Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Mihaszna locsogás...

„hol az elrejtett csapda
hol lakik az isten.” (?)

Rogán (mások mellett – azok is párttársai) igazolja a diktatúrát! Mert csak egy diktatúrában fenyegetőzhet a hatalmi elit feljelentéssel... no, és amíg az egyiket ugyanazért vezetőszáron viszik, a másikat, mert hatalmon van - dicsfény ővezheti, az diktatúra a négyzeten! A tanyasi-pénzek jóhelyre mentek! Gratula!
E társadalom már mély-gödörben – nincs igazsága csak „betegsége”! Ezért is a rezsicsökkentés álságos volta, hogy morzsákon tengődhet a nép, míg urai fölötte – nem a szerényebb, szürkébb és szomorúbb fele – csak dőzsől vidékies V. kerületében, mint a „Pasa”! Hiába no, bonyolult a gazdagság és a politika lélek-képe, amúgy rajzra, ahogy élményt bont a világra! És napi-szinten, a téglánkénti bevallása sem tudja eredetiségében frissességre ébreszteni! De a monológ mégis előadva a tulaj által, bár némi zaklatottságot sejtet – a fenyegetőzése! Tanulsága van? - mint egy „harangjátéknak”, mindig más dallamba kezd- ahogy új hangot üt meg és egyformán nyugszik el... csönd jön és csönd lesz! Ámen!
„Rogán szerint „egy erős kormány eredményezhet csak egy erős országot. És ennek a feltételei most megvannak”. A frakcióvezető hatalmas eredménynek nevezte, hogy 4 év kormányzás után, nehéz éveket követően ilyen fölénnyel nyertek.” Ezen nevethetek? - azt még szabad? Negyedrésszel, mily büszkék... a hamis választási-törvény mellett. Jaj!
„Ülj mellém és koccints, apró germán szemed
Mélyén a kék ravaszság szelíden hunyjon el,
Ős testvér, méla sváb, - nem érzed? - sírni kell!”

„Rogán cáfolta a párhuzamot Simon Gábor ügyével...
Arra a kérdésre, hogy most egy 10-es skálán mennyire van rendben a vagyonnyilatkozata, a Fidesz-frakcióvezető azt mondta: azzal most minden rendben van. A hazugságokra immár megadja a megfelelő jogi válaszokat, mert lesz ideje arra, hogy a pereket elindítsa.” Valóban erőből alkotnak majd nagyot! De ezt soha nem is tagadták – a Főnöke sem!
- mert ugye nagyzási hóbortra vallana, ha a parány térben és időben nagyobb helyet igényelne magának, mint amely megilleti... (!) Csak a nyers tények ne meztelenkednének!
„Ha úgy akarod
légy te a vadabb
a falánkabb
nekem a friss levegő is elég.”

A nép nem hősökből áll, hanem esendő kisemberekből, akiket nagy röhögve meg lehet vezetni: elvesznek tőle száz forintot, majd egy év múlva visszaadnak neki ötvenet, a nyála csorog a hálától.
Mostantól kezdve még nehezebb lesz az élet, mert a nép tulajdonképpen most legitimálta Orbánt.
Mostantól nem lehet másra mutogatni – Magyarország népe választott, és bármennyire is hiszünk abban, hogy rosszul választott, ezt tiszteletben kell tartanunk.
Tulajdonképpen az a vicces ebben a választásban, hogy nem is választottunk, csak arra szavaztunk, hogy kell-e Orbán, vagy nem kell, elfogadható-e a diktatúra vagy nem.
Hát egyelőre úgy néz ki a helyzet, hogy Orbán kell, és a diktatúra is elfogadható néhány fabatka ellenében, akiknek meg az sem jut, azok beletörődtek a helyzetükbe. (pupu)
„Köszönet érte,
az erőért /.../
Im, a vég, mely előre visz.
Im, a példa, hogy ki szépen kimondja
a rettenetet, azzal föl is oldja...”

ui: Szoborépítés folytatásra- nem szép dolog sőt- aljas... hibát- hibára halmozni nem épp célszerű tett. Olyan Észak-Koreais megnyílvánulással diktatórikus- a néppel szembe megy! - így ez a lét állandó összeesküvés ellenünk- a kormányfő belső-kényszere nem vetülhet a népre! Nem lehet megalkudni. Nem lehet az erkölcsöt felrúgni... és nem érdemes történelmet sem hamisítani, mert a sántakutya esete állna fenn! Ez nem egy felvilágosodott politika, inkább erőfitogtatás... több mint hiba, bűn!
- „érzékeink és tudatunk cseréje
szűntén csak nézek az örök időbe
s elnémít látni, hogy a végtelen
zajlásban minden, ami volt, milyen
tökéletesen jelentéktelen.”

2014. április 09.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 88
Tegnapi: 74
Heti: 88
Havi: 4 388
Össz.: 373 499

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Mihaszna locsogás...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »