Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Laktanyákat építs ne börtönöket...

 

(Ki is mondta, hogy ha békét akarsz készülj a háborúra? A fenébe is!  Nem jut eszembe!)

 

Szép címek a hírekben: „Hende lopott, csalt és hazudott”! Együtt: „mondjon le”!

Ki nem szarja le... a Fidesznél ki az, aki nem lop, csal, hazudik? Mindenki- kivétel nincs. És lemondott már valaki? Senki! Akkor?

Sőt már ott tartunk, hogy a tolvaj kiabál rendőrért, mert hogy Rogán teljes vagyon-elkobzást akar a bróker ügyekben érintett embereknél- nála magánál minden rendben?!

A bíróság is kimondta, ő semmiben nem érintett!

Minek itt háborogni?

A családi irányítású maffia jól működik... a Fideszre nem vár semmi rossz- megbuktatni nem lehet, még akkor sem, amikor a „jobbik” nagy-erővel és létszámmal közelít – ez még nem győzelem és nem is lesz az!

Mindig, mindent a választások döntenek el, addig az elemzők, azt mérhetnek, amit csak akarnak...

nagy volt az öröm a kétharmad lebontása miatt – és? - mi lett, azaz mi van? Semmi! Továbbra is erős létszámfölénnyel szavaznak meg mindent a parlamentben a Fideszesek.

Az ellenzék gyenge és nem is egységes...

Így nehéz bármit is csinálniuk, ahogy már egyesek azt megmondták: csak az utca maradt az ellenzéki szerep fő bázisa.

Persze az is addig, amíg be nem tiltják, a legjobb úton vagyunk afelé is!

No meg a gyengeség ott is, mert követelni lehet, de nincs a szavaknak tettbeli nyomatéka, ilyetén nincs is aki a követeléseket végrehajtsa...

Megint Rogánt idézném (persze, hogy nem szó szerint), annyira nem nagy-ember ő, csak valaki, mert annak hiszi magát – és mert professzorként oktatja az ellenzéket, hogy 2006-ban a rendőrséget küldték a tüntetőkre, most a provokátorokat- és jó lenne azokat kivonniuk a tüntetésből. Hogy ők mik voltak, mikor kit és hogyan provokáltak, no- az már felejtős. A nagy-keresztényi érzület már szentté avatta őket.

Azt a...!

Nem semmi fazonok, legalább olyan súllyal itt, mint a jobbikos gárda-arcok a gyász-menetben!

Szóval megnyugtatok mindenkit, hogy nem lesz itt semmi – a kirakat jól működik – Brüsszel és az EU így- itt már-csak- „tejel” és egyetért... a tavaszi-fáradság rajtuk is érződik, ahogy egymást magasztalják az egekig...

Hogy szegény Magyarország a Fidesz-”járást” (sáskára hajaz a gondolat) száz-évig sem heveri ki, az már csak huszadrangú kérdés lett. A „Jobbik” meg a részeredményével büszkélkedhet, és már az is csoda így, hogy a semmit nyújtják ők is valaminek... náluk sem más a gyakorlat, csak mint a böllenkedés.

Mint volt is mindig... ebben egyek a Fidesszel!

A Fideszt csak kívülről buktathatják meg- de egyre gyengébbek a hangok, mert Orbán mögött, ott a nagy-Medve!

A védelem biztosítva, Viktorunk több- de legalább két-lábon áll. Ugyebár... (?)

Ja- hogy baj van a gerinccel és lehet még galiba ebből... hát- azt bizony ki kell várnunk.

A „Jobbik” gárdasága, arra mutat (arra hívja fel a figyelmet), hogy el kell gondolkodnia a hatalomnak, a kötelező katonai szolgálat bevezetéséről (visszaállításáról)!

Kell? Muszáj – a fiatalok igénylik a parancsszót és a hazafias nevelést, az erkölcsök jobbítását, a masírozást, stb. - az autokratikus-vezetés bolondjai, akkor mire várunk?

Ezt mutatja a gárda és a polgárőrség, immár nevelési célzattal itt.

Furcsasága csak az, hogy ki- mire nevel...

Hajrá a laktanyákért és lesz munkahely, közmunka „zsoldért” (mondjuk szarért, húgyért minden!) Amikor leszerelnek, mondjuk két-év után, lesz fegyelem is legalább és senkinek nem lesz kedve egy „ütődött”- törvény által is betiltott, de hallgatólagosan megengedett alakulathoz!!! A fekete-ruha (nyilas- neofasiszta megszállottság), majd zöldre vált- vagy terepszínre és mennyire más érzésben, vagy esztétikailag a tartás is – nem egy gyászhuszárok vert serege lesz legalább!

Nem börtönöket kell építeni, hanem laktanyákat (a stadionokból is elég már!) - hasznosabb, előbb is megtérül a belé-fektetett energia! Indokolt is lenne (a védelem), mert a szomszédba háború dúl... és a fiatalokat itthon lehet tartani a kötelező katonai szolgálattal!

Hány fiatal szidhat most – képzelem, de ha kell a „jobbik”, kell a gárda, akkor a katonai szolgálat sem lehet akadály – sem a hazafias-érzelemnek, sem a 'gyakorlatnak kárára nem volna!

A szakma megszerzése mellett, immár jó-keresztény hazafias érzetű fiak „szolgálhatnak” a hazáért! Hajrá, és lesz rend, meg fegyelem! A Hazáért előre! :)))

Hülyeségeket írtam volna? - bár a „jel” nevetős itt fenn (és nem is viccnek szántam a mondandót), de sírni volna kedvem, az ország tehetetlensége miatt... nincs váltópárt és a „Jobbik” soha, de soha ne is legyen az, mert az országnak akkor lesz vége igazán csak – legalább ezt akadályozza meg az ellenzék, ha még van egyáltalán!

A civilek már meg-vannak félemlítve, így bármi is nehéz lesz, de akármi is lehet (ezek ellenére is)!

Mert váltópárt köztük egy sincsen, amelyik megérdemelné a hatalmat, az „új köztársaságot!”- és amint azt már sokszor leírtam, ha lenne is (csak gyengécske maradhat) - a Fidesz ellenzékben még erősebb (a bunkóság megvan hozzá), mint a hatalomban most (tudás nélkül – ami hiánycikk náluk!)!

 

 

a semmi örömén

 

 

Mindegy is- mondom én,

hogy idő tágulataiból

a tér görbít fel-fellobbanó tartalmakat,

ha sötét az „űr” – „gyertyáin” a fény

ködébe vész.

Sejtelmes kontúrjain rég a múlt

lapogat – intelmek ellenére,

míg lelki-csemegére

hiúz-szemek villanásain az értelem hunyt.

Se rang, se szokás

csak önzés és anyag,

hol erőlködik a tapintat,

és esetlegességgel kínáltatja magát

az akarat -

...itt én

arra gondolok, hogy talán

a semmit tették szokássá,

süketek és

vakok számára,

hogy e lét

semmi-tartalmát, ily örömmel vették – (szőke)

 

2015. 03. 17.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 74
Heti: 10
Havi: 4 310
Össz.: 373 421

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Laktanyákat építs, ne börtönöket
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »