Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Lázár után szabadon

 

Hazug fényezések...

 

 

Hazug itt minden, a Lázár-féle kommunikáció is... magukat fényeznék s el is hitetnék a világgal, hogy ők mindent megtettek! Semmit- és csak arra reagáltak tetteik, amit a a német és osztrák már emberségből több hete kért! Ők, azért az utolsó pillanatig „kötötték az ebet a karóhoz”, majd- hogy a tömeg megindult (és még így is magukat fényezve) engedékennyé lettek, hogy buszokat bocsájtottak, a menekültek utaztatására, az osztrák határig. Előtte, ha politikusain nem tettek volna keresztbe, az osztrákok már megszervezték ugyanezt... a németek meg vonatokat küldtek... de a magyar hatóság és a kormány, csak feszítették a húrt tovább- dicsőségre áhítoztak, de mert erkölcsiekben nullák, le is vizsgáztak rendesen!

Ezért is mondom mindig, hogy hogy politikájuk nem másból áll, minthogy a szart mindig másra kell felkenni. Ekként boldogok!

A vallás meg jobb volna, ha kivonulna a politikából Erdőssel együtt. Sajnálatos, s nem lehet eléggé elítélni, hogy segítség helyett a kormány seggét nyalják. Szégyen és csak remélem, az isteni büntetés nem marad el... és a Pápa sem hagyja majd, szó nélkül. A vallás nem üzlet, de hit, a Júdás-pénzek ideje lejárt...

Szécsényi idézet:Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakán, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen.”

Hát csak ennyi!

Népvándorlásról...

A probléma gyökerét kellene orvosolni már... ahonnét elindult a baj! Ott! Hajrá Amerika, most tegyél rendet! Most avatkozz be a politikába, hogy ne kelljen elvándorolni a népeknek hazájukból... ami nekik sem jó, mert kényszer!

Titkos utak, végzetes földek, a sors elől szökve, de akárhogy is van- a sorssal mindig szembe, azaz menekvés sincs (semmiképpen) csak csöbörből vödörbe, halálszorongásban kifinomított idegekkel, melyben már minden ember érzi a veszélyt...

Szerencsére vannak még országok, akik emberségüket kinyilvánítják és segítenek a menekülteknek (német és osztrák)!

Messziről érkezők úti-célja nem Magyarország volt, nem is volt szándék bennük itt maradni, ám Orbánék erővel marasztalnak (talán most változni fog valami). Bár a határozatlanság, a bizonytalanság rányomta bélyegét a mindig messzire-ható valamire, ami ott lappang a sorsokban: vágy egy jobb létre – Lázár helyzetjelentő szólama mellett (mely oly hamisan csengett- most is) - megmaradt a migránsokban! A dolgok lelke az egyetlen lényeg. De- ha veszett a keresztényi érzület, ott csak a sóvárgás a létérzés és a szomorúság maradhat!

Mert a közérzet igencsak rossz lett, e létérzésben, melyben a létállapot az elérhetetlenség lett, a távolságok lényege felé... és furcsa jelzőket teremt, amolyan megsemmisítőket, amelyekben „vadállatok” uszulnak rá a védtelenekre.

Hála a civil szervezeteknek és azoknak az embereknek, akik segítettek (próbáltak segíteni, itt beleértem az „egyes” rendőrt is) barátian – tettük, a széttéphetetlen összetartozásról szóltak, mert nem mindegy az emberiség sorsa... valahogy így: „itt vagy velünk együtt s együtt vagyunk veled mindannyian, kinek emberhez méltó gondja van”!

A kormány a „Jobbikosokkal” együtt szégyellje magát most! Már-hogy megvan (létrejött) a szellemi összetartozásuk, ami még mocskosabb jövő képét vetíti elénk! Illúziótlan világ lesz, ahol Orbánnak már nem kell illúziókat kergetnie!

 

 

ahogy

 

Az érzelemnélküliség

régi ellenség

...más még az ifjúi kívánalom

ria – ria Hungária”!

Ezzel ne törődjön a ma?

A „neo”- jaj! „ezekből” hevített e lét....

- nem penget lantot

csak szájal

és dalos-ajkával

hiszi terveit igaznak még -

Ily rút ez a gőgös most

mely itt időz butaságnak

és feszül

és szakad – majd buknak -

...szemed látja

hogy küzd

leginkább magáért

magának

mert helyét nem találja

s emlékezetében

a képek is szétesőben vannak rég -

Akkor?

...hitesse el vele sorsa

teste mely együtt lép

az idővel

hogy úgy volt jó

ahogy volt

és nem jó ahogy van!

És számot ad- nyilván majd bizonyítva

ott- azt a halált

mit a sors csak csontra s a húsra

szabott ki... érdemért

s ő – ki- szerintetek a lényeg

igazság

mestere volt

s nem lesz már

akkor

bizony egyazon éjszaka vár ránk

s útra kelünk

valamennyien egyszer!– (szőke)

 

2015. 09. 05.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 48
Tegnapi: 226
Heti: 48
Havi: 3 193
Össz.: 372 304

Látogatottság növelés
Oldal: Lázár után szabadon
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »