Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Pár- választó…

 

Soltész, aki még a rendezvény nevét sem tudta rendesen idézni, a kormany.hu-ra feltöltött videón azt mondja: jól látható volt, hogy Bajnai Gordon anarchista munkatársai zavarták meg a rendezvényt, akik egyébként a székházfoglalásban is részt vettek, és akik adott esetben pünkösdkor mennek ki tüntetni, miközben több százezer magyar mást ünnepel.

Tánc volt Fidesz módra!

Ahogy jó székelyem mondja: "Indulj ma! Mozdulj ma! Ma-é ma, ma bizon ma megfordítlak! Annyit ne szokotálódjál! Még állasz-é no? Ne lépjél olyan sájára... rakjad a lábadot!"

Az ötlet is perverz! Ellensége a szeretetnek… magánügybe avatkozás… intimszféra területére merészkedés, amiben személy személlyel, valaki valakivel szövetkezik… hogy ne maradjunk önmagunk önmagunkban. Más húsok ajkát keresni, de az agy részt mégsem vesz a játékban… öthatezer résztvevővel? Jó, ha volt ötven ember, annak is a fele spontán-tévedt. Igen! - a Fidesz számtan megint „tarolt”, mint az szokott kommunikáció is: ha tüntetnek valaki mellett vagy ellen az ellenzék létszámban tízezer, míg a Fidesz (bár látható a mennyiség, nem is több mint a másiknál) másfél millióra taksált! Jaj! Istenem! – képzeljük el, hogy az adófizetők pénzét is így számolják el!

„Soltész: kirobbanó siker volt a párválasztó, ősszel folytatják…

Szerinte a baloldali média és Bajnai tehet arról, hogy voltak problémák a rendezvénnyel, ami amúgy nagyon nagy siker volt. Simicska Lajosék a budapesti "bulin" egymilliót kaszáltak, érdeklődő alig volt, ősszel mégis folytatják.”

Gusztus kérdése, ízlés dolga - de lelke rajta! Magunkban is, magunkból kifelé is illúziótlan. Tudomásul véve: olyan amilyen! Ahogy Szabó Lőrinc írta: „külön indák” nem találkoznak!

A gondolat „örök szeme” nyitva van. Néz, lát – nincsen szemhéja, amit lecsukhatna. Benne éppen ezért „a test számára csak undor és megvetés maradt”. Nincs vigasz, nem lehet elbújni – szeretkezünk kényszerből, állatian… mert gyöngék vagyunk, de egy megvesztegethetetlen, rezzenéstelen, roppant fényerejű lámpa világosságában. Létünk állandó összeesküvés ellenünk, önmagunkban – menthetetlenül, sorsszerűen! Csak egy valami van, ami ha megmenteni nem is menthet, legalább megtarthat magunknak: az értelem!

A férfiakhoz szólnék - kell-e mankó a szerelemhez? Lehetnél több a húsnál, szennyek cinkosánál, húsok ajkai közé menekvő gyöngeségnél több: „Férfi, légy tiszta legalább a homlokodtól fölfelé.”

"Valami betegség volt ez... zűrzavar, omló ideáloké, csikorgó vágy, új s szent ábrándoké - ördögűzés maga is ördögi..."

Sóhajokkal a lét, félelemmel telt az érzés…
Szívek jege marja kedvem, ekképp szóltam
      lázongva- 
áthágva minden törvényt, rendelését
magamnak nem tudva, 
       mert sürget a különbség
       a kivédhetetlen szégyen… rég.
Rab- és szolgasors, vele a cél-
a vegetáló jelen jobb-bal részein hol már az engesztelés?
A múlt szétmázolt lapjain homály van és reszkető szájszél,
szavak, fizetett-taps, melldöngetés- s lélektelen gerinctelenség— (szőke)
 

2013.05.29.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 120
Tegnapi: 74
Heti: 120
Havi: 4 420
Össz.: 373 531

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Pár-választó...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »