Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

...még egyszer arról, hogy a konzultáció felesleges!

- hazugságok kérdései abban igazságnak feltüntetve, úgy- hogy a Soros-terv soha nem is létezett. Urizál a hatalom, eljátssza a demokráciát, ám az adatokat csalásra használják fel a választásnál. Milliárdokat síbolnak el, pénzt ekként is szerezve, a választások kiadásait fedezni, miként is- a sok kicsi sokra megy, így pótlásra az felhasználva (vagy saját zsebbe egy kis apanázs?)!

Másokban, hogy a kirakat szép legyen észreveszik a szálkát is, de maguknál elnézik a fát is. Nem hamis a hatalom, hanem botrányosan csaló...

Soros mint magánember véleményez

– terve nincs (soha nem is volt) csak elképzelései, amiket ő sem egy megvétózhatatlan szentenciának szánt... akkor minek kidobni egymilliárdot a semmire, vagy nincs más helye a pénznek? Eddig minden konzulráció (számaiban) elcsalva lett, ám adatai kitudja hová juttatva... (még)

 

Látjuk, a fejlődés Orbánnál

– a Fidesznél, hazugságban mindig erősek voltak, csaltak is, loptak is és raboltak is (kirabolták már az országot) – kitudja embert öltek-e már (?)- erőszakszervei igen!

 

No- de lássuk mi a konzultáció lényege:

A Magyar Idők közölte a "Soros-tervről" indított nemzeti konzultáció kérdéseit, amik mellé a korábbi konzultációktól eltérően

"külön indoklást is fűz a kormány annak érdekében, hogy a választópolgárok nagyobb rálátást kapjanak Soros György tevékenységéről, kijelentéseiről, a migrációt illető terveiről."

Támogatja azt, vagy nem, ikszelni lehet a hét mondat alá:

- Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy Afrikából és a Közel-Keletről évente legalább egymillió bevándorlót telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarországra is.

- Soros György brüsszeli vezetőkkel együtt azt is tervezi, hogy az EU tagállamai, így Magyarország is, bontsák le a határvédelmi kerítéseket, és nyissák meg a határokat a bevándorlók előtt.

- A Soros-terv része, hogy a nyugat-európai országokban összegyűlt bevándorlókat Brüsszel kötelezően ossza szét, különös tekintettel a kelet-európai országokra. Ebben Magyarországnak is részt kellene vennie.

- A Soros-terv alapján Brüsszelnek arra kellene köteleznie minden tagállamot, így Magyarországot is, hogy minden bevándorlónak fizessen 9 millió forint állami segélyt.

-Soros György azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért.

- A Soros-terv célja, hogy az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon annak érdekében, hogy az illegális bevándorlók integrációja hamarabb megtörténjen.

A Soros-terv része, hogy politikai támadást indítsanak a bevándorlást ellenző országok ellen, és kemény büntetésekkel sújtsák őket.

 

-------------

 

Hülyébbnél hülyébb kérdések itt – amiket csak a birkák szopnak be!

Az országgyűlés minek van? A törvényhozás miért nem működik... képviselet van, képviselőink ott képviseljenek bennünket... az álságos közvetlenség mást takar (!?)

 

Kukába az egésszel

...itt sem a ló lába lóg ki, hanem az egész ló!

Már azért is, mert: „A kérdőívről a közvélemény-kutató szakma egy része, illetve társadalom-tudósok nyilatkozták, hogy a „nemzeti konzultációk” „közvélemény-kutatásnak álcázott mozgósító célú politikai kommunikációs eszközök”, melyek nélkülözték a közvélemény-kutatások szabályainak betartását. /.../

Összességében a tudósok, tanárok és kutatók szerint a nemzeti konzultáció manipulációra alkalmas és rontja a közvélemény-kutatás hitelességét, illetve hamis látszatot kelt az állampolgárokban.”

A kérdőívek kiértékelésének módszertana nem ismert (pld.: 2015 februárjában) a Miniszterelnökség megtagadta a feldolgozási adatok és a feldolgozás körülményeinek nyilvánosságra hozatalát...!!!

Lám-csak a becsületes Hatalom.... manipulatív kérdésekkel manipulál, miként a válaszokat visszaküldők nem reprezentatív módon képviselik az összes érintett állampolgárt. Ez a konzultáció, mint előtte a többi is, csak hazugságaik folytatására hatalmazza fel Orbánt! Igazságtartalmuk vajmi kevés volt! - talán soha nem is volt! Ennek sincs.

Soros-terv nem létezik!

Ellenzék miért megint magával van elfoglalva, itt az újabb lehetőség, hogy a leplet lerántsa Orbán álságos politikájáról. Ha kell ezerszer... ha kell ezeregyedszer is hangsúlyozva az orbáni konzultáció igazságtalanságát... és álságos politikáját!!!

 

Szőke Emil:

kibérelt remegésem

 

a köz már fortyog - igaz még magába

én már sírva - mert a lét csábvigyora

csontvázai leletében útra árokszélre kitolva tart

véres harmata befed – bennem a tűz kihamvadt

… ez volna tiszta vonalak ma-világa?

...eset-hibája a Rend

mi itt jár át minden csöppnyi részt

„s belülről tartja össze rendületlen-eggyé az egészt”! –

 

2017. 09. 29.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 99
Tegnapi: 283
Heti: 753
Havi: 3 617
Össz.: 378 582

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: ...még egyszer arról, hogy a konzultáció felesleges!
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »