Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

...és még lejjebb...

 

Mennyi mindent lehetne írni megint... szinte folyamatos, hogy be nem állna a száj, mert vannak bántó dolgok, dicsek önrészről, hitek kötelezőn és a korrupción felhizlalt vezér-ürük fenék-okosságain a szédület- szinte már mind- szükséges feltétele, hogy elméletileg igazolja viszonyait, valamint érdekeik egybeeséseinek jellemző sajátosságain haladva a perspektívák torzításán át – különösen, ha történelmi – hatásain való koncentrált kifejezésre, mert a gyökeres ellentét és az eltorzult tudat-boldogulás koncepcióin a harc, ilyetén bírna objektív ismerettel... (?)

Orbánnál nagy hiány a logika – afféle korlátoltság (szinte már naponta élnek át kudarcokat), mégis az okok miatt semmit sem árul el saját igazságáról (magának) mások felé mégis virít „ostobaságilag” szükségtelenségével – olyan ez, hogyha nincs elég legelőd, akkor a horizontálisan tenyésztett birkáidat a jövőben helyezd el vertikálisan és folytasd a „sikeres” alkalmazást, tehát bizonyítás nélkül megállapítanak- egy formális apparátussal érzéki tapasztalatokra hagyatkozva, immár a 2x2 is lehet 5 a politikában (ha nem tudod behelyezni a gondolat-folyamatba, nem az én hibám és a tied sem). Hiába no- a gondolkodás fokai saját ellentétükbe csapnak át és spekulatív falain, immár az értelem kívül marad... és folyamatosan, ahogy azt nap- mint nap megtapasztaljuk.

Orbán valamit kihagyhatott az egyenértékből- ezért a „szent” sajátosságaiban a tanoncok jövője, a fejlődés iránya napszámosain- és a közmunkás „önállóság” mellett a szellemi és anyagi eredményeit fanatizálja... ésszerűtlen képzetekkel. Ó- mily túlzott igények, irracionális erőkhöz apellálva!

… milyen snájdig politika, hogy- már hat év után is csak Gyurcsány a hibás (és ez a „beteg” társadalom beveszi) és mennyi „tudást” halmozott fel Orbán így... csak fejétől bűzölög a hal! Egyszóval nem unatkozunk... Orbán árkot ás, a „Jobbik” kerítene, mindezek mellett a „szabályos” vagyonügyletek már eltörpülnek... ezeken már nem is vitatkozok -

...mint ahogy a terrorizmus francia változatán sem: „számomra nem lehet vitaalap az, hogy néhány primitív, sötét barom gyilkos indulatokkal fordul bárki ellen, aki másként gondolkodik, öltözködik, másban hisz, mint ő. Számomra ez nem sajtószabadság, nem vallás és nem ízlés kérdése.” Ugye Harrach úr?

Orbánnál most a szerencse s a véletlen közbejátszik, mert valami besikerült. A világ is rácsodálkozik, hogy a "magyarban" mennyi az ész.

Zseni és a bolond között egy hajszál a választék... ezt a hajszálat nem tudom most hová is tegyem Orbánnál. Hol is a választék?

 

"Meg kell védenünk magunkat" (!)

 

"Ez egy keresztény ország, van a szívünkben irgalom, nyilvánvalóan aki üldözött, annak segítséget kell nyújtani" - fogalmazott, majd úgy folytatta: a megélhetési bevándorlóknak azonban nemet kell mondani, és világossá kell tenni számukra, hogy itt nem fogják megtalálni a megélhetésüket.”

Sajnos 8 millió magyar hazánkfia sem találja megélhetését már (ebből több-százezer üldözött)- ez nekünk világos! És éppen az irgalom, ami hiányzik (nem a magyarokból általában) a vezetésből... nyomor általában, gyermekéhezés, hajléktalanság s általában gazdaságilag – nem értem, minek a vészharangot húzni kifelé kirakatilag, ha lenne mit tenni idehaza? Igen, lenne dolga Orbánnak (nem habzó szájjal a védelem és a harc) és nem is kevés!

„A miniszterelnök egyre durvábban beszél a bevándorlásról, már tömegesen kiképzett embereket, megélhetési bevándorlókat emleget. /.../

Nem vándorolnak ki, hiszen mi magunk akartuk, hogy egy közös gazdasági tér jöjjön létre, ahol szabadon lehet munkát vállalni" – fogalmazott.

Szerintem nem is jönnek, így ki sem vándorolnak... az a kevés „átmeneti” meg tovább menekül, ahogy ráébred hová is került. Kár a vircsaft, bár valamit sejtet mégis, aminek iránya a kiközösítés célja, a magyarok hazazavarása más országokból...

Ilyetén nem kell legyártatni a „tórórudit” sem!

Idegenekről szólva, az elenyésző kisebbség mellett- a maffia-pénzelt állampolgárság piaci alapon pénzért azért kapható lesz, továbbra is. Ők valóban, ki sem mennek!

Nos- "ilyenkor kell szerénynek lenni, mint az ibolya" – mondanám én is!

 

Bezártak- magamba zártak

elmélyülve növő-fogyatkozása tárgynak

esélytelen vélekedésben föntről le

múltból jelenre

formát sarjad

egy-érzetben minden gondolat:

kimúlásig egy-ritmusra igazodnak...

 

Vagyok még - hogy belém merült szeszély

adja örömét s cinkos-napokat

csiszol a hang-

a rang

ha emelt s nem csupán látszatra:

kemény valóságában a ceremóniában

alázva-

még dicstelen-diccsel a kakofóniában--(szőke)

 

 

2015. 01. 18.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 94
Tegnapi: 74
Heti: 94
Havi: 4 394
Össz.: 373 505

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: ...és még lejjebb...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »