Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Necces helyzet...

 

 

Nem akarom véleményezni a tüntetés – bár célját elérte... higgyük – azt viszont balgaság hinni, hogy Orbán meghajolt. Aki ismeri, az tudja, hogy a „kifarolás” épphogy teljes mellbedobás volt. A naivitás több, mint hiba. Más néven és más formában megteszi az adó kivetését – a megszorítást sem megszorításnak mondja... mindenkinek adózni kell. Így vagy úgy megteszi, legfeljebb csak időhúzásra játszik. Konzultál több-száz milliókért, és a forma módosul majd – az „extraprofitot” (ami nincs), ahol lát is valamit azt behajtja, hogy bevonható legyen a költségvetésbe. Addig csinálja a megszorítást és elvonást (az elnevezés mindig más) amíg igaza nem lesz – hülyére vette a népét- mégis „megmentőként” bukkan fel mint mindig is, ha forrósodott a talaj! Ilyen húzásokkal sokakat elbizonytalanít... Deutsch-al meg kéretik óvatosan bánni, mert nála a sorok között kell olvasni és illik mögé látni! Másként a nagy-játékos „büdösbogár” :) elvisz a „sűrűbe” mindenkit!

 

Önkormányzatok pénzügyein keresztül a gyermek élelmezésig mindent lecsökkent, akkor is megmutatja, a népet ő – Orbán - kormányozza, nem a nép az úr. Amíg ő van fölül, addig nem is lesz... a tekintélyelvű ocsmányság folytatódik! Az éhség korbácsa megmarad... ezzel terelgeti a fél országot!

A korrupció továbbra is kormányzati elvárás, bizonyos szinten fölül - lásd. Ángyán, megpróbálta felhívni a figyelmet a mutyikra, még az általa irányított saját intézményét is elvesztette miatta. Mondj igazat és betörik a fejed! Ugyanúgy Mellár is... még- hogy mond meg nekik- Orbánéknak, hogy eljárhassanak a bűn ellen- egy szart, bizonyították már elégszer, rosszul csak az jár, aki észrevételez és bizonyítani akar, lásd. a „zöld dossziét”- tulajdonosa levelét, hogy megírta- ellene már eljárnak! Hogy lesz itt igazság? Sehogy! Mindenki korrupt a kormányban... emlékszünk még az olajügyekre? Hát persze, aztán az Orbán bányák, a tőzeg- históriák... a trafik és földmutyik, pályáztatások- mindegyikhez kötődik név is! Most az áfa-csalások, adócsalók, vagyonosodások (szinte nincs kormánytag, aki ebben nem érintett)... közpénzek elherdálása, ó jaj! - és mi még, amiről fogalmunk sincs... (?!)

 

„A tragédia az, hogy felépítettünk egy ragyogó képet magunkról, amihez kellett egy történelmi helyzet. Megint valami drámai esemény kell, hogy a most kialakult negatív képet megváltoztassuk. Nem lesz könnyű.”

 

Sajnos, vagy nem- nem a Vezér az “igazság” letéteményese! A saját környezetében sem tud fegyelmet, rendet tartani... így jár egy ország “hol a 0 arcátlanul az élre kaptat”, és ki- ezzel és vele számol, lesz kölyök-óriásból “komoly felnőtt törpe...” a történelem már bizonyított néhányszor- csak (fel)-ismerni kellene...

 

 

Ó mily' délcegen bohóckodik a lét velem,

hetvenkedő- lármás, szegény és szemtelen.

Ganéjban az élvezettel!

- marjuk egymást, én és létem- bolond fejjel,

ahogy szemfényvesztőn az utánzókkal

mimet hány „végre” ott nekem... így apelláltam!

Ejnye már, no- semmi sem árthat

nagy-képpel- csak kegye, hogy rajtam...

- és ha lenne pénz is vele, lenne fergeteges

jó-kedvem is! - oktalan - hogy koldus-számba alant

vett hazug hittel, „jutalmat” így ad-- (szőke)

 

2014. 11. 01.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 226
Heti: 71
Havi: 3 216
Össz.: 372 327

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Necces helyzet...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »