Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

A boldogulás útján...

 

Épül a kormányzóság és benne kormányzó lesz Orbán (helye most épül a Várban, hatalmas közpénzeken), majd még, lehet- király is – az egyház is képes mindenre és lesz az a pénz, amiért felkenik! Bármi megtörténhet, mert impotens az ellenzék!

Nesze neked uborkafa, mert másznak a „törpék” egyre feljebb rajta...

„...itt már nem szabad- a közösség ügyeit demokratikus szabályzó polgárokról van szó, hanem a nemzet tagjainak együtteséről. Vagyis a fogalom mindenképpen kizárólagos. És akinek joga van az értelmezéséhez, az azt tölt bele, ami a legjobban megfelel a hatalmi érdekeinek.”

 

Bennem forog, forrong

körbe-körbe és sodor ügye ott...

Érzem árnyát tornyosulni

uborka-fáját mászni

vágyón, hogy megmutassa

ki Ő? S van! Ő valaki!

Mászni rajta magasra

szemlélődni körbe,

a nagy büdös semmibe.

Nem látni le,

s nem látni fel, ha

közte ködje

üres térnek van...

 

Szóval a fenn sem

másként ez ok miatt,

ugyancsak a lenn is semmibe,

s rajtunk kel életre jövője – (szőke)

 

Már nem lehet a szerencsére támaszkodni, tenni kell (mondanám)! A juhász is egyetemre járhat, mert a fő- Fő munkaalapú társadalmat akar, ezért diszkriminálja a többi állatfajt, mert a kondás, a libás, a nyúlász, tikász, a csikós stb. miért nem? Miért pont a juhász? - csak mert nem a fellegekben jár, és az egyetemre is imigyen megy - a juhász - a szamáron, hogy földig ér a lába? - és kollokválhat majd puliból, és pata-pedikűrből? Herélésből is diplomázhat?

Tehát, mint látjuk- mindig van egy kiemelt réteg, akinek jól megyen dolga e hazában. Sok nyelvet beszélnek, még többön értenek – bégetésből, mekegésből a nyelvi vizsga, jaj nekünk hát – háp... vagy nem értenek, mert más nyelvet beszélek?

Egyébként meg a Szamárügyi-hivatal eszement ötlete, hogy az agráregyetemeket kihagyva - a mezőgazdasági szakiskolákat is lebecsülve ilyetén - máris hamvába dőlhet, ugyanis a világban gúny tárgya lett (így is) Orbán hatalmaskodása, ami átgondolatlan erővel - még szerencsével – mutatja tartalmát!

Bár sok a birka hazánkban (béget is rendesen birkatürelemmel), terelgetni őket, azonban elegen vannak így is, és köztük van „okos” is (sok egyetemet végzett „szakember”), akikkel célt lehet érni – vagy nem így lenne?

Feltételezhetem-e, hogy a birkákat meg sem kérdezték? Vagy nékik is lesz továbbképzés (esetleg szabad-egyetemi formában Tusványoson)? No lám, csak azok boldogulnak e hazában, akik az idők változását követik - aki az idővel nem tud lépést tartani, szerencsétlen...

Remélem, ez csak egy szilveszteri előzetes volt (!)

https://www.youtube.com/watch?v=--xcneCSEsc&feature=share

2014. 08. 07.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 278
Heti: 1 133
Havi: 4 278
Össz.: 373 389

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A boldogulás útja...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »