Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Az orbáni „tiszta-nyelv”...

 

 

Jogi „tiszta-nyelv”, megint a fordítva lovagolás ténye... egy nagy-hatalom (jelen esetben Amerika, „kitiltott” valakiket) állított valamit (ami a zöld dossziéban is fellelhető lehet, aminek okán- állítólag nyomoz a hatóság), ezért „szankcionált” a demokrácia tisztasága érdekében, figyelmeztetésül- egyes személyeket kitiltva, hogy az érték ne csorbuljon (!) - eddig tiszta?

Bizony, joguk van hozzá!

Máris Gyurcsányt kell belekeverni, mert a „tiszta nyelv” kimondja, hogy hazaáruló? Akkor- még vagyunk néhányan (azok bizonyosan, akik rászavaztak), akik ugyanígy megítélhetők! A kitiltás a parlamentből, igencsak több- mint furcsa (a hülyeség itt is fut egy kört a kiagyalóval), mert megválasztott képviselő! Kit tiltanának ki? A nép egy részét! Röhej, a hatalmasok hozzáállása!

Visszatérve a „tiszta-nyelv”-hez: mit és miért kellene bizonyítaniuk- bárkinek, bármit is? Volt áfacsalás? Volt! Létező, hogy egyeseket méltánytalanság ért, míg másokat hasonló, vagy nagyobb ügyért megengedőbben bírált el a NAV?

Bizonyára volt ilyen- a nyomozás dolga kideríteni és folytatható a sor, mert vannak bizonyítékok, amire hivatalból kellene eljárniuk a hatóságoknak.

Ám csak immel-ámmal, vagy nagy dirrel-durral, gyorsítva, ha takargatni akarnak. Kit akarnak megint megvezetni, a népet?

A „zöld-dosszié” tartalmát a mai napig nem ismerjük! Presztízs-kérdést, személyes sértődés okán nem csinálhatnak az ügyekből... melyek ráadásul fellelhetők és több ponton össze is érnek!

Az adatok elhallgatása is lehet hírnévrontó... de hiszen nincsenek elhallgatva.

Vád sincs ugyan, csak figyelmeztetés (a jogi „tiszta-nyelv” máris sikoltozik)... ám önmagában nem hírnévrontás, ha esetleg vagy mégis valaki ellen vádat emeltek, emelnek... viselni kell, el kell viselnie!

A közszereplő is ilyen, a NAV elnöke is- még ha egy hatóság feje is... makulátlannak kell lennie, és annak is kell látszania.

A bírálat során kifejezésre juttatott kedvezőtlen álláspont önmagában nem ad alapot a személyiségvédelem igénybevételére.”

Na, akkor most mi is van? Valami és semmi egyszerre, de mert a szálak magasabb körökbe futnak, ezért itt az előretolt bástyaként a NAV vezetője! Kérje ő ki magának, majd a hatalmasok a zavarosban tovább halászgatnak! Tudom (szinte hallom), íme megint egy hazaáruló! A korrupt hatalom nem az? Tiszta, mint a ma-született bárány, mert a jog az ő oldalukon van, hiszen a szálakat úgy mozgatják ott is, mint a bábos a marionett-figurát! Már nincs bizalom... ilyetén e hatalmat is „el lehet zavarni”!

Kedveseim! - ha majd a jogsértés nem lesz felróható, ha a tetteket (melyeket pártatlanul s nem orbáni utasításra) kivizsgálják a hatóságok és a személyt, személyeket bármiféle szempont (esetleg) felmenthetővé teszi, akkor kell az ésszerű tiszta gondolkodásnak és a jogi „tiszta-nyelv” megszólalásának helyet adni.

Addig minden oldalon szar van (igazság és a hamisság oldalát nézve)... mert nem elég kimondani, hogy a tények kit és milyen mértékben tüntetnek fel hamisnak vagy valósnak tartalmilag- azt a levont következtetések után kell értékítéletnek adni... és nem önkényesen előreszaladva, azt igazságnak fel nem fogva (még részelemeiben sem), de hazugságnak bélyegezve azonnal (csak mert legjobb védekezés a támadás), és fordítva lovagolva mint mindig, a nemzet szuverén- önállósága elleni támadásnak venni. Ez már- így ebben a formában, túl messzire visz – és a ló is elszaladt...

Egyébként, ha valamilyen disznóság kiderül is- nem valószínű, hogy az igazságnak megfelelően lesz a nyilvánosságra hozva... valószínűbb, hogy titkosítják, mint az már szokás (gyakorlata) Orbánéknál!

Most jön az orbáni rendcsinálás? Idehaza? Azt két-hét alatt akarták, immár öt-évre még mindig ott tart mint az elején? Akkor eddig, mit csináltak? Tudom, ne is mondják: mindig a máséval – soha nem a sajátjukkal, még véletlenül sem - verték el a csalánt... és ezt teszik ma is!

 

„Idő-infláció: nagyobbak

lettek a címletek,

az éveknek is, nemcsak a napoknak

értéke megkisebbedett,

s a forgalomból lassacskán kikopnak.”

Rám-higgadt a múlt s kezdetem a zord enyészet,

kész a halálba rohanni bátran...

„áldásait” így fogadom az „isteneknek”:

fontolva, ítélve és szilárdan,

hogy elnyelhessen ama végtelen-- (szőke)

 

2014. 12. 07.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 74
Heti: 51
Havi: 4 351
Össz.: 373 462

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az orbáni "tiszta-nyelv"...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »