Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Orbán Viktor azt üzente...

 

 

„Bayer szerint azért van szükség a Békemenetre, mert most otthon húsz-harmincezer ember éppen kinevezi magát népnek, és a CIA segít nekik, ráadásul Brüsszel is éppen beszáll a magyar belpolitikába.”

 

Drága Barátom! - nálad már elmentek..!

 

Orbán azt üzente Neked, hogy "most béke van, ne meneteljünk!" Hogy jobban megértsd, és ahogy nálatok szokták mondani: „nix ugribugri”!

 

Bayer válasza: „Újra mondom, nyomatékosan: lesz Békemenet. Mert ami ma odahaza folyik, az vérlázító és elviselhetetlen. A Fidesz vezetői az elsőt is ellenezték. Akkor is le akartak róla beszélni. Aztán lett, ami lett. És az én kedves barátaimról két dolog tudható teljes bizonyossággal. Az egyik, hogy előszeretettel veszik körül magukat komplett idiótákkal. A másik, hogy még életükben nem mérték fel jól és pontosan, hogy mikor van igazi veszély.”

 

„Ércsük má'” Fiam! Ne játssz zseboroszlánt! Egyébként meg Te tudod! Ha nem, hát nem, de magadra vess, ha szembe mész a Főnököddel... és kevered a szart még jobban... nálad már tényleg veszélyes, mert nem számít a nemzetközi megítélés sem. Önjáró lettél! No- ez a vérlázító és az elviselhetetlen!

Lásd: „Magyarország autoriter zuhanása című írásában Kati Marton azt írja a New York Times hasábjain, hogy Orbán Viktor veszélyes új irányba viszi az országot. A magyar származású amerikai írónő szerint a miniszterelnök felvette az általa leginkább csodált politikus, Putyin hetvenkedését. Ő is úgy csinál, mintha nem lenne felelős senkinek. Az egykor ígéretes demokrácia pedig gyorsan csúszik visszafelé az idegengyűlöletbe és a tekintélyelvűségbe. Mindezt különlegessé teszi, hogy Magyarország a NATO és az Európai Unió tagja, és nyíltan megkérdőjelezi mindkettő alapvető értékeit.” Gondolkodj Bayer!

 

Továbbiakban nem lesz „internetadó” sem... jövőre sem! - (lett volna? - mert ezt eddig tagadták, valami másról hablatyoltak!) - de érdekes! Deutsch meg jól el- konzultálgat!

„Orbán Viktor szerint egyébként a szerdai kormányülésen a devizahitelek forintosításáról, és a boltok vasárnapi zárva tartásáról is szó lesz majd.” Szép, szép, de mi lesz a végrehajtás alattiakkal?

Kereskedők meg tudják, hogy mi éri meg nekik. A KDNP ájtatos manói foglalkozzanak magukkal... ja- és vegyék már észre, hogy akárhányszor mondanak valami „okosságot”, mindig felháborodást okoznak!

 

…érzitek? – sötét tónusát rajzolja fel a fény

Egy magán bőg,

eggyé a több és hidegén

egy új rend másul- közein szakadék…

már százezerszer tükréből dől

ránk az ég

százezer könny-híd vele rajzol fényt—(szőke)

 

 

2014.11.05.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 226
Heti: 27
Havi: 3 172
Össz.: 372 283

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Orbán Viktor azt üzente...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »