Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Gyurcsány szerint... (is) - (?)

 

„Miért hagytuk, hogy így legyen?” (Bródy)

 

...gond ami gond- mindenkinek itt

(tisztességeket rontva a hatalom felől)

Nérónk marad -

(sikeres jelekkel fölpörzsölve az időt...)

maradhat magnak! - magában rajtunk... – (szőke)

 

A volt kormányfő szerint a magyar nemzetnek az a része, amelyiket a DK képviseli, méltóságot, európai polgári világot, nyugalmat, egyenlőséget kíván. Azt is mondta, továbbra is a nyugalom és az alkotmányos forradalom pártján állnak. Forradalom a tekintetben, hogy így nem lehet folytatni, de alkotmányosság abban az értelemben, hogy az "önkény megtörésének" egyetlen módja van, a "nem szabad, nem független", de nyomokban demokratikus vonásokat tartalmazó választás - idézi az MTI.

EZT IS AJÁNLJUK:

A pártelnök azt is mondta, az elmúlt csaknem 26 év alatt a demokraták és hazafiak egymással is sokat vitatkoztak, de azt ajánlotta, hogy a "demokratikus sokaság" felejtse el sebeit és tévedéseit, mert csak együtt tudják leváltani az "önkényt". Azt mondta, nem féltékenységet, hanem nagyvonalúságot ajánl.

 

Orbánról:

„amikor az önkény ura a szabadság szavát veszi a szájára, akkor bemocskolja egyik legszebb szavunkat.”

...a miniszterelnök szájából a szabadság szava "áporodott bűzt áraszt. Ideje lenne beléfojtani a bűz áradatát" - mondta a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke.

 

Gyurcsányt nem szívesen bántanám – nem is teszem . De a véleményem, hogy ily méltósággal- polgárian Orbán nem lesz leváltva soha, egy diktatúrával szemben nem lehet demokratikus módszerekkel (eszközökkel) harcolni! Orbán maga mondta, hogy akivel a nép nincs megelégedve, azt el kell zavarni. Na jó- akkor még nem volt TEK, akik már ágyából sem akarnak kimászni- úgy őrzik őt meg a jövőnek. Egyszóval: Gyurcsány békésen akarja- ami nem megy már, ha igen és ehhez ragaszkodnak az összefogásban is (ha lesz olyan)- akkor bizony Orbán csak akkor fog menni, ha maga akarja saját lemondását!

Bár figyelmeztető dolgok azért vannak, hogy viselkedésének és politikájának iránya nem jó, hiszen:

A Fideszt figyelmezteti Stumpf (is): szembefordultak önmagukkal!

 

„A Simicska–Orbán háború káros hatásaival, a hatalom- és pénzéhséggel, a felhalmozódott és elfedett társadalmi feszültségekkel szembesítette a szakkollégista ősfideszeseket, köztük Orbán Viktort a kormányfő egykori mentora, későbbi minisztere, a jelenleg alkotmánybíró...”

a hatalmi pozíciók birtoklása, a szimbolikus és anyagi javak gyarapítása lényegesen nagyobb motiváló erővel bírt,

mint a politikai közösséghez tartozás élménye, illetve a nemzeti ügyek szolgálatának ethosza."

- és hihetnénk- akár, hogy ez itt a vég! - másnál talán (mint az volt Gyurcsánynál), de nem Orbánnál, ő kiheveri és lepereg róla minden szó! Marad, mert úgy akarja – és Gyurcsány soha leváltani nem fogja!

Pláne most, hogy magának híveket- nem tud toborozni más pártokból, az összefogásra...

Alkotmányos forradalom csak vicc! És ki lenne, aki vezetne, mert Gyurcsányunk egyszer lemondott, épp egy nagy-baj közepén, hagyott cserbe mindenkit... ilyetén nincs is reményünk, még- ha sokat tanult is hibáiból! A „Jobbik” masírozni akar... nulla lett- velük, amúgy sem menne, hisz felfogásukban is torzak! Az MSZP felőrli magát és egyre hiteltelenebb, marad a PM- ők meg nem lesznek elegen... az LMP a maga útját járja csak magának és azt is másként... tudom a remény hal meg utoljára- de... Jaj!

 

s jelt kínál...

 

Míg az Ég kárát a gyors hold

kijavítja

addig a jós szava is

hírre ihletett

s jelt kínál az új-hont keresőknek?

 

...ám az állandóság temploma

töretlen ívei közt

a lélek az mi legjobban ragyog

s tárva-tárja világát

rám is – rád is - ott (?) – (szőke)

 

2016. 03. 16.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 226
Heti: 71
Havi: 3 216
Össz.: 372 327

Látogatottság növelés
Oldal: Gyurcsány szerint... (is)-(?)
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »