Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán, az egyetlenünk...

 

- új templomodban lám

mivel áll elő

ő

égieknek fénye

ki- szüntelen

sóvár hajókkal járja az óceánt! -

 

 Harrach és Rogán levelét megírta... az uniónak!

Az illegális bevándorlás hullámai egész Európát robbanással fenyegetik, a kialakult helyzetért az Európai Uniót terheli a felelősség. Mára odáig jutottunk, hogy Brüsszel felelőtlen politikája miatt emberek halnak meg. Felelőtlen minden európai politikus, aki a jobb élet reményével kecsegtetve arra bátorítja a bevándorlókat, hogy mindent hátrahagyva, életük kockáztatásával Európa felé vegyék az irányt. Közép-Európa országai – amelyek csak nemrég lábaltak ki a gazdasági válságból – nem engedhetik meg, hogy Brüsszel elhibázott politikájának kárvallottjai legyenek. Nem megengedhető, hogy az illegális bevándorlók veszélyeztessék a magyar emberek munkahelyeit és szociális biztonságát. Jogunk van megvédeni kultúránkat, nyelvünket, értékeinket.”

...ezek ketten úgy hülyék, ahogy vannak, esetleg a szervilizmus borította sötétségbe pislákoló tudatukat, végül is, mindegy is, a dolgok kifutása ugyanaz. Harrach képviselő, miután egyetlenünktől megkapta kedvenc játékszerét, és bezárathatta a bótokat vasárnaponként, idejét látta a törlesztésnek, ámde sajátos formáját választotta, oly módot, amitől ha másnak nem is, degeneráltnak bizonyosan néznek majd minket... ilyetén a „rezeda”

És a zárójelbe tett Rogán megkapta jutalmát!

Zárójelben jegyezve: „remélhető, hogy midőn elfoglalja szolgálatának új helyét, megszámolja majd a szobák számát, nehogy kis idő múltán fedezze csak fel, hogy jé, itt is van egy, meg ott is, és mindahányban ül egy Mancika az írógép mögött, várva a megváltó igét. Bár lehet, ilyen feledékenység csupáncsak a saját vigvamja kapcsán borítja emberünk agyát, de ez mellékszál.”

Harrach és fegyverhordozója (Rogán – akinek nem lenne egyértelmű még) azon a napon fogadtatták el ezt a baromságot, amikor a törzsfőnök visíthatott, mint a vett malac, mert kötelező jelleggel a nyakába kapta a kvótarendszert, ergo, baszhatja a barikádjait.

Különben is, máma már háború van. Az egyik vasi kisvárosban, ahol egy szem menekült nincsen, katonai autók cikáznak. Védik a kultúrát meg a nyelvet, a szerencsétlen polgármester meg nyugalomra szólítja fel a lakosságot.

Egyetlenünk elérte hát, amit óhajtott, Harrach & Co. meg az Uniót basztatja. Sajátos egy világlátás, meg kell hagyni. Azonban: ha már segget köll lefetyelni, akkor tegyék ezt lefüggönyözött szobában. De nem. Ezek kiteszik az ablakba a nyomorukat, sőt, világgá kürtölik. Itt tartunk most, nem épp sehol, és amint kitetszik, ez még csak az út eleje. Bassza meg, merthogy ez a „rezeda” világa!

 

És mert

...le vannak szavazva!

A visegrádi országok dacos hozzáállására két magyarázat adott. Egyfelől egy olyan felfogás, ami ezekben az országokban, hogy „minden, ami Brüsszelből jön, azt diktátumnak tekintik”. Holott a visegrádi országok is érdemben beleszólhatnak az uniós döntésekbe. Másfelől a kelet-európai társadalmakban egy olyan felfogást lehet felfedezni, ami úgy tekint más bőrszínű, vallású és kultúrájú emberekre, mint akik alkalmasint bomlasztóan hathatnak ezen országok társadalmi modelljére. Mellesleg, ezen országok (teszem hozzá) orbáni sugallatra ténykednek. Az aknamunka itt is eredménnyel járt, mert a kvótának ellen szavaztak, ám a többség nyert, ebben már nem lesz igazuk. De ágálni sincs miért, hiszen nem lehet probléma az az egyezer-valamennyi menekült befogadása... (!)

...az önkéntességtől függetlenül a döntés végrehajtása kötelező lesz minden tagállam számára, így azoknak is, akik a javaslat ellen szavaztak. Íme, egy „Félistent”! Orbán Viktor, népünk hős vezére, a hon megmentője és minden baloldali, valamint liberális esküdt ellensége mond valami dakotásat. Jelen esetben azt mondta ő a szájával:

 

“…a magyarok szolidaritása példás. Halkan mondom, hogy a civileknek sok pénzt adunk azért, hogy ezt megtegyék, holott erre semmilyen nemzetközi egyezmény nem kötelez minket.” ...ily frappánsan levezeti azt a kétségtelen tényt, miszerint mindenki hülye, csak egyedül ő helikopter.

 

Nade! A Migration Aid levelet intézett a miniszterek elnökéhez. Ezt ni:

 

A Migration Aid a mai napon (22-én) értesült Orbán Viktor miniszterelnök úr 13:20 perckor, a Parlamentben elhangzott kijelentéséből, miszerint az állam pénzügyi eszközökkel támogatta a magyar menekültügyi krízis megoldásában részt vevő civileket. Ezúton kérjük a Miniszterelnök urat, hogy a félreértések elkerülése érdekében legyen szíves a támogatott szervezetek listáját és a támogatási összegeket nyilvánosságra hozni. Mindemellett kijelentjük, hogy a Migration Aid központi költségvetési juttatásból nem részesülve, magánadományokból végezte tevékenységét.

További információ: Zsohár Zsuzsanna Migration Aid, +36 70 342 9383″

 

És váratlanul választ is kaptak, nekem pedig ezen a ponton rándult görcsbe az agyam. Ugyanis nem a miniszterelnök, nem a miniszterelnöki hivatal, nem a franc-tudja-milyen minisztérium válaszolt! Hanem…na, kicsoda?

A FIDESZ! Komolyan! Itt van:

 

A Fidesz-frakció reagálása a Migration Aid nyilatkozatára

 

A POLITIKAI AKTIVITÁSÚ SZERVEZET TÜNTETÉSEK SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS ÉS EGYÉB KIADÁSAIT SOROS GYÖRGY NAGYLELKŰ TÁMOGATÁSA MINDEN BIZONNYAL NAGY RÉSZBEN FEDEZI.”

A miniszterelnök egy szóval sem mondta, hogy a Migration Aid csoportot támogatja a költségvetés.

A bevándorlók ellátását a magyar kormány a menekülttáborokban biztosítja és emellett számos hivatalosan bejegyzett és nagy tapasztalatú segélyszervezet segíti.

A kormány a közelmúltban döntött arról, hogy 200 millió forinttal támogatja azt a három humanitárius szervezetet – a Magyar Vöröskeresztet, az Ökumenikus Segélyszervezetet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot -, amelyek segítik a migránsok ellátását.

 

A saját bevallása szerint is 2015 júniusában indult Migration Aid nevű Facebook-csoport nem tartozik, átláthatatlansága miatt nem is tartozhat a közpénzzel támogatottak közé. A politikai aktivitású szervezet tüntetések szervezésével kapcsolatos és egyéb kiadásait Soros György nagylelkű támogatása minden bizonnyal nagy részben fedezi.

A csoport jóhiszemű és segítő önkénteseinek, ahogy minden más valódi segítséget nyújtó civilnek köszönetet mondunk a bevándorlók ellátásban nyújtott segítségért.”

(fidesz.hu)

Erre mondják falun, hogy eszem-faszom megáll! Mi a tetves franc van? A Fidesz hogy kerül ide? Ki a fasz hatalmazta fel őket a válaszolgatásra? Kik ezek? Mik ezek? Hát itt már mindenki hülye? A Fidesz egy párt, utolsó tudomásom szerint. Kurvára NEM ők a kormány! Ki a retkes lópikula szólt hozzájuk? Ki kérdezte a véleményüket? Mi az, hogy Fidesz-frakció válaszolgat?

 

Hirtelen állatira sok kérdésem lett! - ordítok – most!

 

Félisten

 

most, bosszút állsz?

Íme, a vétek, hogy vétkes ősöktől

az utód, mily királyi termet (!)

...örvénylő özönével rá az ár -

támad s létre sújt az időn.

Ám a táborozó jelen-kép már

elárvult nép ellen - a tett

ölni ront, árján dühöd fergeteges

míg bőség neked...

 

Szeretet feléd...

s lehetetlen száz-arccal jár

a vétkes, míg gyors raját

befogta a sorvadás -

Te már szent, ki- folyton erőre törsz,

tartalma: csöbörből a vödör...

Dühöd- zálogot így rabol,

a többit bízod az égre...

most boldogít a kacaj?

 

Furfang csak,

ki- a jót és szépet már elemelted

s bottal jelölöd a szállást és utat!

Szívesen nem lát a menny,

de örömmel várnak a poklok majd -

...így vagy Félisten,

kinek nevére csendül visszhang,

magasztalni erőd!

...ki tudja még itt, gondjaid mire gyúlnak? – (szőke)

 

2015. 09. 23.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 54
Heti: 338
Havi: 3 483
Össz.: 372 594

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán, az egyetlenünk
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »