Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Fidesz és a hülyeség netovábbja...

 

Rólad is szólok

sokakat-legyűrő

paripás hős

...tüzetekkel az idő

háborodott- ó harcos! – (szőke)

 

„A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy a DK alelnöke megkérte a Terrorelhárítási Központ munkatársait, március 15-én senkit ne vegzáljanak politikai véleménye miatt.”

„Békés tüntetőket egyedül Gyurcsány Ferenc vegzált és veretett meg, amikor 2006 őszén rendőri erőszakkal akarta megtartani hatalmát”

...lám csak mennyire rövideszű a kormánypárt és még ostoba is! Amikor is ez történt, már égett fél Budapest, a kukák gyújtogatása, a TV székház felgyújtása, ó mily békés tett volt! Ettől sokkal erősebb beavatkozás kellett volna a rendőrség részéről...

Ami igazán nagy húzása volt, akkor a Fidesznek és mellesleg aljas tett Orbán részéről, hogy a tömegeket egybe engedték – a Fidesz részéről a lázítás megtörtént, előre megtervezve, hogy az ünnep ne legyen békés!

Mindenki látta, és tudta is (a felvételek és dokumentumok bizonyítják is, hogy a hatalomátvétel volt, akkor a cél. Érdekes módon, mihelyt a Fidesz került uralomra, senki nem rondított bele az ünnepekbe, de nem csak azért, mert a Vezér csak híveket és bértapsoncokat enged a maga közelébe, meg az általa fizetett (persze közpénzből) békemenetet, no- és a különvonattal és általuk szervezett- buszokkal érkező külföldi bérenceket (szimpatizánsoknak mondják őket), na nem az ünnepért... hanem- hogy magát ünnepeltesse, és azért, mert az ellenzéki-pártok által szervezett tömeg- mindig békés!!! - így nincs ráfogás- ugyebár?

Az ellenzék reakciói mostanság: a skandálás maximum... azonkívül nem is tennének semmi mást... az ünneplő emberek még ennyit sem!

A mai szélsőségek, akik most itt- de akkor a Fidesz által felbújtatott társulat volt- még mai is teszik „dolgukat” szintúgy... de már nem felbújtatva- feltüzelve, hanem felbérelve (Fidesz által fizetve, hozzáteszem a TEK ellenére is), ők bejutnak bárhová- csak most nem a kormány ellen, hanem hogy az ellenzéket vegzálják! Ez ám az ünnep- meg az aljasságuk csimborasszója mint 2006-ban. Meg sem mertem volna szólalni a helyükben, annyira aljas volt a tett. A „Jobbik” akkor is velük volt – most is (csak nem oly nyíltan- nehogy szavazókat veszítsenek. De Orbán gazemberkedéseit készségesen támogatják...az új, neokkal-, kigyúrt kopaszokkal- betyárseregestűl!

Gyurcsány miatt, meg az ellenzék agyonhallgatta és agyonhallgatja, a valóságot!

 

Korábban Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció alelnöke adott ki közleményt: „a Terrorelhárítási Központ március 15-ére védett területté nyilvánította a Nemzeti Múzeum környékét, így a TEK emberei bárkit igazoltathatnak, megmotozhatnak vagy akár ki is üríthetik a területet”.

 

A miniszterelnök arra akarja felhasználni a sokak pénzéből fenntartott erőszakszervezeteket a szabadság ünnepén, hogy igazoltassák, listázzák és vegzálják a hatalmaskodó kevesekkel szembenálló sokakat. Orbán még mindig nem érti, hogy a rendőrségtől a TEK-ig az összes közfeladatot ellátó szerv – előbb vagy utóbb – újra a sokakat fogja szolgálni a hatalmat pillanatnyilag bitorlók helyett”

A baj, hogy ezt már látja Orbán és tesz is ellene, hogy hatalmát megtartsa – ilyetén a rendeleti kormányzás és a szükségállapot meglétével majd, amiként már választásokra sem lesz szüksége!

A Fidesz marad hatalmon! - ez látszik már évek óta, elején még csalással, ma már tudatos megszervezéssel építik birodalmukat, a valóban békés emberek feje fölött. Félelmeket generálnak és annak állapotával operálnak nap mint nap! Ez Orbán és ez a Fidesz!

 

Néhány véleményt idézek:

- „A TEK nem más mint a rákosi rendszer ÁVH-ja nincs felettük törvény ,és hát még egyben különböznek nem járnak hajnalba nem visznek el embereket. De eljön csak ki kell várnotok.”

- „...a 2006. őszén tüntető "békés" felvonulók INKÁBB EGY MEGVADULT CSORDÁRA, CSŐCSELÉKRE EMLÉKEZTETTEK, A MOLOTOV KOKTÉLOKKAL, A TÖRNI-ZÚZNI MENTALITÁSUKKAL...Viktor! -valószínű NEM lesz atrocitás a NEMZET ÜNNEPÉN, ugyanis rajtatok kívül NINCS aki felbőszítse, leitassa, baromságokkal agyat mosson, -és valószínű KÖZINTÉZMÉNY FELGYÚJTÁSA SEM szerepel a repertoárban...TEHÁT hátrébb az agarakkal, és VALÓBAN hívjárok vissza a TEK-es kutyáitokat,(vagy legalább tartsátok pórázon) NEHOGY a MAGYAR NÉP, A MAGYAR SZABADSÁGHARC ÜNNEPÉT összerondítsák...- HA VISSZAÉLÉS TÖRTÉNIK, AZ EGYÉRTELMŰEN A TI SARATOK LESZ...ÉS MOST MÁR NEM IGAZÁN TUDJÁTOK MEGMAGYARÁZNI...”

 

Lehetne még idézni sokakat, de értelme így is kiviláglik – miként volt a múlt és miként most a jelen!

A forradalmi baromságokat mindig a Fidesz és Orbán terjesztette- mára, már félelmeket nagyol akaratuk!

 

csimbókos nyersben

 

Harcaiban daliás

törpeséged kinagyolva -

(ki- harcok sorával lett erőssé)

most a hatalom tiéd ma

és

békéért könyörögsz?

A fenéket (!)

- te vigyázod immár

a békét

háborodott harcaiddal itt időd-

és benne öröklét és örök- „lé”...

máris százszor boldogabbak lelki-szegényeid

hisz

övék a mennyek országa

miként a földi- így! – (szőke)

 

2016. 03. 08.

folytatás: www. magam-emeszto.hupont.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 81
Tegnapi: 74
Heti: 81
Havi: 4 381
Össz.: 373 492

Látogatottság növelés
Oldal: Fidesz és a hülyeség netovábbja...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »