem hülye, bármennyire is annak nézik...

Általánosságban, szégyen minden magyarra, hogy ilyen ostoba kormánya van! Keresztényi érzület? Hm... ahol pénz az Isten? Mert- ugye az egyéni gazdagodásuk megteremtette számukra a földi Mennyet! Ja- hogy az irigység szól belőlem... (!)

 

 

Még „bolygó, boldog áramok

kalandoznak hegy-völgyeikben,

s pattannak ki itt meg ott.”

Lelkem már egy dalnak „örül”,

- bár kenyerem erre is kevés -

ám a jelen ezt nyújtja nekem,

tudatva most, mennyit ér!

 

Még becstelenül futják köreiket

a Hatalmasok,

hol századok hamvába temetkezik

az építő gondolat rég...

de annál tündöklőbben élik a fényűzést.

 

Im' a Hős mámoros vággyal,

Várából láttatja a pompát

s őrületén ott áldja szép Helénét!

„Játszanak magukkal és magukban,

(ott) a pattanásig fűlt tagok...”

S a„Fényes úr” eljátssza gőgös Niobét,

mert hisz ő ad bő veteményt - még! – (szőke)

 

 

2014. 12. 02.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 54
Heti: 386
Havi: 3 531
Össz.: 372 642

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: L. Simon kiosztotta a szakmát...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »