Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán és a stabilitás szigete...

 

- bár a ciklusok határai el-eltolódnak, gomolyognak, a körvonalak és kötelékek sajátos módon összefolynak...

s máris a „..kerítéses síkon

Köd-gubában jár a November.”

 

Megemelte Orbán Viktor védelmi szintjét a Terrorelhárítási Központ. Azt a szintet, ami eddig sem lehetett alacsony. Hogy pontosan mekkora, nem tudhatjuk: a mi adóforintjainkból fizetik a terrorelhárítókat, úgyhogy semmi közünk hozzá. Már tagadják!

A migráció miatt volt erre szükség, mondják, mert nőtt a terrorveszély. Ahogy „Orbán szerint Magyarország ma a stabilitás szigete, azonban szerinte vannak közös veszélyek Európában, ilyen a terrorveszély növekedése, szerinte terroristából egy is sok.” A bevándorlók magas száma miatt növekedhet a bűncselekmények száma, de párhuzamosan behozzák az egymás közötti feszültséget is. Európa népei azonban kezdenek felébredni Orbán szerint, mert biztonságukat és kultúrájukat érzik veszélyben. A sokk meg az volt (anno), amikor Röszkén egy szírt ki is neveztek terroristának. Van ilyen, lehet ilyen- ha Matolcsy vagy Schmitdt szemeit elnézem, miként kire mutat- az a másik volt, kire nézett! A kancsal böllértől is megkérdezték: mondja oda szúr, ahová néz? - mert akkor helyet cserélek a disznóval! „...fűben, fában ellenség, minden bokor mögött veszély lapul. Még nem esett baja...” - eddig - de nem is fog. Viszont fél! Az bizonyos. Orbánnak, ha van oka a félelemre, az rossz. Ha nincs, és csupán a démonai játszanak vele, még annál is rosszabb...

Egyszóval, „rossz lehet neki, még annál is rosszabb, mint nekünk. Nem mehet sehová egyedül, testőrök kísérik mindenhová. A klotyóra talán kiengedik, de előtte azt is átvizsgálják, hogy nem rejtőzik-e ott valaki, illetéktelen illető. Ételét, italát hivatásos kóstolászok tesztelik. A moziban megnézik előtte a filmet, nehogy olyat lásson, ami veszélyes lehet rá.”

Az ország déli szakaszán is komoly gyakorlatok folynak... „Közös gyakorlatot végzett a szlovák rendőrség és a hadsereg a migránsválsággal összefüggésben az ország déli határán csütörtökön.”

Ahol már migráns is csak elvétve egy-egy szál, és kutyauszítósdit játszanak a „négyek” katonái és rend- őrei! És még élvezik is!

És a rezsicsökkentős- bankmegsegítéses munka után egy újabb izzadmány a bús-nagy-magyar fejekből: „Ha minden úgy sikerül, ahogyan ártunk és ormányunk kigondolta nagy igyekezetében, egy elátkozott csiga sem ússza meg a szégyent, hogy vonalkód kerüljön a valagára, és ezzel bekerüljön a rendszerbe úgymond. A gombákról nem is beszélve.

Mert ez van: A jövő évi tervezett adótörvény-módosítási csomag kitér a gyűjtögetőkre is, vagyis a vadon gyűjtött gyógy- és fűszernövények, gyümölcsök és gombák, vagy például éti csiga – nem egyéni vállalkozóként vagy mezőgazdasági őstermelőként való – értékesítése után ezentúl a bevétel huszonöt százaléka után adózni kellene. Mindezt a buzgalmat csak támogatni tudjuk, mert hogyan is venné ki magát, ha erdeinkben nem csilingelne kasszagép a rigófütty helyett.”

...és ezek után Amerika hangja (?!) hm... gyengécske – mit sem számít...

Ellenzékben Colleen Bell megnyilvánulása fontos, kormánypárton az, hogy Orbán Viktor ezentúl mindenhová díszkísérettel jár. Oda is, ahová gyalog szokás. Bell beszéde annyira nem fontos, hogy nincs is. Bell sincs, Amerikai Egyesült Államok sincs.

Minden ki van cenzúrázva.

Fő, hogy Orbán Viktor biztonságban van.

Nagyon vigyázzunk rá, kérem. Óvjuk minden lépését, mert még a végén megszökik nekünk, és világ csúfjára elmarad a főtárgyalás.” Péntek reggel is csak Soros fikázva Orbán által... mintha Amerika véleménye nem lenne fontos nekünk. Igaz is, itt van nekünk Orbán s ő- mindenkinél mindent jobban tud! Korrupció meg, amúgy sem létezik, ott a gyakorlat: zéró-tolerancia hirdetve... kinek is- kifelé?

 

megfelelés

 

...vágy ég- már rég- bennem is még...

- szegény isteneid kérdik és kérik számon hited

mert az irgalom mi benned veszett – megveszett

állapotában szagosra kent!

...s a vágy- hogy rég

hogy ott rúgja csillagaid szét az egekben

- csak úgy ravasz-egyszerűen már bennem is...

s nem-embernek-adott-szárnyakon egy-helyt 

repít cselekvésre majd- ahogy a küzdelmek során elér

miként

kényszerűséged- csak egyre siettet...

megfelelni ott - így

hol a „látó” is káprázva elfödi szemét – nem érted! – (szőke)

 

2015. 10. 30.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 226
Heti: 53
Havi: 3 198
Össz.: 372 309

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán és a stabilitás szigete...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »