Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Soros vélemény és a konzultáció...

 

 

Konzultációs kérdés:

- Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy Afrikából és a Közel-Keletről évente legalább egymillió bevándorlót telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarországra is.

Soros véleménye volt és ma is az, hogy:

„Az EU-nak évente 300 ezer menekültet kellene elszállítani és befogadnia a front-országokból. Ezt a nyilvánosság is sokkal jobban elfoganá, mint a jelenlegi káoszt. Emellett ezzel kizárhatóak a gazdasági menekültek, vagyis csak azok kerülnének a befogadottak közé, akiket az EU akar.”

 

--------------------------

 

Konzultációs kérdés:

- Soros György brüsszeli vezetőkkel együtt azt is tervezi, hogy az EU tagállamai, így Magyarország is, bontsák le a határvédelmi kerítéseket, és nyissák meg a határokat a bevándorlók előtt.

Soros véleménye volt és ma is az, hogy:

„Az EU-nak vissza kell szereznie a határai feletti ellenőrzést. (Igen, ez a Soros terv része, nem Orbáné.) Szó szerint: "the EU must regain control of its borders". A jelenlegi káosz ugyanis csak megrémíti a nyilvánosságot.”

 

-------------------------

Konzultációs kérdés:

- A Soros-terv része, hogy a nyugat-európai országokban összegyűlt bevándorlókat Brüsszel kötelezően ossza szét, különös tekintettel a kelet-európai országokra. Ebben Magyarországnak is részt kellene vennie.

Soros véleménye volt és ma is az, hogy:

„Szükség van a menekültek áthelyezésére szolgáló ÖNKÉNTES egyeztetési mechanizmusra. Az EU NEM KÉNYSZERÍTHETI RÁ EGYETLEN TAGÁLLAMRA SEM, HOGY BEFOGADJON MENEKÜLTEKET, HA NEM AKAR, és a menekülteket sem arra, hogy ott éljenek, ahol nem akarják őket befogadni.” (Ez annyira egyedi és újszerű gondolat az összeesküvésben, hogy az eredeti szöveget is idemásoljuk: "Fifth, a voluntary matching mechanism for relocating refugees is needed. The EU cannot coerce member states to accept refugees they do not want, or refugees to go where they are not wanted." Igen, ez maga az ördögi Soros-terv.)

 

-------------------------

Konzultációs kérdés:

- A Soros-terv alapján Brüsszelnek arra kellene köteleznie minden tagállamot, így Magyarországot is, hogy minden bevándorlónak fizessen 9 millió forint állami segélyt.

Soros véleménye volt és ma is az, hogy:

„Az EU-nak rendelkeznie kell a migrációs politikájához szükséges pénzzel – ez becslések szerint évente 30 milliárd euró.”

 

--------------------------

Konzultációs kérdés:

-Soros György azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért.

Soros véleménye volt és ma is az, hogy:

„Az EU-nak ki kell alakítani egy közös mechanizmust a határok védelme és a menedékkérelmek elbírálása, valamint a menekültek befogadása érdekében. Egységesíteni kell az uniós menekültügyi eljárást, hogy a tagállamok között helyre álljon a bizalom.”

 

-------------------------

Konzultációs kérdés:

- A Soros-terv célja, hogy az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon annak érdekében, hogy az illegális bevándorlók integrációja hamarabb megtörténjen

Soros véleménye volt és ma is az, hogy:

„Az EU-nak sokkal nagyobb segítséget kell adnia a menekülteket befogadó országok számára, valamint Afrikával szemben is nagyvonalúbbnak kell lennie. Az EU-nak saját igényei helyett azon országok valós igényeire kell összpontosítaniuk, ahonnan a menekültek érkeznek, ott kell munkahelyeket teremteni, ezzel is csökkentve az Európára nehezedő bevándorlási nyomást.”

 

--------------------------

Konzultációs kérdés:

- A Soros-terv része, hogy politikai támadást indítsanak a bevándorlást ellenző országok ellen, és kemény büntetésekkel sújtsák őket.

Soros véleménye volt és ma is az, hogy:

„A gazdasági bevándorlók számára befogadóbb környezetet kell teremteni, mivel sokkal nagyobb az integrált munkaerőből származó haszon, mint az integrációra fordított kiadás.”

 

--------------------------

Hát ez maga az ördögi Soros-terv.

 

Összevetve a konzultációs kérdésekkel, ezekből minimum öt kérdés megegyezik az orbáni felvetésekkel, nincs szöges ellentét Orbán elképzelése és a Soros vélemény között!!!

 

Tehát ez megint nem más mint választási fogás, miként a semmit eladják valaminek! Ezért a Hatalom képes megint milliárdokat áldozni.... miközben hajléktalanok halnak éhen... és négymillió magyar él szegénységben... miközben az oktatás, az egészségügy sok minden más mellett padlón van!

 

Szőke Emil:

Hatalomhoz

 

...elszomorít tükröd

gonosztevő vagy

s valahányszor ítéleteddel itt

had-forgatagban időd

ahol bukdácsol a habzó áradat

már leépülésben avat

- felettem győztél kegyetlen...

Gondjaidat elhagytad míg

elméd sötét -

mégis

szépnek látszani kívánsz

nálad ez már háziszokás? –

 

2017. 09. 29.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 100
Tegnapi: 283
Heti: 754
Havi: 3 618
Össz.: 378 583

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: SOROS VÉLEMÉNY ÉS A KONZULTÁCIÓ...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »