Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Sikeres Orbán...

Orbán kivívta volna a sikert? Teszi dolgát és tudja is mit csinált? Volt forradalom (mondta ezerszer) – most nincs, illetve- már nem is volt... szembeköpi hazugsággal hallgatóságát nap- mint nap. Mond valamit és mindig az ellenkezője az igaz. Lásd: az olcsó állam víziója és a legdrágább valóságát éljük meg. Most az extraprofit nem létét vizionálja, de mert kimondta, hogy nem-létét tudomásul kell venni, már biztos lehetek, hogy csakis az extraprofitra hajt... egy hazug- világ éledt - benne kénytelenedik mindenik seggnyalással – megszédült általános „jólétnek” összeharácsolt vagyonain- gazdagságban született egy új nemzedék (sógor, koma, barát és utódaik), mely egy „forradalmi” tett következménye lett (mit sem számít, hogy a legbarbárabb hatalmaskodó diktatúrát építi jelenleg) – e tettet ő (Orbán) szépnek mondja, melyben jónak tartja az irányt – ez a lényeg (szeme nem fókuszál a nyomorra), de ha már a cigányságot felhozni nem tudja, leviszi a többit arra a szintre, hol és hogyan kényszerítve legyen bátorságunk szembenézni a kendőzetlen igazsággal. Így szilárdul akaratunk, amiben lehazudva minden...! - a többi nem számít ragyogó jövőjéhez! Teljes mélységében vereséget szenvedtünk (igen! - mi a nép!) - szétdarabolt bennünket, és a leigázásnak szakadékába taszította a fél országot... mindig és már minden hazug – egy-szavát sem hihetem el a hatalomnak! Hatalom a hatalomért és csalással majd és fülbemászó széptevések sorával a választás... nem hihetem már a sok hamis cselekedet után, hogy épp az lenne tisztességes!
Orbán egy „Keresztapa” - amit csinált és- amit most tesz az maga a borzalom... nincs kiszámíthatóság semmiben. Mondhatnám, hogy vége – nyerni fog az ellenzék, de még így sem (sajnos) – épp az ellenzék „összevisszasága” adja (biztosítja) a 2014-es győzelmét. Orbán jól kommunikál (tud beszélni) – meggyőző mindenképp... és még azok is várakozó álláspontra helyezkednek, akik a bőrükön érzik, hogy ez már a vég. Csodára várnak talán? Úgy látszik! Orbánt elsöpörni csak egy forradalom fogja vagy önként lemond (de mindenképp csakis külföldi nyomásra – de erre is van válasza: szuverenitásunk!). Ma egyikhez sincs reális lehetőség... hit és erkölcs is kifordítva, vad frázisokkal telítve a formán rendkívül súlyos körülmények között „mozog”. A gazdaság „halott” - a nép adókkal sújtva, annak morzsái vannak csak visszaosztva, leginkább a semmi, hiszen a csűrés -csavarás csak arra megy, hogy a hatalomnak fájjon a legkevésbé minden intézkedés. Nekünk- a népnek – csak e „mankón” (morzsáin) járó bénaság marad! Most a nyugdíjemelés közötti mizéria telít érzelmet aztán megint a munkanélküliség- a szociális viszonyok adta lehetőség a két lábon járásig még... és így tovább – és a társadalom szétszabdalt, nem közelít az együttműködés felé – kölcsönös támogatás nincs, minden réteg talál okot a másik felé ellenkezésre, így békétlenkedünk, és rójuk köreinket az évekkel... újabb és újabb lépésnél nemhogy tágítaná az emberek látókörét, de épphogy még szűkíti (k) azt! Tudatosan!
Duma van és beszéd ezerrel... értelem a cselekvéshez nincs- mint a papagáj ismételgetik a betanult szavakat és erre válasszunk? Lám egy civilizált társadalom (!) - jogászainak és közgazdászainak gyermekmeséivel, hazug ürügyek közepette, amelyre a mai tőkéstulajdon még támaszkodik... éljük a hatalmi uralmat és a szolgaságot!

Piros- piros.... és a sárga - izgága formán
keservét vacogva rajtam honol
Igen, vacog –
       kikönyöklik félelmetes igazsága
az innen oda és viszont
       sokesélyű-játékra- komoly
szándékom ellenére is bánat ma...
hogy elcsúfítják a terepet és itt a pont--(szőke)

2013.09.21.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 54
Heti: 386
Havi: 3 531
Össz.: 372 642

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Sikeres Orbán...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »