Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Molnár és az MSZP...

- "belső kakaskodások helyett új alternatívát fog bemutatni" -

 

(részlet)

 

...poklát járom e földnek

tüzes táncán ó- könnyű a szó

- így is csak csupa jaj-csaták rajta

...ez illene hozzánk? – (szőke)

 

Molnár Gyula, a 11 kerület egykori polgármestere vezetné a Fidesz ellen a szocialistákat.

A büntetőügyei után a közéletből eltűnő szocialista interjút adott a Magyar Nemzetnek.

Részletes program kell, és nyitás az emberek felé.

(Sok mindennel egyet is értek – mint az emberek egy tagja - de az összkép, ami lejött nem légypiszok- amit letörölhetek! Nagy a támadási felület!)

Nyitás az emberek felé: "Sokkal inkább az emberek, a civilek, az utca felé kell nyitni, és erre fordítani az energiáinkat a saját belső ügyeink helyett."

Nyitás a DK felé: "Meg kell hirdetni a nyitás politikáját a politikai családunk felé. Hiszen mi egy nagy család voltunk, de 2006-ban elkezdtünk veszekedni egymással, és 2010-ben szét is váltunk. Azt szeretném, ha legalább a vasárnapi ebédekre összejönnénk újra, és elkezdenénk beszélgetni."

Kell majd egy részletes, de közérthető program: "Az egységesítő erőnek annak kell lennie, hogy ellene vagyunk mindennek, amit a Fidesz vagy a Jobbik képvisel, a tartalomnak pedig egy olyan részletes, de közérthető programnak kell lennie, amely megmutatja, milyen Magyarországot fogunk építeni a következő évtizedekben."

Hit önmagunkban: "Összegezve, csodafegyver nincs, de ha hiszünk magunkban, ha képesek vagyunk a mondanivalónkat egy irányba állítani, akkor nem maradnak el az eredmények."

Visszaadni a politikusnak a becsületet: "...ma politikusnak lenni egy kicsit cikibb, mint bármilyen más munkát végezni. Ez viszont nem helyes így. Én azt mondom, nekünk, szocialistáknak kell javítanunk a magunkról, politikusokról szóló képet."

A gazdaságról: "Kapitalizmust építünk. A szocializmus idején minden közvagyonná vált, a föld, a terület is, de ezek önálló fejlesztésére nincsen pénze, tudása és embere az államnak és az önkormányzatoknak. Ezért ezeket eladja magántulajdonosoknak, akik ott lakóparkot, plázát fejlesztenek, mert ezeket nem közpénzből kell csinálni, mint ahogy szerintem stadiont sem, mert a foci egy hobbi. Metrót ellenben igen, arra való a közpénz."

Büntetőügyeiről: "Nem bűnös, áldozat voltam ezekben az ügyekben. Ha a mi világunk normális lenne, akkor most engem az emberek inkább sajnálnának, mintsem elítélnének."

 

Megjegyzés:

 

(Sok mindennel egyet is értek – mint az emberek egy tagja - de az összkép, ami lejött nem légypiszok- amit letörölhetek! Nagy a támadási felület!)

Az ügyészség azt is állította, hogy az önkormányzat vezetői tekintélyüket és befolyásukat kihasználva vitték át a képviselő-testületen és a hivatal alkalmazottain előre kitervelt koncepciójukat.

Többen politikai okokat sejtenek amögött is, hogy Molnár az ügyészi indítványnál is súlyosabb - letöltendő - büntetést kapott, hiszen mellékbüntetésként csak így lehetett alkalmazni a közügyektől eltiltást. Muskovszky Gábor ügyvéd is úgy látja, hogy a másodfok teljesen szembemegy a mai bírói gyakorlattal, amikor "büntetlen előéletű embert végrehajtható szabadságvesztésre ítél egy ilyen nevetséges súlyú, hét éve történt ügyben".

A parlamenti pártok közül az MSZP és a DK szolidaritást vállalt Molnárral, a Jobbik a "balliberális bűnszervezetek teljes elszámoltatását" követelte...

...hát erre mit mondhat az ember, ha Rogán felfelé bukhatott ingatlanügyei ellenére is, akkor, a „büntelen” valakinek miért kell bünhődni? Közmondások vannak magyarázatul: „nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja” - de az is igaz, hogy „ha keveset lopsz börtönbe kerülsz, ha nagyot, király lehetsz”! Az MSZP, támadások sorát fogja elnyerni... elviselni ezért is!

Egy biztos, hogy az MSZP, így nem fog megújulni!

 

ám a világ

 

...hogy e kibomló-föld ébredő-

virágaival

várna? - tévedésed

...ám a világ

új-csodát avatna mára

és eldöntve hagyná messzi

túl-zajos-magadat (!) – (szőke)

 

2016. 04. 21.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 96
Tegnapi: 74
Heti: 96
Havi: 4 396
Össz.: 373 507

Látogatottság növelés
Oldal: Molnár és az MSZP...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »