Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Megbokrosodott baloldal...

 

„Korábban több lap is azt írta, hogy az MSZP, a DK és az Együtt-PM közös főpolgármester-jelöltje Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom vezetője lesz.”

Azt hittem, hogy valóban – ez már vicc – kandi-kamerával vezettek meg, titkon lesték reakcióinkat, mint ahogy Kósa is utalt rá. Komolyan, emberek- csak kérdezem- van még itt valami normális párt. Ez az ország, eddig is egy vicc-kategóriába tartozott... most, no- lám, itt az igazi kárpótlás. Nevetséges... valahogy a kabarék színpadán megőrizte zamatát – furcsa könnyedséggel leli majd „halálát”, de addig is csodálhatjuk, ha mást nem is- a pártok váltószándékában, ahogy magukat is le- felváltják! Beugrik a „MOMÓ” - és lesz itt még a hatalom soraiban zavar... mindegy is már - az omló ideáloké a csikorgó vágy, ahogy őt magát (a személyt) szituálja egy évszámban és ismert csomagjával, ahogyan múltjával a jelent szédíti immár. Így lesznek az alapelvekből, etikett játékszabályok nagy-fontosságú minősítésben, mégis korlátozva... s így lett egy után-pótló „minőség” egyben! „Reform-elvű megoldásban”!

Ahogy Schiffer utal rá:

"Szóval akkor Bokros. Az a Bokros, aki öt évig üldögélt a brit konzervatívokkal, a klímaváltozást tagadó Klausékkal,a Kaczynskiakkal, továbbá még néhány, enyhén széljobber alakulattal közös brüsszeli frakcióban. Gondolom az következik, hogy akik egész nyáron Falust castingolták, most kiállnak a színpadra, fejükre húznak egy bohócsipkát, eléneklik az Internacionálét és magabiztos arccal várják a kétharmadot. Ahogy szokták."

Az MSZP-n nem csodálkozom - ők már minden arcot arculatra váltanának, de a DK és az Együtt-PM szervezetein már igen... a demokratikus önkontroll ettől többet jelent. Mindenekelőtt a választóknak magas intellektuális és morális színvonalon kell állniuk ahhoz, hogy ne essenek a csalók és nyerészkedők kezei közé. Ezen pártok parlamenti képviselőinek pedig- ellent kellett volna állniuk annak a kísértő- szándéknak, hogy minden adandó alkalmat a maguk kárára használjanak (és ezt teszik, immár kitudja hányadszor), hogy megbénítsák magukat, de legalábbis zavarba hozzák választóikat. Megint sikerült valami negatívat csinálniuk, amin elrágódhatunk egy darabig, de az idő elfogyott... sajnos a lehetőség is! Hibát, hibára (tudatosan) halmozni már bűn!

Túl könnyű a bizalmat megvonni – s elveszíteni, de évekbe fog kerülni azt visszaszerezni!

 

 

E földi-élet nem örök,

a halál mindenkit ledöf...

hajléktalant- koldust és nyomorgót

hiába lázad a dac,

hol a hülye is félve vigyorog rád,

kíméletlenség szelében az időn

össze-vissza jött-

Adja magát és a torzót

s ezer új- felé szalad

nyájak előtt kiált iát (!)

s vezet báránykát - el ne szökjön

ha már „így se úgy se jobb a föld”-- (szőke)

 

2014. 09. 29.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 278
Heti: 1 133
Havi: 4 278
Össz.: 373 389

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Megbokrosodott baloldal...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »