Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Nyílt levél Lázár Jánoshoz

 

Államtitkár úr!

Döbbenten, olykor hányingerrel küszködve hallgattam, majd olvastam a médiákban a Rádió Q-ban elhangzott mondatait.

Többek között ezek is az ön szavai: „… Orbánnak van érzékenysége az antiszemitizmus kérdése iránt…”, vagy „…nem lehet elvárni egy nem zsidó embertől, hogy zsidó módjára gondolkozzon… bármit megteszek is, hogy beleéljem magam ebbe a helyzetbe, az én apámat és nagyapámat nem vitték el Auschwitzba…”

Szintén az ön szavai, Balog Józsefre, az alkoholos mámorban fetrengő, élettársát súlyosan bántalmazó, emlékezetkiesésben szenvedő képviselőtársára vonatkozólag: „…mi köze a pártnak ahhoz, hogy a magánéletében ki mit csinál?”

Csak gratulálni tudok ehhez a vállvonogató, érzéketlen megnyilvánulásához! Azért, mert ön nem zsidó – nem tudja átérezni az antiszemitizmust. Nem is cigány, ezért nem érezheti át a cigányellenes rasszista kirohanásokat. A logika szerint továbbá nem román, nem tót, vagy szerb, és főleg nem örmény, így az ő sorsukat sem érezheti át. Nem munkanélküli, nem rokkant, nem is nyugdíjas, így az ő életük is hidegen hagyja. Az is látszik, hogy mennyire szívén viseli az orbáni, családcentrikus (asszony verve jó) irányvonalat. Nyugodjon meg tehát, dőljön hátra és gyújtson rá, mert a főnöke most bizonyára nagyon büszke magára. (Ja, most jut eszembe, hogy ön a dohányzás esküdt ellensége, sőt szíve szerint az egész országban betiltaná a pöfékelést, de akkor mi lenne a Nagy Nemzeti Trafik biznisszel?) Ön ezekkel a szavakkal bebizonyította, hogy minimális empátiakészséggel sem rendelkezik, s mint ilyen felmerül a kérdés: Mit keres ön egyáltalán a magyar politikai- és közéletben?! Hogyan tölthet be magas közéleti tisztséget egy olyan ember, aki az együttérzésnek még a szikráját sem birtokolja, miképpen képviselheti a magyar polgárok érdekeit, ha nem tudja beleélni magát helyzetükbe?!

Csak megjegyezném, hogy az én nagyapámat sem vitték el Auschwitzba… csak egy lovas-tengernagy parancsára a Donhoz. Azt is megjegyezném, hogy az én nagyapámat és nagyanyámat sem vitték koncentrációs táborba, vagy apámat kényszermunka-táborba… viszont az élettársamét igen. Tehát ne papoljon nekem beleélésről!

Ön államtitkát úr, az emberi hitványság olyan mélységeibe jutott, ahonnan már nincs visszaút.

Javaslom, hogy üljön be a fekete állami Audijába, és hajtasson el Auschwitzba. Nincs olyan nagyon messze és magának pénzbe sem kerül. Már csak empátiaszerzés végett is. Vagy ha erre nem képes, akkor legalább arra vegye a fáradtságot, hogy ellátogasson a Páva utcába. Csak négy megálló a Parlamenttől metróval és még titkosszolgálati eszközök sem kellenek az információszerzéshez. Ott is bőséggel szerezhet tapasztalatot arról, hogy milyen is az emberi ocsmányság. Az, amelynek ön sincs híján.

Sajnálom, hogy olyan emberek képviselik a magyar polgárságot, tölthetnek be vezető politikai szerepet, mint ön. Remélem, már nem sokáig.

Üdvözlettel: Kobzi

2012.06.04. 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 54
Heti: 357
Havi: 3 502
Össz.: 372 613

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Nyílt levél Lázárhoz...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »