Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán és pártja...

 

Népét vezérli csak valahány király:

minden királynak szent ura Juppiter:

az óriásokat leverte,

mást sem emelve, csupán szemöldjét.”

 

Persze, hogy a komcsi, libsi, és a baloldal... ki más lehetne a hibás? Ők is- és be is látják, hiszen „kussban” vannak a parlamentben, hiába rugdalja őket a Fidesz, a Jobbik is. Nem reagálnak ott semmire. Ha igen, az nagyon gyengécske. Ám, hogy a Fidesz az illiberális szarságukban, még előadják is magukat, és azt teszik ötéves kormányzás után- no, az már mindent fölülmúlt! A szart mindig másra kell kenni... és feldicsérni magukat, miként hogy azt sem tudják már mennyi adót vezettek be, mennyit mutyiztak, hogy miért intézményes a korrupció, kinek mennyi volt a vagyona és most mennyi van... az mind nem érdekes? Csak a baloldal, az igen! Ez ám- a valóság objektív visszatükröződése, a megismerések tárgyában... merthogy tudaton kívül és tőlük függetlenül létezik? Egyszóval, ez volna az igazság, amit összepampogtak a Fideszesek válaszul a baloldalnak? Jaj!

A baloldal elszegényítette, a Fidesz megerősíti a családokat – Reagálás az ellenzéki nyilatkozatokra

...ez minden? Ez egy tudományos magyarázat, a volt polgári kormányzások munkájára?

Józsi bácsi, a szomszédban- többet tud! A relatív és az abszolút viszonyokról is, és ami az objektivitásról szól és a konkrétságról még... tudja az emberit is „eleven, termékeny, igaz, hatalmas, mindenható, abszolút,” emberi ismeretében – miként az igazság, ha nincs összhangban, akkor a megváltozásaiban miként hat vissza a megismerésre. Már nincs szavam az orbáni viselkedésre, pártja követi is rendesen, a nyelv mindig egy helyen és el nem mozdulna egy más átlelkesülésre!

Közmunkával, egy szar gazdasággal, ami dübörög - mostanság is – igaz az előjel megváltozott (negatív) - az a metafizikus logika eredménye itt... végleges és örök, mint a Fidesz uralma és lesz még rajtunk sokáig. Mert abban van igazság, hogy az ellenzék egy „fos” társaság, ahol nincs egység, összefogás meg végképp nincsen. Huszonöt-évből a harmadik kormányzati ciklusát éli a Fidesz... akkor hogy is? - hogy még mindig ilyen szar az ország helyzete – ami az „alkotásukat” illeti, az adott folyamatokban, csupán csak vélemény lehet, nem igaz és nem is felel meg a létnek, inkább egy lebegés a lét és nem-lét között... az érzékelés ilyen képződményében, amint azt látjuk is. Hazugság, mutyik, lopások, csalások, adózásokkal kizsigerelt társadalmunkban, a Fidesz csak dumával etet bennünket, az észlelés feltételeiben mások az érvek, ész is kellene gyerekek! -

ami adott, az most a káosz! És bizony azt ti tettétek...

no, ez a megbízható ismeret - amit a bőrünkön érzünk! Erény az igazságosságban... ám a munkátokban nem a lélek munkál, annál inkább a lélektelenség van jelen, miként az embertelenség kapott helyet benne!

Ha valaki felfedi a valót, akkor ő a bűnös... pedig a durvaság, az erkölcstelenség már igencsak felhalmozódott politikátokban. Erkölcs nélkül erkölcsi feladat sincs. És minőségileg új sem keletkezett... sőt! - és inkább véletlenszerű megoldásokban tárulnak elénk a szükségszerű folyamat tulajdonságai, ilyetén a kölcsönhatás is, kontroll nincs, senki semmit nem tudhat jobban mint Orbán! Ekként is inkább az elvárásokra fektetve a hangsúlyt – igen Orbán van egy személyben, ő a politika maga, ő az „én”, az „ego” mint cselekvő egyén a freudi „felettes én”, aki a „normativitást”, a „szociális elemet”, a társadalmat testesíti meg – de a felelősségvállalásban a nép háta mögé bújva teszi.

 

„Jer, könnyítesz csupa-jaj vajúdást,

jer, jer... itt az óra,”

védd és védj, ha Viktor legyen is neved,

vagy légy” Géniusz...

erősítsd

ősi törvényünk szigorát – magadnak!

 

Dalold a Himnuszt!

 

...hogy játékod hitelt nyerjen

mennyeknek kegyeltje révén -

...bár irgalomban nem Te vagy az első

csak mindennapi kerülő

s mint kerítő

(ki magának tetszeleg)

fogja rajtunk rendjét

a szoros-laza pórázt!– (szőke)

 

2015. 10. 18.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 54
Heti: 386
Havi: 3 531
Össz.: 372 642

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán és pártja...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »