Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán és a „korlátlan illegális bevándorlás”...

 

Van, hogy Juppiter ingerült:

rosszak közé lök néha igaz-szívűt:

de ritka, hogy a Büntetés (bár

sánta) a bűn mögül elmaradjon.”

 

Tudja ön, hogy ki támogatja pénzzel a korlátlan illegális bevándorlást, különböző nemzetközi és magyar szervezetekkel karöltve? Hát persze, hogy Soros György. Hollik István, a Fidesz-KDNP képviselője sajtótájékoztatót hívott össze vasárnap, hogy felfedezéseit megossza ország-világgal.”

Meg Anyád! - és parancsra! Ekkora baromságot is régen hallottam. Ez mutatja, hogy a Fidesz már kommunikációjában is embertelen- nemcsak tetteiben – szinte keresi a szöges ellentéteket, hogy kibe és hogyan kössön bele... ostoba játékaira biztos van vevő. Ám a jobb-érzésű emberek, ezt a feltételezést elutasítják! Miért is? - mert tudják, hogy aki feljutott a csúcsra, az ilyen pitiáner módon nem akar lebukni! Egyszóval, már nagyon unalmas kezd lenni, ahogy a hibbant-agyúak magyarázzák a tények lényegét és mindig a másikban látják a bűnbakot - ahelyett, hogy a tükörbe néznének elébb. Morális mérlege a Fidesznek igencsak billeg – és a súlytalan embereiket küldik a véd-vonalra, hogy ne ugyanazok az arcok fényezzék mindig- a Vezér politikáját- ekként, rá kitalálva, hogy bűvöljük ezüsté a pocsolyát is! Bemártják Sorost, aki- egyszer valóban elkövetett egy hibát, hogy támogatta (anno) Orbán tanulását! Ez lett mára már minden baj forrása...

Soros György a hozzá köthető szervezetek segítségével mindent megtesz azért, hogy az illegális bevándorlók korlátlan számban érkezzenek Magyarországra – mondta Hollik, külön megnevezve a Magyar Helsinki Bizottságot, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületet, a Társaság a Szabadságjogokért, valamint a Migration Aid nevű szervezeteket.”

Tehát: aki megmondja Orbán szögesdrótjáról a véleményt, az a bűnös, mert az szabadította az országra a szíreket? Szerintem, elment a maradék eszük is, hogy nekimennek a világnak is (Szíjjártó révén a szomszédok már letudva), mert Orbán egy szent- ekként sérthetetlen... és mert a világkvótát kell elfogadniuk, aminek kitalálása Orbán érdeme... legalábbis így interpretálva, de már tudjuk, hogy minden ötletük csak összeollózva lett!

Szarrá váltok magatok- hamarosan, ha ezt a politikát folytatjátok! Kapkodás, ötletelés és tehetetlenség, ami Orbánra jellemző és ahogy erőt mutat- az meg egyenesen gyávasága csak! Mindig a gyengébb felé megy el és a gyengébb irányt keresi, és belerúg az elesettekbe, ha érdeke úgy kívánja... ezt itthon megtapasztaltuk, de így legalább a világ is látja, hogy mi folyik Magyarországon!

Ám Soros és a felsorolt szervezetek, nem a gyengékhez tartoznak, ezért a befeketítésükkel élnek a Fidesz oldaláról... jobb volna lenyelni a keserű pirulát, mert „elszabtátok”... ahogy és most- a szögesdróttal kerített határaink, ilyetén mementóként virítanak a fájdalmak oltárán- és hogy elhamarkodott tetteikkel (aminek még lesz következménye) nem a célt szolgálták (az is bizonyossá vált, mert a pénz motiválta), de sikerrel- kifejezték ellenséges érzületüket a világ iránt. Mindig az ilyen lépések vitték- sodorták bajba országunkat, a történelmek folyamán. Hajrá Fidesz!

Arról is beszélt (Hollik), hogy egy Soroshoz kapcsolható szervezet adta ki azt a zsebkönyvet, amely arra buzdítja a bevándorlókat, hogy ne működjenek együtt a magyar hatóságokkal...”

...noha a Nyílt Társadalom Alapítvány már hetekkel ezelőtt hazugságnak nevezte azokat az értesüléseket, hogy az embercsempészetet segítő, az embereket hazájuk elhagyására buzdító kiadványokat terjesztenének.

Hollik azt is elfogadhatatlannak nevezte, hogy Soros György arra buzdítja Európát, hogy minden bevándorlónak fizessen évente 4,5 millió forintot, ennek forrását pedig hitelfelvételből fedezze„

Soros egyébként nem ezt mondta, hanem azt, hogy szerinte az európai gazdaság évi egymillió menekült befogadásával maradna fenntartható és fejleszthető, aminek költségét az oktatással együtt 15 ezer euróra becsülte.

A Fidesz hazugsággyára működik... zavaros, homályos megfogalmazásokkal magyarázzák s kenik fel a sarat azokra, akik éppen- hogy segítenének a menekülteken, a mondanivalók kiforgatásával csak nagyzási hóbortjuk került előtérben és az (ami pártjukon belül evidens) - miként- ők mindenkinél okosabbak!

 

Bámul majd...”

Mert most – ó, naiv! - azt hiszi, mind- így

élvezetre is megkaphat,

ha nem szól az álságos fuvalomról...

jaj -

kire ráragyog

az irgalmas isten,

vedd a csalárd eget

kerülni majd akármikor...

 

rá a lecke

 

...ahogy már készenlétben tart

erőt, időt,

jelen

hatalma

itt felettem- kézben egyként

ellenemre szít égi ellenőrzést,

mely csak döbbenetre vált

hogy így hirdetve:

pro libertáte”!

- ahol veszett a szabály? -

Csak küzdelem és baj

s ima sem – ott a lét, már

meztelen szavakkal

vázolja fel hűségét ekképp – midőn

rá a szükség,

hogy legyenek botrányok elébb,

botránkozások még...

s a király sem mozdulhat – álság-

játéka

sakkjáték csupán -

...nos - feladva a lecke

s akármit ad a szeszély,

őrszem- tündér - gyalog,

már futásra fel!

...ha lángra még nem gyújtott

ez sem- más sem,

dalold szeretet-szavaddal el

mássá e történetet

s tilosnak vedd,

ami lehetetlen

...a kitűzött órán – (szőke)

 

2015. 10. 11.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 120
Tegnapi: 74
Heti: 120
Havi: 4 420
Össz.: 373 531

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán és a "korlátlan illegális bevándorlás"!
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »