Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán agressziós politikáját látva...

 

- lám a zajok fészkében a hegyen hivalkodó, völgyben rejtőzködő – tegnapelőtti- és holnaputáni makacs akarat ül rajtunk, hallhatatlan hittel zengi, hogy a zajban, a jaj hiába (!)

 

az is benne van, ami nincs,

az is benne van, ami van”:

most a hűnél hűbbnek kell lenni...

 

Ki nem kedves most és nem is keresztén, azt üldözni kell – mert a liberalizmus tönkretette Európát – csak a keleti blokk mentheti meg még a vén- Kontinenst, és az Orbán, miként mint Vezér és úr felettem most, kedvekre vett szeszélyekkel, már úri jogán mondja a magáét: „ „...szeszélyem szerint veszthetem el őket... Tudván ha bármelyikhez éreznék látni kedvet – bízvást előkerítem e rosszul rejtezőket...”

Már vádlón körém is tolulva, szavakkal véd meg... kultúrát félt, határokat zár, demokratát- szocialistát űz, és velük űzi a liberálist is - csak egy- csakis egy lehet fölényben itt: a „sárguló”, míg Te fehérre sápadsz!

És jő Hitler... és megint. Ó! a sok porba-fingó diktátor, hogy irigykedhet most... szimbólum gyanánt fogadja a köz- a hitleri Mein Kampfot... és az Imám s aki muszlim felmutat egy Koránt, akként mutogathat már az új „neo...” is egy hitleri-bibliát? Mein Kampf - ez kellett még nekünk, amikor- amúgy is jobbratolódás van és szélsőkben itt, minden akció... csak nem legalizálva lesz? Agressziós politika van és létezik már ma is... lásd Orbánét és lásd a majmoló lengyeleket így. Lelkiismeretlen manőverekkel verik szét Európát megint! Látjuk, elveik sincsenek... hacsak az nem, hogy mindent maguknak szereznek meg, és- hogy „a cél szentesíti az eszközt” - ez legalább hajaz is a hitleri elképzelésre... mint anno, most is nagy a messzemenő egyetértés, így a világban a szart jól fel kell keverni. Megértés az nincs most, mások felé... Marx már kipaterolva, most következnek a liberálisok és egyazon suhintással a szocialisták is! Ám úgy látom a demokraták sem maradhatnak békén, Orbán őket is eltaszítja, de miért is ne tenné, hiszen ha nincs demokrácia, nincs szükség demokratákra sem... elég belőlük, lopni itt csak a Fidesznek szabad, a dolgok- ahogy tárgyiasulnak, úgy mennek át sajátba lenyúlva... a korrupciónak intézményesített változataiból iránya kielégítésre kerül, de csak egy pártban, mert általuk előidézett szükségletté vált, így cél és feladat már! Minden másra csak várakozhatunk- álmodozhatunk... mert a valóság megismerésében a beállítódás kialakulásának, koncentrációjának, irradiációjának és átkapcsolásának különféle törvényszerűségeit Orbán állapítja meg. Bolondokkal csak bolond világ lehet! - és Hitler sem Horthy sem- nem volt normális, csak mintegy megalomániás, kirívó és magamutogató személyek és perszonalisták, mert hitték magukról, hogy a lélek helyettesítőjévé minősültek át... és ezt hiszi magáról, most néhány porbafingó is „félistenként” itt! Míg a bajok elhevernek rajtunk, addig éljük semmi életünk... 

 

élet-nélküli élet

 

...elhevertek a bajok

és már nem kényeztetve

múltat és jövőt

a szavakba keverve

magam-emésztő szomjúsággal

a most

kuszaságait rendezgetem

akként

hogy

a jelen kizeng a lélek alól

akként is

hogy

a botladozó ébreszt – dühe-

kedve

boldog szerelemre...

 

Egyetlen erénye érte

magáért

talán ha csodára les

s megadja magát rendre

miért is- itt fázatja lelkét

darabosságain

változatlanul szánalomra -

 

Ki- porból jött keresse a port

- mondom én a meggyötört -

s ki- bűnbe-veszejtene

mást nem is érdemelne mára -

de mert

nyomomban a halál szele

és már magamba

így

magamat csak emlékekkel kínozom

hisz itt- az élet-nélküli élet – e lét

a kóros lét

hol sírok

és

sorvadok még – (szőke)

 

2016. 01. 10.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 269
Tegnapi: 330
Heti: 1 072
Havi: 4 217
Össz.: 373 328

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán agressziós politikáját látva...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »