Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Orbán és az inkvizítor…

 

„a realitások alapján úgy kell számolnunk", hogy Magyarországot az EP többségben lévő baloldali koalíciója - kommunisták, zöldek, szociáldemokraták, liberálisok - el fogja marasztalni „mindenféle mondvacsinált, kifejezetten hazug állítások alapján".(Kövér)

Lám! – igaza volt (úgy általában talán), de az EP-nek igaza van! Orbán megnyilatkozása olyan pofátlanul „meggyőző” volt, hogy az inkvizítorok magukba fordultak nyomban – megtartották az önvizsgálatot, de kiderült nem Magyarországot ítélték meg csak kormányát és Orbánt - vele a Fidesz kétharmadát. Ez ugye nem az ország kétharmada, de negyede sem! Hogy mondvacsinált lett volna az azért túlzás, mert a felelősség az kizárólag Orbáné és ne bújjon az ország, a nép háta-mögé! Hazug állításokkal a Fidesz él, kettős és másodrangú állam az Orosz esetében, és most- az inkvizítor EU hatalom alatt is ugyanúgy szenvedünk… ó de szerencsétlen… szenvedünk ez igaz, de épp a Fidesz vezetői miatt, s hogy lejáratódunk a világban is! Kioktatni nagy-hatalmakat lenne dicsőség? Orbán csak egyet tanult meg: legjobb védekezés a támadás! És folytatja is Kövér a maga „okos” módján érvelve: „Ezzel nekünk olyan nagyon sokat nem kell foglalkoznunk", mivel ez egy politikai háború, „pártküzdelmek európai méretekben megnyilatkozó kibontakozása" – vélte…

A magyar álláspont nem egyeztethető össze az unió baloldalának véleményével, miszerint bárki megmondhatja egy szuverén nemzetállamnak, hogyan kell viselkednie. Ha valakinek a belső dolgairól véleményt alkotunk, akkor azt a kellő tisztelet hangján kell megtenni, ahogy Magyarország mindig is nyilatkozott más országok belső viszonyairól - tette hozzá.” Hoppá! – teszem hozzá… illemre oktat és tiszteletre int „köteles” Laci. Beszarok nyomban!

 Kövér László meglepődne, „ha az Európai Unióban nem támadnák meg a földtörvényt is. Ez is része lehet annak a hazánk ellen indított masszív kampánynak, illegitim befolyásolási kísérletsorozatnak, amely valószínűleg csak erősödik majd a választásokig hátralévő időszakban. Mindent meg fognak ugyanis mozgatni azok, akiknek az elmúlt három év politikai, ideológiai, anyagi téren egyaránt vereségeket, visszaszorulást, veszteséget hozott.”

És még Lacika hozzá is teszi, hogy micsoda dolog és itt a példa: bemenni a szomszédasszonyhoz, hogy még nem mosogatott el, ha valaki bejön és látja azt, majd szégyellheti magát… és mondta mindezt Lacika annak okán, hogy Magyarország egy szuverén állam! Nos, pici fiam! – részigazságod is csak részben igaz, merthogy- ha egy közösség tagja vagy (oda önként léptél), és a szerződésben benne foglaltatik a mosogatás - és ezért még pénzt is kapsz - akkor kötelességed azt tenni és nem hivatkozhatsz függetlenségedre. Vállaltad! Ok? Politikai gyámság, szabadság, nép stb. Orbán mellébeszélt az EU-ban! És a nép háta mögé bújik, holott a felelősség őt nyomasztja egyedül… Magyarország nem gyarmat- ez igaz, de a közösség tagja! Vannak kötelezettségek. Kioktatást meg nem tőle várják, egyébként is csak véleményeztek és nem kioktattak az EU-ban! Ez az út, amit Orbán diktál, rossz irányba megy… magyarokat nem kell megvédeni, mert a kormány hibázott és nem a magyar nép! Nem magunkkal szemben kell megvédeni magunkat, hanem saját kormányunktól, aki elnyomorít és hazudik a számokban (már mindenben) - a statisztikában! A gyakorlata siralmas… de pofátlanságból mégis ötösre vizsgázott!

 

Csak a levegő fogyott el teremből elébb-
Megtapasztalással rázott, majd kijózanított.
Előttem örvénylő a mélység…
Nyomorult semmirekellőkkel veszik a bizalom,
Az újrakezdéshez sem elég-
Hol nyugszik a nap, nő az iszony,
A kor tapogató-fogdosó szemléletén,
Ingerlő hatalommániások titkaival, 
Múltjával mára- a szemrehányó akarat ég—(szőke)
 

2013.07.03.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 330
Heti: 821
Havi: 3 966
Össz.: 373 077

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Orbán és az inkvizítor...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »