Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Orbán világa...

 

Félelem-teli időszakot élünk... a felsőbb körök korrupcióival a lét elszürkült. Orbánéknál ég a Világ!

Tanács, rábeszélés, példázgatás, példaadás nincs, van viszont fenyegetés, fenyegetettség, erő, erőszakoskodás- szépítgetés és veszély mindenütt.

Aki nem tiszteli, becsüli, értékeli és tartja szentnek szavát és esküvel tett ígéretét, az ma a feleségét, holnap Istenét és Egyházát, holnapután hazáját tagadja meg, ha bármikor a hűség nehézségeit érzi. Ma házasságtörő, holnap aposztata, holnapután hazaáruló, ha ezzel némi kénytelenségtől szabadulhat vagy újabb élvezetet s előnyöket szerezhet.

A hűség, az adott szó és ígéret nem olyan fogalmak, amelyekből darabokat lehet letördelni.

Nem lehet az hős, aki az északi ellen vitéz, de a keleti elől megszalad.

Ugye Orbán?

A hős mindenkivel szemben és minden körülmények között hős. Az erkölcsi hős nem kevésbé! Valóban, tetőtől talpig becsületes ember minden téren és minden körülmények között rendületlenül megtartja szavát.

Ez a mai vezetésre, Orbánnal az élen nem jellemző!

A közember nem közember és nem is tekinti szolgálatnak, amit tesz – ami kötelessége volna, hogy szolgálja a nép érdekét. Annak nevében beszélni és érte dolgozni két dolog, merőben ellentétes tartalmilag is eltérő.

Orbán a néppel szemben érzéketlen, bármit is mond... szolidaritást vállalni képtelen, képtelen egységben gondolkodni.

Ezért nem érti, ami körülötte történik!

Az ellenzék az ellenség, ebbeli felfogásban bírálgat, kifogásol és a jobban-tudását és az ócsárlásait bírja magáénak! Az egész kétharmad is erre a szemléletre épül fel.

Bár az ellenzék széttöredezett, ennek ellenére van olyan ellenzéki párt, aki lakáj módra így is kiszolgálja ezt az önkényuralmi hatalmat!

Semmi közöm a hitéhez, a keresztényi érzületéhez, mert a kirakat az nem meggyőződés, amiként közemberként sem a közért létezik (esküjével is ellentétes) minden körülmények között, ezért helytállni sem tud, a néphez, e hazához nem hű (csak magához és színtársulatához lojális) – a megbízható krisztusi jellemet nem tudja nyújtani, mert a belső nem azonos a külsővel... másként beszél, másként tesz – túlságosan is ragaszkodik saját nézetéhez, ezért is zsarnoki, basáskodó és betegesen érzékeny!

Goromba paraszt! Személyeskedő, sértő, kihívó, dacos és egyéni csalhatatlanságában biztos, amit ki is követel magának, bírálgatással, ha kell durva hanggal, és modortalan viselkedéssel is...

Hatalmát féltő, aki csak a kirakatnak él!

Abszolút igazságát hirdeti, a tiszta erkölcsöt viszont feledi, világnézete megbotránkoztató és vajon így, ezekhez mérten a tízparancsolatot mennyire követheti? Betartásáról már nem is kérdezném.

Látjuk, érezzük elveiből leszűrhető, merthogy az nincs, így gerinc sincs a tartáshoz!

Ha az elvnek (ami nincs), nincs politikai képviselete sem, akkor kása és málé minden.

Orbán királysága nem üdvözít... a parancsuralom hangulati- szeszélyekkel uralkodik rajtunk, ezért is a politikai ingadozás kelet- nyugat közt, és mert a tudás nincs meg (sajátja legkevésbé sincs) ezért a hitbe menekülne, hogy erkölcseit ott mossa tisztára, és biztosíthassa uralmának igazságát! Beteges szervezet, beteg társadalmat adott, ahol csak a fejetlenség uralkodhat. Én máris tanácstalan vagyok (a máris 2010 óta bennem).

Meddig mondhat még csődöt következmények nélkül (mert csődöt mondott minden)- mert a felelősség, meggyőződés és közérdek nála háttérbe szorult... a pártfegyelem nem lehet az ország érdeke... a „vén róka” csak irreális idealista lett!

Vegye tudomásul Orbán és társulata- a KDNP is, hogy a politikában csak olyan férfiak szerepelhetnek, akiket nem is tud, de nem is mer kikezdeni még az útszéli gyanú sem... amit csináltak ebből az országból az egy szarkupac, trágyadomb, ahol most élvezettel kukorékolnak a „Nagyok”! Nem csoda, hogy fiataljaink menekülnek...

 

 

„Sötéten botorkál a szív és remeg,

a zörgő, fagyos tájba vadként figyel.”

Itt nem angyal ki- vadász,

egy kényes

önkényes,

ám- ha kell hátat is fordít kéjjel...

„annál ködösebb lett” -

megnyúlt-képpel

látom,

hogy veszik reményem el! – (szőke)

 

 

2015. 03. 09.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 278
Heti: 1 133
Havi: 4 278
Össz.: 373 389

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Orbán világa...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »