Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

Csapdahelyzet?

 

Lám csak lám! - „de ennyi korcsot, ilyen szutykos-kicsiny kókler-hadat” nem mindennap látni, melyek most „a hatalom morzsalékain” civódnak éppen...

és nem két-színben, de hetvenhétben!

 

A csapdahelyzetet kedves szocialisták ti magatok teremtettétek eddig is, a sok maszlaggal, megújulással, logóváltással, arculat-váltással, fiatalítással, különböző ostoba szöveg-hozzáadással, minek se füle, se farka nem volt... és továbbra is, ti is csak Gyurcsányoztok?

Ostobák!

Kedves Tóbiás! - nincs elfeledve a költségtérítési ügyed sem (Nyíregyháza, Érd, Budapest háromszög), semmivel sem vagy különb a Fidesz vezérektől, a módszer ugyanaz csak kevésbé látható! Én már nem hiszek bennetek. Horn Gyula örökségéhez nem tudtok visszanyúlni, az az idő lecsengett... a jövő előttünk van és ti folytatnátok a múltat, akkor megint megkérdezem: mennyivel vagytok különbek a Fidesztől – mennyivel különb Tóbiás Orbántól? - Orbán is azt mondta folytatjuk s lám, mi lett a vége!

Stabil szavazóid vannak? Lehet, de nem annyi, amennyit hiszel, mint ahogy a Fidesz még mindig előnyt élvez ebben is, valamint ott a „Jobbik” talonban, akiket bármikor maga mellé tud állítani!

Megint a szemfényvesztő trükkös mutatványokat húzzátok elő, kedves MSZP-sek... Gyurcsány szövetsége nélkül semmik lesztek. Sem harcosak nem vagytok, sem bölcsek!

Gondolkoztatok egyáltalán azon, hogy mi lenne, ha nyernétek? Semmi! Csúfos bukás, mert a Fidesz darabokra szedne benneteket ellenzékben. Ők nem hagyják magukat rugdosni, mint ti a parlamentben. S azt sem hagynák, hogy vezetőszáron vigye a rendőrség tagjaikat, mint teszitek ti!

Szóval, amit csináltok, az nem jó, ahogy csináljátok, az mégannyira sem jó, folytatni csak a jót szabadna, a semmiből csak semmittevés kerekedik!

Program... szegénység felszámolása, régiók felhozása a legjobbakhoz, normális munkahely... kapcsolatok, pártépítés stb. Rossz a kommunikáció, itt is csak a seggnyalók véleményére hallgattok?

A nép jajjait meg sem halljátok! Nyomor, mély-szegénység felszámolása hogyan lesz? Mi az elképzelés a banki megsegítésről (ott hogyan tovább?)... a legelesettebbek lakásproblémáit hogyan oldanátok meg? Családi-pótlék, öregségi nyugdíj mértéke maradna? Létminimum csak szlogen, az alatt tengődünk „csak” néhány millióan!

Pénz honnan lesz, vagy adózunk, mint Orbánnál? - és se szeri, se száma fajtáinak? Hitel lesz-e... hogy csökken majd az államadósság? Mi lesz Paks II-vel? Lesz-e rezsicsökkenés és morzsa a népnek? Stb. napestig lehetne kérdezni s ezek csak az egyszerűbbek voltak? Akkor hogyan is?

Még mindig rózsaszínű az ég?

Nos, megmondom előre: a Fidesz marad, sok az ellenvélemény, de nincs jobb csak a „Jobbik” (elég baj, mert ők sem lesznek mások... sőt egy idő után majd „kukkerólnak”, mint Ózdon!), ami viszont Tóbiás szerint: „...egy tünet, amely az országban uralkodó súlyos problémákról árulkodik, de valódi megoldást nem kínál ezekre, mint ahogyan a Fidesz sem.” Jaj!

Bármennyire is igaza lenne (és van) Tóbiásnak, a nép java már beetetve és a jelenlegi kormánypártok, valamint a „Jobbik”, karöltve és egymást segítve fog előre „masírozni”! Ez van... ez lesz... bár ne lenne igazam! -

...ám a tesze-tosza baloldal magára találása oly nehezen megy, hogy már a „Józsi az úthengerrel” is lekörözi őket!

 

A Napi Gazdaságban úgy megdicsérte önöket Orbán Viktor, hogy már-már őfelsége ellenzéke szerepébe kerültek. Sokszor tűnik úgy még baloldali szavazóknak is, hogy az MSZP valamiért nem tud profitálni a kormány kapitális hibáiból, és az erre adott reflexióik erőtlenek, hatástalanok.”

 

...és akkor a netadó visszahívására hivatkozik Tóbiás?

Miért is? - az civil kezdeményezés és civil megmozdulás volt. Az MSZP-nek ebben nincs érdeme, vagy már kisajátítanák maguknak. Vallják be bátran és hősiesen, csak ülnek a babéraikon és azt sem tudják mit tegyenek.

A tények bemutatásához, az észérvek térnyeréséhez idő kell, a valóság feltárása, ismertetése bonyolultabb feladat, mint a demagógia sulykolása.”

2010 óta az MSZP-nek mása sincs mint ideje, és még mindig idő kell? Akkor vége a dalnak!

 

Ne legyen tehát, Tóbiás nagy mellénnyel, mert Gyurcsány nélkül és a civilek nélkül, itt semmi sem lesz (még ha másodhegedűsként is!)! A Fidesz (karöltve az MSZP-vel) megpróbálja ugyan sárba-döngölni a DK vezérét, de mint azt látjuk egyre kevesebb sikerrel! A civilek ellen meg ismerjük a Fidesz kirohanásait! Remélem ebben nem partner az MSZP? De már kisajátít mégis!

 

Gyurcsánynak, mondjuk úgy, hogy a negatív reklám is reklám!

Hiába próbál a Fidesz nyereséget eszkábálni az Altusz ügyből- csak maga alatt fűrészel és az EU egyre jobban figyeli a jelenlegi hatalom „munkáját”, ami nincs (illetve csak magukért van!)! ÉS EGYRE SÁROSABBAK! Az MSZP sem másként... a parlamentben rugdossák őket, de nincs kivonulás, nincs személyes érintettség miatti felszólalás, nincs egy elutasító mozdulat sem... gyávák! – és Ady módján szabadon, ki egyszer beléjük rúgott, az szinte kedvet kap a rúgáshoz!

Hát ennyi!

 

...szétmorzsolódom

már

az időben

melyben feledtek...

némely el- és meggondolás után -

nincs időm semmire

...feledve az is talán

hogy volt egyszer

egy fülke-forradalom

és van a múlt

amire most fáj

a fogad - így

lett trón-fosztott alkalmad -

Ó! - azok a mézreményű illatok!

...a megromlott áru bűze kanyarog csak – (szőke)

 

2015. 06. 12.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 74
Heti: 51
Havi: 4 351
Össz.: 373 462

Látogatottság növelés
Oldal: Csapdahelyzet?
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »