Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

Kijózanodott-kiábrándult valóság...

 

Jó gyerek ez a Bayer! Talán még valaki is, bár a „korrektúrája” kivonatilag igencsak szépséghibás, pláne, hogy milyen korrelációban nézem. Nos- az orbánihoz hasonló „saller” elszállt – még jó hogy szavakban – miszerint „Thomas Mannt is megidézte, de McCainnek szánt üzenete egyszerű: „Ön az igazi becsületes (ebben nincs cinizmus!), együgyű, háborús plakátra való, kőbunkó amerikai” – ennek biztos ütős lesz a hatása odaát! Vagy nem, de egy bizonyos, aki a kort nem tiszteli, ne akarjon tiszteletet magának! Ne csodálkozzon, ha barátilag okozott „kárért”- jó-barátja, Orbán fejére visszaszáll a jelző... „Egyébként nem hinném, hogy McCain-t nyomokban is érdekelné ennek a csahos kis bértollnoknak a ficánkolása.” (egy hozzászólásból) – de a mondanivaló még a forma tiszteletét sem hozza- nincs „tisztasága” és erőtlen!

Ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy „te úgy nem tudsz ordítani, ahogy az egér- amikor a macska megfogja. A hangod lehet bármilyen hangos ezt a macskát /USA/ nem fogja meghatni.

Az ordító egér bár nagy a hangja, a végén macska-kaja lesz...” és a végére csak szar marad.

A cinizmus meg nem az idézetben van, hanem benned! Ilyen vagy és még jól is áll neked... mint Deutschnak az idétlenkedés - Orbánnak kevésbé – mert a pusztítás színtereit hozza a múltból (rögeszmés Horthy-idők imádatával), és a történelem lapjain, ilyetén is átszánkázva- épp egy „szakadék” felé tart. Míg te egymagad „eszközölsz”, jó-barátod a népet viszi sírba... gyakorlatával! Íme az "illiberális demokrácián" alapuló állammodell!

Bennem a létérzés már a szomorúság.

Hallgathatna a jó szóra is talán: Nyugathoz tartozunk... „Az európai integráció része kell, hogy legyünk” – mondta Martonyi János

Más.

Selmeczi Gabriella: „a gyerekek kétharmada ehet majd ingyen” (aláhúzás tőlem) - és a majd mikor lesz? Addig hogyan is? Lám, a szociális érzékenység mint a nyugdíjaknál, amit oly nagy elánnal „megvédett”... és lenyúlták. Lényeg a lényeg: még megfoghatatlan és megnevezhetetlen állapotban, még elérhetetlen – ilyetén az éhség marad? Miként is- nem az étel, a színjáték változatos... és a részletekben veszik el a célja, hogy- már ha jól nem lakhat- legalább ehessen valamit a rászorultja. Hogy fogná be a száját Selmeczi, amíg a tányérba nem tesz valamit! Ja, hogy addig is csámcsogni kell valamin? Nagy-szívvel van a Fidesz (!) - jaj, az már látszik... ezt népjóléti intézkedésnek nevezni, azért túlzás.

„Itt az Idő”? - ideje lenne már...”Teljes, öt évre visszamenőleges átvilágítást tervez a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamaránál Szekér Judit miniszteri biztos, aki pénteken kezdte meg működését a köztestületnél - írta a Magyar Nemzet.”

Mert: „szemléletváltásra van szükség a közbizalom helyreállításához az adósságbehajtás területén.”

Nem is beszélve a felturbózott- négyszeres összegekről! A sokgyermekesek kilakoltatásáról és egyáltalán... de mindig bírósági végzéssel érkeznek – ez hogy is van?

És „behajtási dömping kezdődött a vállalkozói szférában” is... így hangulatgazdag létünk!

 

Szorít a sors? Álld a helyed bátran!

Vagy vond be vitorlád a langy szellőben,

hogy elkapd a súly-egyent recsegőbb robajjal.

Beérem már kevéssel,

hogy minden ellebbent az idővel-

emlegetek még ezt- azt,

ám tanácstalanul az indulatokban

fintorokkal, nevetéssel...

hogy bennem legyen minden a szorongásban,

e kései egyetlen méltó ceremóniában-- (szőke)

 

2014. 12. 05.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 72
Tegnapi: 226
Heti: 72
Havi: 3 217
Össz.: 372 328

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kijózanodott-kiábrándult valóság...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »