Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

Van akinek a pofájára minden ráfér... (?)

 

Orbán most már odacsap a korrupciónak? Tessék, a pöröllyel talán kezdheti a maga fején! Nyakig benne vannak... akkor mire ez a kétszínűség? Akiket maga mellé emel és emelt eddig, azok mind valamilyen szinten korrumpáltak. Nem lehet már úgy tenni, hogy a korrupcióban érintetlenek voltak. Vagy már megszedték magukat és elég, másoknak nem juthat, mert most jön a tisztesség? Vicc az egész.

A felszín elkendőzése folyik, amúgy meg minden folytatódna a mélyekben, ahová a szem sem férkőzhet be. Lám, ilyen könnyű eljátszani a tisztes hivatalnokot! Nagy Bandó módján: „ez már túlmegy a tűrhetőn”!

A kormányzati korrupció átszőtte, amolyan pókháló gyanánt, az egész országot. A trafik és föld-mutyik után hogyan is?

A családi klán, a sógor, koma, barát, a közelállók mind meggazdagodtak. Hogyan is? Korrupció- gyanús ügyletekből. Felsorol, gazdaságot, igazságszolgáltatást, pályázatokat most, amiben átvizsgálják a tevékenységeket... akkor most ismerte volna be, hogy voltak gyanús üzletek, ügyletek? Bizony, és volt és van, egy egész országot átszövő korrupció is! A maffia-kormány ebbeli ténykedése nemhogy nem dicséretes, de álságos is, mert amit eddig tettek a pofátlan gazdagodásban, azt megteszik ezután is. Mondani persze sok mindent lehet. Ebből Orbán tisztán nem jön ki! Szemfényvesztő erőlködés amit hordoz!

De a civil szervezetek mégis maradtak a legnagyobb ellenségek. Az ellehetetlenítés folytatódik (és bárhogy tagadják  is még erőből teszik)... aki nem Fideszes, az megy a levesbe! A hazugságok és mutyik folytatódnak! Ja, hogy ezt a diktatúrában nem korrupciónak mondják (a talicskát meg hívják? - pedig tolni kellene!)? Hm... hm...

 

a hatalom sikere

 

Immár tényleges közönnyel fogadja

befejezés sikerét

huzamos kínjával vette ihletére

az alkotás már félhomálya

amiként magára ég

a tett másként vele – (szőke)

 

2015. 05. 28.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 74
Heti: 51
Havi: 4 351
Össz.: 373 462

Látogatottság növelés
Oldal: Van akinek a pofájára minden ráfér...(?)
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »