Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán világa sokadjára...

 

(részlet)

Felgyújtott kincsnél ragyogóbb arca

megmart s erőszakos

- egy-pillantásra barna 

( rajta már a sárga sem szelídül)

sajátjaként az - ha csak nem álarca -

most

perzsel- felperzsel mint a tűz! – (szőke)

 

...a veszély mindig kívülről jön a világ-összeesküvőktől, a Soros Györgyöktől, amitől ő megvédi az országot. Ez színtiszta náci elmélet, már kódolásról sem kell beszélni. Ez a náci ideológia tetszik a magyaroknak, akik ezt tévedésből a magyar nemzeti identitással azonosítják, és “kereszténységnek” hiszik, mert a liberális demokraták nem adnak más nemzeti identitást, a valóban keresztény (és többnyire egyházi státuszuktól megfosztott) keresztények pedig nem mondják meg szemérmesen, hogy a katolikus ideológia és az államkereszténység nem kereszténység, hanem annak ellenkezője.

Orbán 1848 szellemiségét nem a felvilágosodáshoz kapcsolta,

amelyből 1848 követelései származtak, éppen a katolikus Habsburg elnyomással szemben, amely a Szent Szövetség hagyományát követte, és az oroszok segítségével leverte a liberális polgári demokratikus forradalmat, a katolikus egyház hathatós támogatásával, hanem a maga keresztény-fasiszta rendszerének előfutáraként üdvözölte Petőfi forradalmát és a legnagyobb magyar liberális, Kossuth Lajos szabadságharcát. Mindezt megtehette minden ellenvetés és botrány nélkül. 1990 után Magyarországon nem lehetett volna egy ekkora pofátlan történelmi hazugságot elmondani, mert a történészek, a tanárok, az értelmiség, a polgárok, a sajtó és minden politikai párt lemondásra és távozásra szólította volna fel. Ma pedig már nem egy demokrácia miniszterelnökeként, hanem egy fasiszta diktatúra zsarnokaként hazudhat, csalhat, lophat ez a gazember, és annak semmi következménye nincs, mert még 1848 évfordulóján sincs annyi bátor magyar ember, hogy letolja a torkán ezeket a szemenszedett hazugságokat, és a fülénél fogva bíróság elé cibálja az alkotmányos rend megdöntése miatt. Bocsánatkérésre szólítják fel és ő jogosan röhög.

Bem tábornok egyébként áttért később a muszlim hitre, ha Orbán nem tudná, hogy ne adják ki a törökök az oroszoknak, és felvette a Murad nevet. Ebben a minőségében kétszeresen is Orbán ellensége lenne, aki minden fasiszta diktátorhoz hasonlóan keres ellenséget, amellyel népét riogassa, és amelytől hazáját megvédje. Most pechjére nem tud országokat ellenségnek állítani, ezért marad a liberális Brüsszel és maradnak a muszlim bevándorlók, akiket a vallásuk alapján egységesen terroristáknak nevez és népvándorlás részének tekint, megtagadva a lebombázott szíriai menekültektől a nemzetközi törvényekben biztosított menekültjogokat.

Sajnos, a meghunyászkodás és a gyávaság rossz tanácsadó.

Amikor valaki a diktátortól való félelmét kinyilvánítja, a diktatúrát erősíti, és másokba is a félelmet oltja. Lépésről lépésre, napról napra veszik el nemcsak a szabadság, hanem a túlélés esélye. Mesebeszéd, hogy az emberek nem értenék meg, hogy mit jelent az alkotmányos rend megdöntése és a jogállam visszaállításának követelése, ha ez lenne az igazi ultimátum. Azt várták, hogy valaki ezt kimondja, de nem tette. Most ingadoznak a kréták és az Alkotmány követelése között, és a kréták fognak győzni.

Mit tudna tenni Orbán,

ha ellenállnának neki addig, amíg nem minősül terrorizmusnak a jogállamiság követelése? Semmit. Ma még nem lehet politikai foglyokat gyártani. De eljön az idő, amikor majd lehet. Akkor már késő lesz. Már ma is késő, de még nem lehetetlen.

Orbán már Lengyelországnak követel tiszteletet.

A lengyel keresztény-fasizmusnak követel tiszteletet. A lengyelek tisztelete az lenne, ha az emberi jogaikat nem vehetnék el. De a magyarok hagyták, hogy ez jelentse a tiszteletet. Ők maguk is túltisztelik mind a fasiszta rendszert, mind a náci elméleteket hirdető Orbánt. Magyarország most tényleg Európa és a világ védőbástyája lehetne, mert ellenkező esetben innen fogják felgyújtani a világot. Ez a magyarok felelőssége is lesz. (forrás: Amerikai Népszava, szerző Bartus)

 

jaj!

 

jaj-szó itt

...míg máshol

még magában nyög

az idő

s kígyóit fonja rá a kéz

miként békét vet a tavasz végig

...de már haragot arat nyár-elején

a kasza – egyenes rendje

mily fellegűző!

 

...így lelt akarat csak nő

egyre

kinek minek lenne baja vele?

 

Jaj! - de rút a jaj- és dísze is

midőn- itt a tavasz majd a nyár – s hevén

a rémület már bennem nőtt

egekig vele - hol majd az virít

minek határán

tejjel-mézzel már az őrületbe? – (szőke)

 

2016. 03. 20.

 

folytatás: www.magam-emeszto.hupont.hu

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 74
Heti: 40
Havi: 4 340
Össz.: 373 451

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán világa sokadjára...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »