Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

Veszedelmes szájhőseink

 

Nagyvezérünkről mára véleményt csak óvatosan lehet mondani, hát- igen a rendszere szar (hogy milyen Ő? - döntse el mindenki magában). Vélemény bennragad és – ha nem hát felsőbb utasításra majd visszavonva (és sűrű bocsánatkéréssel az)! Oktatás, majd etikai kódex, mibe és hogyan öltözzenek a tanárok (lesz még kötelező iskolaköpeny is, meg gárda-egyenruha – úttörő helyett - a kicsiknek?) - énekeljünk mindennap, mert boldog a magyar és a torna is egészséges (nem számít, hogy egész nap ott bűzlik a tanuló), tanítják az erkölcstant, hittant, honismeretet, de mikor tanítják a matekot, a magyart, a nyelvtant, a nyelveket, a történelmet, a fizikáról és a kémiáról nem is beszélve, de ott a földrajz is, a biológia is stb. szóval mivé lesz az oktatás? Tizenhat-órás egész napos iskolává lesz? - és a szakköröket hová írják majd?

Ki tudja itt mi még, csak tudás nem... de a hatalomnak a kiművelt emberfő nem is érdeke! Bután is és hozzáértés nélkül is lehet valakiből miniszter, államtitkár, akár miniszterelnök is, példa íme: az elmúlt 25 év eredményét tekintve - imigyen lett valóságos is a kép!

Orbán uralomra és uralomhoz jutott, szétrombólt mindent és rombol is, mi idillikus volt és hasznos is. Kivívta magának a kizárólagos politikai uralmat! És nem hagyott meg más köteléket ember és ember közt, mint a meztelen érdeket, az érzés nélküli „készpénzfizetést”!

Önző számítás jeges-vizébe fojtott minden emberit...

A családi viszonyok parancsszava most, mert kell a gyerek (lám a jövő mégis csak létezik, az ő fejében is), mert az időseknek nem lesz eltartó – de immár ezt a viszonyt is pénzviszonyra redukálta. No- ez így nem megy!

Amit csinálnak a hatalomban, hívnám inkább egy brutális erőmegnyilvánulásnak – és reakcióit, a nehezen szerzett szabadság helyébe állított, illúziókba burkolt, nyílt és szemérmetlen kizsákmányolásnak! Mára már csak az örökös bizonytalanság mellett a berozsdált viszony és a nyomukban járó régtől tisztelt képek és nézetek maradtak, ami szent megszentségtelenítve általuk... mert- ugye a múltat meg kell értenünk (kihagyva belőle az elmúlt hetven évet).

Érintkezési viszonyok parancshoz szabva... a tulajdonviszonyok meg maffiózó módra egy korrupt, velejéig romlott társadalmi rendszerbe lett bújtatva... így lett- egy számunkra állandó fenyegető kétség a ma, amiben csak a magyar embernek nincs helye – az mehet külföldre boldogulni... így egy színjáték részei lettünk mind! A visszahívás csak egy kirakat és csak egy még hatalmasabb válságot idéz elő, annak elhárítására imigyen is csökkentve eszközeit, tehát nincs és nem is lesz jobbítás. Tehetetlen nagyjaink csak magukat mentik...és ezzel a mostani zsarnokság lett annál kicsinyesebb, gyűlöletesebb, elkeserítőbb, minél nyíltabban hirdeti végcéljául a nyerészkedést!

A közérdek csak az lehet, amit Orbán mond!- és mindenkit a legalacsonyabb színvonalra nyom le, persze-hogy az ellentmondások ezzel felerősödnek, de a küzdelem – a törvények, az erkölcs, a vallás és a polgári előítélet mögött is gyenge... a jelen szerzési feltételeivel szemben nem lehet kiegyenesedés!

A legújabb csemege. Hogy ahogy már megmondták sokszor, és tudjuk is, mert tapasztaljuk: ami el romolhat, az el is romlik- és ha még segítik is, mert rászorultak, mert élni akarnak, mert nincs semmi sajátjuk csak az életük... és erre a reakció egy tyúkkerítés (háló) némi „késpengés” szögesdróttal, amit rombolni kell, mert a magánbiztonság és a magánbiztosíték ebben is előbbre való!

...és a Fidesz Ó! - „Nem elég, hogy az illegális bevándorlók törvénytelenül lépik át az ország határát, de ráadásul még a magyar állam tulajdonában is kárt tesznek” – áll a Rogán Antal által jegyzett közleményben. A képviselőcsoport szeptemberben sürgősségi eljárás keretein belül akar törvényjavaslatot benyújtani arról, hogy bűncselekménynek minősüljön a „határzár” megrongálása.”

Akkor most ki is a hülye?

Lidércnyomás a Fidesz agyakban, igen, az elsíbolt pénzek valamiféle jóváírásos módjába valakik most belerondítanak? Nahát! Önáltatás, önámítás és frázisok, meg sok-sok mellé-beszéd... ahelyett, hogy összedugnák a fejüket (a nagyok) és valós megoldásokat keresnének!

A módszer nem jó, a hülyeség meg magára talált az ál-keresztény sorokban... egy ember mágikus igéjére, mint a délibáb és minden eltűnt. Mint a vasárnapi családi pihenő is a boltbezárással (csak több lett a gond vele! - és kevesebb a munkahely)... és ilyen a gazdasági dübörgés, a hazug számok statisztikája, a kirakat, mind-mind egy fortélyos szellemnek és a körülötte levő hazugsággyárnak az akaratából – megsokszorozott fénymázas gondolataikban elveszőben minden érték (főleg az emberi élet értékei!).

Tehát: „Január elseje óta 61969 menedékkérelmet bírált el a hivatal, vagyis ennyit bírált volna el, ha az, aki beadta a kérelmét, meg lett volna. Mert a számokból az látszik, hogy aki egyszer kapcsolatba kerül a hivatallal, az hanyatt-homlok menekül előle. Ezért 59842 eljárást meg kellett szüntetni, mert a kérelmező eltűnt az országból.

Vagyis mindössze 2127 menekült maradt addig, amíg elbírálták az ügyét.” 274 kapott valamiféle védelmet. Akkor mi ez a sírás-rívás, ha nem egy gazemberség elkendőzése megint?

 

egy nullával több lett

 

Nagy-alak és istenhívő

de nem félő

...ráfizetés vagy (!)

benned a „fajtiszta”

mint habarcs ragad a mindig kisebbre

így „morális örök” magad!

Mániád a hatalom

aki mindig „önnön 0-inak elébe vág...”

egy felnőtt törpe csak

ki beállt a körbe- körbe -

aki arcátlanul az élre kaptat

aki mire megtanul énekelni

már dala rég nem arról szól

amire hivatott volt...

aki föladva volt-előnyös

profil-helyzetét most szembefordult!

...a holnap nincs még -

csalóka időm

az emlékezet is

idegesség van és irizálás épp

a jövő pedig „bona fide” feltevés

és a hipotéziseket nem szeretem” – (szőke)

 

2015. 08. 07.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 90
Tegnapi: 74
Heti: 90
Havi: 4 390
Össz.: 373 501

Látogatottság növelés
Oldal: Veszedelmes szájhőseink
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »