Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Két nevetés között...

 

„Úgy tűnik, Kerényi Imre személyes felügyelete mellett alakul meg az egyelőre Nemzeti Punkzenekar névvel futó nemzeti punkzenekar, melynek tagjai a nagy múltú magyar punkszcéna legképzettebb, a NER-hez pedig a végletekig hű zenészeiből áll majd, bőrdzsekijükért pedig a Gombold Újra díjnyertesei felelnek, akik matyóhímzéssel kombinálják a bőrszegecseket.

Az első, Jenki senki! című dal szövege már kész is...”

Gratulálok a „kultúrához”... ez már igen – ha eddig nem járatódtunk még le teljesen, akkor most sikerülni fog. - „Áll a bál, újdonsült külügyérünk, Szijjártó Péter keményen felszólalt, az ellenzék magyarázatot vár, a hírbe hozottak tagadnak, a NAV pedig várhatóan keményen rászáll a Magyarországon jelen lévő amerikai cégekre. Ez már önmagában elég lenne ahhoz, hogy Obama fülét-farkát behúzva hívja vissza láncos kutyáit...” (?)

Elment az eszetek gyerekek? Bosszú-vezérelt Vezérünk „nemes” cselekedetre szánva lett elszállva magától és nem magának, mert most igazolja, hogy amit eddig írtak róla- minden igaz!

Mit gondoltok, mi lesz ennek a vége? Ki fog itt a végén beszarni, ha nem ti? Mert nem Amerika, az bizonyos. A külügy meg, ha nem ismeri a diplomáciát és a helyes utat a tárgyalásokhoz, akkor lemondhatnak végleg, hogy ne zavarja a tiszta látást holmi látvány, mit ilyetén is felkavarnak! Szagít gyerekek, amint már – ha valaki más diktál – vagy visszaüt, ha ütitek, vagy csak figyelmeztet és máris a vicsor a szátokon van? Így is furcsa, hogy idehaza minden csupa nyűg és kényszer - főleg a belsőből kifelé sugárzott kényszeretek – agyi-nyomással a társadalmi élet lényegébe, ahogy a világot totálisan ragadjátok meg, ahogy tudatotok visszája már képtelen behatolni a dolgok objektív lényegébe... (!)

Szerintetek ez normális? Forma és a tartalom szerepe sajátszerűségében alkotni valamit, ahol túlsúlyban az érzelmek vannak most, értelem-nélküli- akaratban, s a valóság valódi lényege máris veszett... elveszett. Lesz itt még sírás-rívás!

 

„...így hát felkérték Ákost, hogy írjon egy lírai dalt az ügyről, illetve ennek kapcsán a magyarságról és az emberi természetről általában.” Elég csak a refrén itt- ilyen lenne a magyar természete?

„A vér csillaga végtelen

Láss és félj, idegen!”

 

Ugye nem? Mert veletek Fideszesek nem a népek közötti barátság kap helyet, hanem a kölcsönös bizalmatlanság, az idegengyűlölet... lehetetlen lesz a fejlődés, és az egy- máshoz való közeledés hajója immár léket kapott, így is- máris. Önkritika nincs csak hatalmi arrogancia, a ló másik oldaláról ezt már nehéz követni- mivel átestetek a túl-felére... ezért nincs összhang az ész és a valóság között.

 

Lelkem sebeit kínnak festi a kevély dölyf,

címerében lobog múlt- ízein

megtapasztalások idő-szelében sodródva örökül,

mi - túlzás álarcaként lett önmarcangolt örömöm…

 

Uszul a jelen,

arcpírján éhes-kedvet szégyenül,

ahogy koronás-tanával a megismerés vágyra tőr-

 

Csalitok pusztáin, békén nyugszik több-ezer hős,

így hagyom nyugodni titkos szellemét a szellőt,

időt borít már a szív szenvedésből belőlünk,

s tanulságul: ami nem álnok,

mi- a beszédnél is több-- (szőke)

 

2014. 10. 18.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 54
Heti: 370
Havi: 3 515
Össz.: 372 626

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Két nevetés között...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »