Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Ez a harc lesz a végső?

 

 

Hatásos hatások

ilyenformán mégis fázok

mérhetetlen bennem az érzés tömege

velem a test már lábhoz szelídítve

bizonytalan kigázolással” számít tiszteletre – (szőke)

 

Gyurcsány a jövőnk harsonája? A nagy változó, a csoda kitől várhatjuk a megváltást? A mindenkivel egybeolvadó ember, ki ha kell cigány, ki ha kell zsidó, ki ha kell buzi... és ezek mind egy sejtelmes háttérként, hogy csírázó kedvét szent és heves ügyekben lelje meg?

Választunk, így igaz – de aki már egyszer lemondott, az irányítóként ne jöjjön vissza, legyen csak egy szelíd partner. Egyetemessé táguló egyéni volta itt szemünk előtt bontakozik ki – kifejezésre az erő (?) - ám eredetisége tagadhatatlan és sajátos a szerep, amit felvállalt most, miként az értelmezés részeseivé tesz bennünket, a JÖVÖÉRT EKKÉNT EGYEZTETVE!

Csak nehogy egy szerepet játsszon el... és főleg ne kacérkodjon azzal a gondolattal, hogy miniszterelnök legyen (ez már nem jöhet be – mert városégés után országégés is lehet belőle)!

 

„Nem rég még - se kiköpni, se lenyelni nem tudta Gyurcsányt az MSZP!”

„...a DK nem fogad el semmiféle összefogást, ha annak az a feltétele, hogy Gyurcsány bármilyen módon visszavonuljon”. Így már mindenki behódol...

ha az összefogás garantálja a kisebb pártok bejutását, az a Fidesz többségét is csökkentené. Hosszú távon persze a lehetőség azt jelentené, hogy a parlamentben egy megosztott baloldallal állna szemben a Fidesz.

 

------------

 

A „Jobbik” kizárva az „összeborulásból” - egyébként is a „Jobbik” elzárkózott mindenféle együttműködéstől a többi ellenzéki párttal... kategorikusan kizárták, hogy akár független jelölt, akár más ellenzéki párt javára visszalépjenek. Mint mondták, nem gondolják, hogy lehetnek olyan független jelöltek, akik például az MSZP és ők is támogatni tudnának. Emiatt országos listát szintén csak egyedül indítanának. (ezt mondják elejétől fogva – vagy majd változni fog a hozzáállásban?)

 

------------

 

Gyurcsány magabiztossága táplálkozhat abból is, hogy az előző választás óta DK volt az egyetlen párt, amely legalább megkétszerezte támogatói számát, ez pedig önbizalmat ad most és visszaigazolja politikájuk sikerét.

..és erre mi a nép szava? Itt egy olvasói vélemény (hasonló még ezer!):

„Ha MI, szavazók, akik kezében az ikszelő toll összefogunk EGYBEN, az LMP-ben, mert lehet a legnagyobb osztó (csak, mert őket nem lehet komcsizással, oligarcházással, tolvajlással vádolni és a női miniszterelnök mellé fel lehet sorakoztatni a sokat szenvedő nőket), akkor elsöpörhetjük jelen Fidesz és szoci politikai elitet. CSAK A MI ÖSSZEFOGÁSUNK KELL, LÉNYEGTELEN MIT MOND BÁRMELY POLITIKUS. (Akár azt is mondhatnám, ha MI ÖSSZEFOGUNK, AKKOR BÁRKIT pozícióba teszünk akár a kétfarkú kutyákat, akár Thürmer kommunistáit, DE ELVÁGJUK JELEN TOLVAJ BANDA UTÁNPÓTLÁSÁT. Ezt kellene megértetni mindenkivel, mert ez a lényeg.) Nincs más esélyünk, mint a Duna jegén győztesnek kiáltani az LMP-t és úgy húzni az X-et !!!!!!!!”

...itt egy másik vélemény:

„Azt hiszem, nagyon nagy esély van arra, hogy 8 év szájkarate után feketén-fehéren kiderül, hogy a baloldalon ki a birtokgazda. Nem lesz kellemes egyik pártnak sem.

De.

Ha létrejön a két párt között a megegyezés, akkor sem fogja a végeredmény örömmel eltölteni a hívek zsugortáborát.

Elvtársnők és elvtársak!

Egymást gyepáljátok. Ugyanúgy, mint pártotok vezetői. Nyilván nagy a személyes ellenszenv a pártvezetők között, ami most már gyűlöletté fokozódott.

Azt hiszem, az MSZP-ben nincsen olyan pártvezető, aki ne utálná Gyurcsányt. Ahogy telik-múlik az idő, ez az érzés az események hatására csak fokozódik...”

 

---------------

 

Tehát, fő az optimizmus... (?)

Tárgyalunk és tárgyalgatunk – elvagyunk és várjuk a megváltó csodát! Könnyed és mégis hangsúlyos, pompás átmenettel (és most ne is vizsgáljuk ki- kinek hódol be) megyünk a borongó kedvből, az alkonyba... csak magány van és magány lesz (!) Gyurcsány dallamára hangszerelve! Gyanús, káros, beteges az egész!

...miként is:

„Gyurcsány szerint hamarosan olyan “bombát” robbant, amivel megsemmisítheti Orbánt!”

 

- Gyurcsány Ferenc még májusban beszélt először arról, hogy hatalmas dobásra készül. Olyan információk jutnak nemsokára a kezébe, melyekkel teljesen kiüti a nyeregből Orbán Viktort. (forrás: ellenszél)

Ebből sem lett semmi... (!)

Hogy mi fáj itt, hogy mit akar az egyszerű ember? - biztosat! - mert a tettenérhető hibákat nézik, a kézzelfoghatót, egy másik szakadék olyan mint ami volt az előző eddig is, abba csak belepusztulhatunk!

A lehetetlenért nem könyöröghetünk, mert még van gerinc... talán az igazat kellene mondaniuk minden pártnak választóik felé: be kell jutniuk a parlamentbe – és ennyi! Hatalmat Orbán át nem adja, ebben ne reménykedjen senki – így vagy úgy, de győzni fog!

Itt minden csak egy időhúzó fordulat... színjáték, amiben nem lehet eléggé lebecsülni a publikumot, az tapsolni fog, ha szar a darab, akkor is!

 

Szőke Emil:

csillag állás

 

aki feküdt jászol mélyén

és élte kínhalál vad keservét

ma áldva -

számára fény az élet

feltámad még sírgödréből

a Menny felé így tőr...

lásd: hogy ki- mérte rája

keresztjét

most ledarál egy-egy kátét

azt is magáért! –

 

 

2017. 10. 11.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 102
Tegnapi: 283
Heti: 756
Havi: 3 620
Össz.: 378 585

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Ez a harc lesz a végső?t
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »