Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán dicsekvésnek ható panasza...

 

Ég az örök tér-sötét,

a vak ős-feketeség...

hitek, hatalmak, lázak...

mind akik vannak, voltak!”

 

„Senki nem mondhatja meg a magyaroknak, kikkel akarjanak együtt élni, nem lehet olyan hatalma Brüsszelnek, hogy olyanokat telepítsen ide, akiket nem szeretnénk - jelentette ki Orbán...” - és Neked milyen hatalmad van? - hol a semmiben tántorogsz, hol meg lihegésed köpöd szégyengyalázatra, mások arcába!

„Van némi puskapor a levegőben,

...néhány ország azt a tanulságot vonta le a menekültválságból, hogy a levegőt, a szabad mozgást szűkíteni kell, ezek le akarják választani magukról a közép-kelet európai államokat, ami magyar szempontból teljesen elfogadhatatlan, hiszen mi voltunk az egyetlenek, akik megvédtük Schengen külső határát - jelentette ki a 180 percben a miniszterelnök. Sajnos azonban, rendre előbukkan az EU-ban az a gondolat, hogy ha baj van, akkor kevesebb tagállammal jobban mennének a dolgok, ezért is alakították meg a V4-ek a "Schengen barátai" csoportot - tette hozzá a kormányfő.”

Ülésezünk, gyűlésezünk, böllenkedünk és alakítgatjuk a barátságot, és ettől – már bizonyos – hogy jobban megy dolgunk... mivel nem vagyok hívő, Orbán-hívő mégannyira se, így nem hiszem el, hogy Orbán vezényletével bármi is jobbra fordulna- harc- kívülről a semmit jelenti, belülről meg szétzilál.

Akarat helyett azonban az EU Törökországgal alkudozik, ennek azonban biztosan nem lehet az a végeredménye, hogy újabb migránsok jöjjenek Európába, akiket aztán szétosztanak a kontinensen.

 

 

Szó sincsen, hogy ránk osztanának bárkit is (bármit is), de jól hangzik a Fő szájából, hogy megvédi a semmitől is, a magyar nép érdekeit! Támogatást várnak – és már kimondta Orbán, hogy "inkább fizetünk”! Akkor és még mindig, miért keveri, kavarja a szart? Mert nem normális! Ám- az is lehet, hogy én vesztettem el a józan-eszemet.

Orbán vigyora már sátáni... kezeltetésre- igényelt harci hajlamával csak szétrombol mindent, nincs kohéziós erő, az adhézió semmire sem jó így... széthúzni minden hülye tud, de érdemit cselekedni kevés, és a dics- csakis róla szólhat mégis, így is, miként is: „... mi voltunk az egyetlenek, akik megvédtük Schengen külső határát - jelentette ki a 180 percben a miniszterelnök.”

és máris ellentmond önmagának, ahogy kimondja, hogy "inkább fizetünk", majd úgy folytatja: „nem vásárolhatunk magunknak biztonságot...” Akkor most mit akar?

Tovább:

„...meg kell mutassuk, hogy saját erőből is képesek vagyunk megvédeni magunkat, egyébként kiszolgáltatottak vagyunk. Ezért a magyar javaslat, hogy először bizonyítsuk be: képesek vagyunk megvédeni önállóan a határokat.”

Már bebizonyította, hogy mire képes... mit akar még bizonyítani, mikor már, így sem szalonképes, és csak megfigyelőként vehet részt az üléseken! Csak böllenkedik tovább, amíg rámegy az ország is... elmondta mit akar- megértették! Akkor minek ez a fene-nagy melldöngetés? Már minden büdös körülötte- ami igaz lehetne, az ő szájából- már az is csak hazugságnak tűnik. Barátkozzatok csak és tartsátok a markotok, ha pénzt osztanak, ehhez, amúgy is nagyon értetek!

 

„A konzervatív felforgató”

 

lényeg az érdek

 

...hogy ki mit magyaráz

és magyarázva- miként az bűnére

sem bocsánat... nagyon megárthat

a mának

- belső tűzre

máglyaként gyúl rád majd -

 

...ahogy a leckét- a sajátját a fő visszavetette

már újraosztásra újnak s leckéztetve

deformáltan „kiilleszkedve”

fényezte magát tettre – s esküt szegett...

immár abban

nagy öröme tellett -

...elvégre hogy van s elvan magának

átszab kedvére mindent

ha kell ezerszer tébolyában

mit e létben

át is festett evégre- mit ily ziláltnak érez lelkében

és bút és bajt is így ad... hitében kikényszerítő-részvéttel

itt hévvel -

...már nem szokásosan fenyít meg

csak úgy ha másnak

irhája is bánhatja -

s hogy annak kára is van?

...így lett annak szánva (!)

s érdekének magát is megcsalva

telt el indulattal

...ki- itt megy lépre

lelke rajta -

...hogy legyen tétje - és az itt nagyban:

elve elevenségébe szenvedésre

másokat ítéltet

a szentek pózába

- ott már megfeszítésre közönnyel

ha méltatlan

...hát-

ekként is másokkal

fizettetné meg a szörnyű véget! – (szőke)

 

2015. 12. 04.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 54
Heti: 343
Havi: 3 488
Össz.: 372 599

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán dicsekvésnek ható panasza
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »