Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán a „cinikus bajkeverő”...

 

- ...élj sokáig még idelenn... néped közt bőség kísérjen – itt s így törekedj babérokra, itt uralkodj már atya- és vezérként is és verd le az ellent, a téged megrontókat! -

Bocsáss meg az ellened

vétkezőknek, de soha ne

feledd el a nevüket (Fidel Castro) :)

 

Orbán "cinikus bajkeverő, aki vidáman kacérkodik akár a nyílt rasszizmussal is, ám bármennyire fájdalmas ennek beismerése, van abban valami, amit mond". - és ehhez csak annyit, hogy mindig a módszerrel van bajom – és félelmetes pimaszsága bír még érvénnyel, hogy tudjuk őt a kor emberének... merthogy nála: a holnapért érdemes csak élni, de a ma-hasznát ma élvezem ki... alapon áldásként osztogatja véleményét, miközben egy asszonnyal viaskodik, ki- Németország vezetője: Merkel ! Teszi ezt „férfiként” (a háta-mögött), az elvizenyősödött eszméivel.

Szemben a kézcsók dukál! Kétarcúsága, kettősbeszéde- pávatáncaival már világhírűvé tette! Seehofer: a "provokátor" Orbán Viktor látogatásával újabb támadást intézett Angela Merkel kancellár ellen, akit már szeptember eleje, a Magyarországról elindult menedékkérők beengedése óta nap mint nap bírál...

Szögesdróttal és Magyarország, Európa szégyene felirattal a címlapján jelent meg a Libération baloldali lap, amely szerint a "cinikus és gátlástalan" Orbán Viktornak a menekültekkel szembeni "radikalizálódása" miatt "kezd felmerülni a kérdés, hogy Magyarországnak van-e helye az Európai Unióban". És a nyomaték- egy beteg, fáradt ember éledő életvágyának lesz betudva, hogy felmentsék bűnei alól.

A "magyar miniszterelnök politikája brutális módon testesíti meg azt, amit a keményvonalas jobboldal sok országban elképzel: a határok lezárását, a bevándorlókkal szembeni keménységet, a muzulmánok elítélését, a hagyományos értékek propagálását és az európai szolidaritás elutasítását"

...a magyar helyzet rávilágított arra, hogy a schengeni határok védelmét lehetetlen nemzeti hatáskörben ellátni, mert akkor a problémákat áttolják egy másik országra, ezért közös európai határvédelmet kell létrehozni. A lap szerkesztőségi írásában Laurent Joffrin főszerkesztő úgy vélte, hogy "kísértet járja be az Európai Uniót, a nacionalizmus kísértete", amelynek Orbán Viktor az "előfutára". De hiszen – ekként is - átsüt rajta az érzelem: vágy a nagy tettekre, vágy az önmegmutatásra! Torgyán módján: „Monnyon le”!

Elvesztegetett napnak

tekintem, amelyen nem

akarom lemondatni

a miniszterelnököt (Junzsagin Cedenbal) :)

A hazai-pályán is folytatódik a vélemény kiosztás:

...a szocialista párt hivatalos álláspontja, amit Mesterházy Attila fogalmazott meg, "miszerint támogatja Orbán Viktor menekültügyi politikáját"...!!! - mindezt úgy teszik, hogy a DK-t próbálják bemártani, amiként kijelenti az mszp szóvivője: hogy a menekültügyből pártpolitikát csináló Fidesz mellé a DK is felzárkózott! Ó! - mily ostobák!

Íme miként lesz az mszp-ből egy igazi „Bal-lik” párt (a „Jobbik” után szabadon), amiként a seggnyalásból próbál megélni és: elárulja az európai baloldal igazi értékeit és a demokratikus ellenzék szavazóit. Az mszp-t az új „Bal-lik”-ket, nem kell félteni, náluk lesz még lejjebb is! - amiként van is: pld: az újabb „feketekasszás” ügye, az ingatlanok eladása stb. Tóbiás bukása érik! A „Bal-lik” (mszp) sem mentes a mutyiktól: „Újabb pénzügyi botrány robbant ki a Magyar Szocialista Párt házatáján. A párt józsefvárosi szervezete egy hangfelvétel tanulsága szerint egy úgynevezett "feketekasszából" finanszírozta kiadásait.” - és a folytatás másutt is:

Miközben- folyik a mutyi, az osztogatás, a kerítés figyelemeltereléséből lámcsak- miként lesz haszon: „Amíg az ország a menekültekkel való riogatástól hangos, a kormány három év előkészítés után sebtiben a haverok kezére játssza az állami földeket – állítja a Demokratikus Koalíció.”

Úgy látják, a gazdák kizárását szolgálja az is, hogy a földek érdemi részét árverésen adják el. „Képzeljük el azt az árverést, ahol Tiborcra rálicitál Orbán veje, Tiborc István” – áll a közleményben. Na- erre varrjanak gombot!

Az csak parasztvakítás, hogy eladási tilalom lesz ezekre a földekre. Igaz, hogy a hitel fedezeteként elidegenítési tilalom lesz, de ha hitelt idő előtt visszafizetik, akkor a tilalom is megszűnik” – állítja a DK. Hoppá!

Sirámok lennének? - nem hinném, ha nagyon is valóságos alapjuk van a híreknek... kurva mélyre került már a bizakodó akarat! A nyomósító kiemelések és hangulati színezésük akár nyavalygásnak is tűnhetnének, de mert a problémák újra és újra felélednek, szem elé kerülnek (és nem tündérmódra), már eszünkbe sem jut azon csodálkoznunk, hogy a vélemények ily degradálólag kerülnek kifejezésre!

Az az igazság, hogy napról

napra hülyébb leszek.

Ma meg kifejezetten rossz

napom volt: olyan hülye

voltam, mint amilyen

holnap leszek. (Caligula) :)

Eközben Szíjjártónk sem áll le, folytatja a „berendeléseket”, aztán őket kioktatva, egy-kanyarban- jól seggbe is rúgja mindegyiket- utána, közli így velük: „dögöljetek meg”! Ez ám a diplomácia! - és a kerítés egy országimázs... vegyük észre, miközben a nemzetközi médiát is kioktatja jó-modorra és közli: „a döntést nem érzelmi alapon hozzuk meg, hanem tények alapján” – Hozzátette: Magyarország gazdasági migránsokat nem tud fogadni! - erre viszont senki sem kérte!- ekként már mindent elhinnék, ha csak a fantázia játszana ördögöt velünk... bár azért – valljuk be, van ezekben némi igazság! És a svédek sem maradnak ki az „igazságosztásból”- „ürügyérünk” egy kifordított mesével nekik is neki megy: „A közlemény szerint a svéd kormány migrációs minisztere durva rágalmakat fogalmazott meg Magyarországgal szemben, amikor azt állította, hogy a magyar rendőrök könnygázt vetettek be menedékkérő nők és gyermekek ellen. Ezzel szemben az igazság az, hogy agresszív bevándorlók órákon keresztül kövekkel és betondarabokkal dobálták a magyar rendőröket, akik közül tizennégyen megsérültek – hangsúlyozza a tárca, hozzátéve, a magyar rendőri akció kizárólag az agresszivitás megfékezésére irányult. (Ja! - és- mert bűzös-leheletükkel kábították a menekültek, a TEK-keseket!) „Emiatt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter utasítására Magyarország stockholmi nagykövete tiltakozó jegyzéket ad át a svéd külügyminisztériumnak.”

Tudjuk az igazságot és láttuk a videókat – a süket duma, csak olaj a tűzre, hát még a diplomácia-ellenes ténykedései! Már e hazának- országnak ártó cselekedet minden lépése! Szíjjártó elmehetne már a büdös p...... (!) - labdát rúgni a gyepre! Odavaló, ám csak labdaszedőnek...

Óvakodj

a kétnevű

emberektől (Kohn Winnettou) :)

Fantázia még: hogy Lévai Anikó játszik a menekült gyerekekkel? - és megjelenik Orbán (előre be nem jelentve látogatását) közli: a kézműves foglalkozást befejezni! - majd elveszi a gyerekek játékát... (csak vicc) :) – miként nincs mindennel megelégedve, ám a mumus köztünk és ilyetén, sőt felettünk (!) - ezen tevékenységek nélkül is már Istent játssz! Megbocsát a sok ítélet után: „Orbán Viktor szerint Ausztria különösen nehéz időkben tagadta meg barátságát Magyarországtól, de a magyar kormány hajlandó mindezt elfelejteni, hiszen jogi értelemben mostantól egy csónakban ülünk” - bizonyosan... csak ellenkezőleg evezve – így nem haladunk már sehová! - és megint a múltra hajaz, sőt másolt-viselkedéssel, ahogy Horthyt is eljátssza, merthogy a „szitú” olyan horthystára sikeredett:

Horthynál is hasonló volt: „Megbocsátunk akkor, hogy ha a megtévelyedett /.../ visszatér megint hozzánk, szívéből, lelkéből szeretni fogja a rögöt […] szeretni a koronát, a dupla keresztet. Katonáim, /.../ fegyvert vettek a kezükbe, hogy rendet teremtsenek itt e hazában. Ezek a kezek nyitva állanak testvéri kézszorításra, de büntetni is tudnak, ha kell. Meg vagyok győződve róla, azaz úgy remélem, hogy erre nem fog sor kerülni, hanem ellenkezőleg, akik bűnösöknek érzik magukat, megtérnek, és hatványozott erővel segítenek a nemzeti reményekben tündöklő Budapest felépítésében.” Az ostoba, beképzelt, hazug fennhéjázás ugyanaz... és a bájolgása mindent visz, a pincérekkel! Ja! - hogy bennem a rosszindulat? - minden bizonnyal... :)

 

 

Hétpecsétes titkom

és a múlt

 

...mindig a dolog

és mindig ugyanaz ott -

Hittem egykor

hogy majd a

csillagokkal játszom

már hét „sub sigillo” mostra -

 

...ironikus

amit ahogy láttat

súllyal nehezül

a számra

példásan kifésült

szavakkal itt a most -

 

Ím- már minden hiába

köntöst cserél rá a múlt

ahogy tűzként is volna tűz -

 

...így ha pávatáncot

járva járna

már kéregrepedéseibe

űzne mára

egyéb fondorlatokkal

kívül magamon

és belül”

...bennem az aggodalom fűl – (szőke)

 

2015. 09. 26.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 74
Heti: 8
Havi: 4 308
Össz.: 373 419

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán "a cinikus bajkeverő...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »