Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

DK felhívása - ma itt...

 

...e kócos ziláltság

a végső rend záróköve

ha foglyul ejtett soha el nem ereszt! --

 

„A DK szerint az orbáni népszavazás valójában arról szól, hogy az Európai Unió tagja akarunk-e maradni.

Orbán a saját vágyára kér felhatalmazást, az EU elhagyására. A DK bojkottálja a miniszterelnök hazug, Európa-ellenes népszavazását, és mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon a népszavazás napján, távolmaradásával utasítsa el a hazug kérdést. A DK szerint a magyarok már döntöttek, az Európai Unióban szeretnének élni, annak javaival és kötelességeivel.”

Bojkott!

- ez az előző választásnál jól jött volna... sajnos az emberek nem értették meg lényegét, miként most sem értik- a hazafiasság nem itt domborodik ki, még ha Orbánék ezt sugallják is. Nem értem, hogy a szó maga lenne rémisztő, vagy a tartalma lenne bonyolult (a bojkott valaminek a többek által összehangolt módon történő visszautasítása, általában a helytelenítés kifejezésére, vagy bizonyos feltételek kierőszakolására)?

Sok kérdést vet fel... tudjuk a hibákat, talán látjuk sajátjainkat is- és mégis, az ellenkezés maradjon az EU-val szemben és ne Orbánnal szemben..? - így semmi jó nem lesz!

Orbán megmondta, amelyik kormánnyal nem vagyunk megelégedve, azt el kell zavarni... már azt is tudjuk, hogy ne azt figyeljük mit mond (az semmit nem számít), de lássuk- hogy mit tesz, mert az a lényeg: leépülünk-e egy diktatúrában, vagy egyenlő bérért akarunk maradni az EU-ban... ezt talán el kellene döntenünk.

Leírtam már, hogy ez a népszavazás alkotmányellenes, ha így nézzük – a kiírása eltörölhető... eredménye semmis lehet - Strasbourgban bíróságilag – akár!

Ettől még egyszerűbb a képlet: „ugyanis ezt a voksolást, /.../ nem lehet megrendezni, maximum, mint össznépi szalonnasütést vagy szüreti mulatságot, de népszavazásként semmiképp.”

 

...akár akarjuk, akár nem, ez nem tartozik a magyar Országgyűlés hatáskörébe! Maximum a vágyainkban: ez egy nemzetközi szerződés hatálya alá esik, így a kormány döntötte el, akarta-e vagy sem. És a kormány a múlt héten, Brüsszelben aláírta, tehát akarta. Most táncol ki belőle, hátrafelé, mint egy virtuóz balerina, csakhogy ez így lehetetlen. Még csak nem is a jog tiltja, úgy egyszerűen, hanem maga az alaptörvény”!!!

Orbánnál a függetlenség nem más mint a diktatúra kiépítése.

Ekként nála soha nem lesz európai bérezés, mert a többlet a családi klán zsebébe vándorol! Ezt akarjuk, akkor hajrá- menjetek szavazni, ha Európai viszonyokat akarunk, azt- csak az egységes Európában találhatjuk meg. Orbán, Putyin érdekét szolgálja... kiszolgálja az orosz érdeket, és kiárusítja a hazát keletnek, nem nyitás ez, hanem hazaárulás! Aki érti, érti, aki nem, annak úgyis mindegy- mire hívják fel figyelmét, megy- követi a Vezért vakon! Hajrá! - lelke rajta. Tegye.

Jó volna ha ébrednénk, végre felébrednénk csipkerózsika álmainkból... ha tenni sem akarunk magunkért, akkor itt semmi sem lesz. A „Jobbik”, mindig is Orbánékat támogatta, jobboldal- szélső-jobb egyre megy, mert egy és ugyanaz politikájuk, mind a nemzeti érdekre hivatkoznak, de a nemzetet magasról lesajnálják... pártpolitikai érdek húzódik meg mögötte- immáron bűnös és bűnözői háttérrel!

A Jobbik már kedden benyújtott egy olyan alaptörvény-módosítást, amely lehetővé tenné Orbán csak szerdán bejelentett bevándorlási kvótás népszavazását.

Orbán tudja, hogy a parlamentben – az országgyűlés szavazatait bírni fogja, mert a megosztó „Jobbik” segíteni fogja. Nép-nemzeti színekkel átitatott szófosó retorikával- s az általa megszédített emberekkel győzhetnek! Győzhetnek? - majd- „úgy fog szólni a mi alaptörvényünk, hogy bármiről is szerződik Magyarország és bárkivel, a szerződést módosíthatja vagy felrúghatja egyoldalúan, és az abban foglaltak mindig és kizárólag a másik felet terhelik. Ebbe a világon senki sem fog beleegyezni, szóval elbúcsúzhatunk minden nemzetközi szerződésünktől.

Esetleg az uniós tagságtól is.”

Lám, beigazolódott, hogy színházat játsszik a „Jobbik”is, úgy mint a kormánypártok- aljas módon átverik a magyar népet- az egész Európát is!

(„Nos, meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok, én magam borúlátó vagyok.”)

 

ma itt

 

...igékre őrzött torkod zizegve eltömik

s ki hajthatatlanul lesed jelét az égnek

már-már mozgatni is felejted nyelvedet

a némaság lekúszik didergő lelkedig” -

ma itt

dallal daloljuk a hős vezért

hírét- az utódnak

hírre fenségét -

 

Bár uszít

hitszegő hitén

hírét naggyá kettős-beszéd

tette rég – és az

ellen-csapongó szabadkozás

idézi vissza erényét!

 

Gyűlöletért- a megosztó külön-utas

magányért

épp

istenéhez mond imát

...a nap nyughelyén át

napkeletig

magának tiszteletért kiált

- és az ég áldás helyett

mégis rá sötétet ád? – (szőke)

 

2016. 02. 25.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 54
Heti: 351
Havi: 3 496
Össz.: 372 607

Látogatottság növelés
Oldal: DK felhívása - ma itt
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »