Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

A Jézus-társaság tagja…

A pápaválasztásban Mexikót jelöltem meg, mint esélyest – közel voltam ahhoz, hogy jól tippeljek… Argentin lett, ami nem baj és Isten áldja őt!

 

Korrumpált ország…

 

Áderről pár napja még így nyilatkoztam:

Még nem tudjuk hová fog kanyarodni figyelme, hol lesz a súly – az a magasság, amit a becsület bejár! És jöhetnek a tetszésszerinti jelzők… a bajokon átevickélés vagy a lemondás, hogy a lelki habitusáról is fogalmat alkothassunk: különc lesz-e vagy magányos? Ezért mondom, mert egyetlen olyan példánya a Fidesznek, akire felnézhetünk (még), mérlegelni tudja a tények jelentését – aki megvilágító-bölcsességgel ítél!

Ami viszont nagyon bánt az Áder bejelentése volt (!) – nem hibaként jelzem, de bűnének tudom be, hogy asszisztált, mint főméltóság egy diktatúrához! Szégyellem, hogy úgy kell nyilatkoznom róla is, hogy egy-alomból van „kölyke” annak! Közönynek és az apátiának megágyaztak ezzel...

Az indoklás nem tetszett… ha baj lesz - csak maguknak köszönhetik, nem országházi őrség, nem is TEK kérdése, de még csak nem is a rendőrség dolga a további – bár nem kérdéses beleavatkoznak mindenbe! Nem is a néptől kell félniük (az később lesz!) – viszont félhetnek Európától… az EU-tól!

Orbán politikája a káosz, igen ő maga a káosz! Tolvaj, mert lopakodva jön, tolvaj, mert mindenünkből kifoszt! Lenyúltak mit lehetett és keresik a további lehetőségeket. Hát csak ennyi, amit még mondani lehet – és amíg még mondani lehet!

Az elnöki beszéd nem volt jellem-acélozó és képzelet-felgyújtó beszéd… erkölcsi felelőssége hatalmas és a szakadék, amelybe segítségével beleesik az ország, hatalmas teherként nehezedik rá… a „strum-strucc”, de azért is! - rossz politika, mert a népet járatta le! A népet sodorta olyan helyzetbe, amiből már évtizedekig nem lesz kilábalás! Áder bedőlt Orbánnak, az orbáni-politikának! Pénz híján nehéz lesz a lét… a diktatúra nem tudja életanyagba öltöztetni eszméit! "Hideg polgárháborúbn élünk."

Az MNB tartalékai hamar elfogynak – ezt beleláttam és látom most is nép meg nyitogatja szemeit és előbb vagy utóbb levakarja magáról a „koszt”!

Egyéni véleményem: az érzet – a szégyen, és csupa lefékező jelző mivel őket illethetném… ők a magyar újkori történelem nagy, de nem szent „eszelősei”! Sűrű és pusztulásba hívogató tetteikkel a saját sírját ássa a hatalom… hajrá! Ti tudjátok és az útvesztő már a ti ügyetek! Önáltatással eltévedtetek! Isten verjen benneteket!

Választási csalással fognak nyerni, ha egyáltalán lesz választás... mert egy év van hátra és lehet a rendkívülihelyzet elébb lesz! A fenntiek alapján és a köztársasági Elnök magyarázata kapcsán már minden lehetséges!

 

Hidd el akárhol vagy, átok ér
Tapintható az idővel, mint a véset
Gyürködik fel és élivel int, mint kerek egész?
Aprólékossággal ráereszkedik a „vég”,
Hiánya jóakaratnak
Horpad a napnak
És sajnálatra elcsigázva
Visz teréből egy érzet…(szőke)

 

2013.03.13.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 330
Heti: 830
Havi: 3 975
Össz.: 373 086

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Korrumpált ország...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »