Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Átok...

 

- nem a mámor könnyű szédületét adod,

adod a tárt szem éles nézéseit,

melyektől forma, vonal összeomlik,

s a tárgyak belseje riadt csapásokkal kiszáll. -

 

A világ gyászol, mindenki az összefogásról beszél, de a szélsőjobb és a békemenetesek már a menekültek ellen hergelnek. Amivel pont a terroristáknak tesznek szívességet.”

 

Csak az önzés van... az érzelemben is – tragédiák sora szemünk előtt és mi megint a gyűlöletben keressük a menekvést? IÁ egy massza- nem megfogható képlet, mert beépültek a civilek közé, az ártatlanok közé... tudatos és célzott támadásokkal arctalanul a még-több gyűlölet felé, ekként a fanatikusok csak tettük elkövetése után lehetnek kiszűrhetők? Sajnos még akkor sem (vagy csak nehezen)... találtak egy migráns igazolvány egy elkövető mellett- s ettől az már terrorista volna (az igazolvány tulajdonosát értem alatta)? – vagy csak mellé dobták, a lelőtt terrorista mellé-, ami egy provokációra utal- mert ugye a cselekmény közben a terrorista az igazolványát keresgeti, majd- ha lelövik mellette legyen igazolásként. Ezrek dobálták el igazolványaikat, felvenni azt semmiségnek tűnik (s valószínűbb itt az elterelés, hogy másokra tereljék a gyanút). Abban viszont lehet igazság (van is), hogy a terroristák a migránsok közé vegyültek! Százezrek az életükért futnak- és az- „amikor hetvenegy hullát húznak ki egy magyar rendszámú kamionból, amikor milliók kelnek útra hátrahagyva minden tárgyi bizonyítékát annak, hogy valaha éltek, és amikor képtelenek vagyunk leküzdeni az eltérő szokásokkal szembeni idegenkedést, akkor joggal vethető föl a kérdés: ebbe az irányba haladunk? Joggal vethető föl a kérdés: emberek vagyunk-e még?” - senki nem gondolhatja, hogy jó kedvükből teszik!

IÁ-t bombázzák, ahol ezrek halnak meg pár terrorista miatt ártatlanul... talán, ha beépülnének és ott tárnák fel a lehetőségeket célzottan, talán egy-egy gócra irányulhatna a cél- lehetne eredmény is... a menekülők menekülnek- féltik a családjuk és maguk életét (hogy a jobb élet reménye is bennük? Hm... ahol már gazdaság sincs? - ők lennének a gazdasági menekültek?). Az IÁ beszivárgott? Igen, de nem most... már régtől itt kellett, hogy legyenek. De nem kell félteni az agresszió felé menetelő szélsőségeket sem, akik ki akarnak valamit provokálni, akár így is... sok már az agresszióra hajlamos fiatal is (ezért is mondom a katonaság visszaállítását, kötelezővé tételét- legalább fegyelmet tanulnának)! Mellesleg a tartós külföldi tartózkodás sem lenne biztosított, hiszen a szolgálat alól kibújni nem lehet!

Lehet persze a kontinens tökmagjaiként beolvasni a nagyvilágnak, lehet Országgyűlési Határozatba foglalni lélektelenségünket – magyarságunk védelmében mintegy, olyan nagyszerű magyar mondattal indítva, mint hogy – idézem – „az illegális bevándorlás hullámai egész Európát robbanással fenyegetik”. Értik? Robbanó hullám. Hogy azután az egész szöveg a politikai hullarablás minősített esetét testesítse meg: tragédiákért kritikusainkat és (a minket finanszírozó) ellenfeleinket okolni, magunknak önigazolást keresni.”

...és bocs, hogy idézek... csak még egy, ami igaz is- s az igazságot tükrözi:

Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet gyilkolt Párizsban!

A menekültek pontosan előlük menekültek el saját hazájukból. A terroristák és a menekültellenes hisztériát gerjesztők céljai egybecsengenek! Aki a párizsi szörnyűségből azt vezeti le, hogy a menekültekkel szembeni fellépés helyes és a menekülteket el kell távolítani Európából az a terroristák aljas céljait pártolja önös politikai céljai érdekében!”

 

már arcátlan

 

...arcot váltani?

Arcát valakinek odaadni

igényével mindannak amit billent?

Élhetnék már egy víg

jelenben itt

hagyhatnám másra

gyötrő gondjait...

 

- ám szelíd-mosoly álarca rajtad

hogy lelked

rút-nyereségvágynak

ekként adva így is?

...mert maradéktalan üdv nincs

e világban

ihletén

már erőd időz -

 

...így

a sors tán neked még megadja

hogy az irigy

tömeggel

mit se kell törődnöd-

nem is törődsz!

 

...s kard ki kard

miként itt

ha támadnak

egykén sajátod a harc

- kaszabolhatsz -

még mindig mosolyogva

álarcodban

...s alatta? – (szőke)

 

2015.11.15.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 226
Heti: 71
Havi: 3 216
Össz.: 372 327

Látogatottság növelés
Oldal: Átok...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »