Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán és az identitásválság...

 

(JAVASLAT)

Szigorú rendeletbe kéne adni,

hogy kinek mit van joga mutogatni.”

 

Vélemények a kerítésről...

Bármilyen kísérlet, amely falak és kerítések építésére irányul, „nem az az Európa, melyet mi akarunk” – jelentette ki Cecilia Malmström uniós biztos Brüsszelben”

Amíg háború, diktatúra és szegénység van, addig egyre többen fognak érkezni”!

Victor Ponta román miniszterelnök szerdán azt mondta, hogy “az európai politikusokhoz csatlakozva elítéli Magyarország szégyenletes magatartását migránsügyben”, ahányszor az indokolt lesz, függetlenül attól, hogy Budapest ezen megsértődik vagy sem.”

Az osztrákok véleményét tudjuk, már jóval előtte értékelve lett kormányunk munkája általuk! Negatívan! Az egész Európa véleményezett már – s elmondták azt is, hogy Orbán nem szalonképes politikus! - és most vár megdicsőülését, miként eleget tettek a szabályoknak, s minden a kijelölt úton halad, amint azt hirdeti tábla is- hol a határ... így szédít a politika ravasz-egyszerűen, így mutatja irgalmas istenét a világnak és a menekülteknek, hogy beszélnek- mondják ezerrel az identitás „valót” , mert nincs előtte szent s mindig erőre tőr – azonban bosszút állt a palánkon a síkon-rohanó szír, midőn könnyed táncba fog túl a tömeg körén és szétrúgja az akadályt... (!)

Tévedésből! - „a magyar hatóságok be akartak engedni néhány kisgyerekes családot, kinyitották a határkaput, ezt viszont az arra várakozó rengeteg menekült egy része félreérthette, és nagy tömegben utánuk indultak. Ekkor még sokan azt kiabálták, hogy “Thank you Hungary”, hiszen azt hitték, hogy újra kinyitják a határt. Rontott a helyzeten, hogy a rendőrséget nem segítette arab nyelvű tolmács, így semmilyen – számukra érthető – tájékoztatást nem adtak a határ felé igyekvő embereknek.”

 

Nagy vagy, nagy ám,

s azt gondolod,

bízvást lehetnél

még nagyobb.

Erőlködől hát,

s nő: - szagod.”

 

Röszke

A tömeg fél 3 körül agresszívvé vált, kövekkel, fadarabokkal, palackokkal dobálta meg a magyar oldalon álló rendőröket, majd kitörte az átkelőt lezáró kaput.

Egyszóval: igencsak „paprikás” volt a hangulat s a „fürdetés” is megtörtént (ahogy ágyúval verébre – égből földre új lázra kap a kivezényelt „képviselet”) – talán jól is jött a melegben a menekülteknek... ám a sorfal csak provokatívan hathat, megint a káosz, a tesze-toszaság- nem segítenek csak elutasítanak? Ez nem megoldás... a megoldást tudja Kovács, hiszen azt mondta mindenre van megoldásuk, de erővel nem fog menni, mert az eredménye már látszik! Meg is érkezett Röszkére. Majd lakonikus tömörséggel le- bukott minisztrelnöközte Gyurcsányt! - amíg “magából kivetkőzött emberek” megfékezése érdekében, a ledöntött kaput többsoros rendőrsorfal helyettesíti. Azt írták, a rendőrség a magyar államhatár és az Európai Unió külső határának védelme érdekében jogszerűen és arányosan intézkedik.”

Mindegy mit írnak a rendőrökről, ők parancsot teljesítenek!

Lesz még itt nagyobb baj is... már csak a TEK hiányzott- erőt demonstrálni. Egyre jobb, majd a bíróságokon folytatódik a hepaj, aztán a börtönökben (amelyek túlzsúfoltak), amit leművelünk és leműveltünk a migránsokkal, nem is csodálkozom, hogy lázadnak – ránk már az egész világ kiakadt...

- és még mindig erővel akarjuk legyőzni a bajt? Talán tárgyalni kellene és gyorsítani a folyamatokat – kurvára elegem lett a látottaktól, hogy tőlünk csak ennyire telik!

Kormányunk szájalni tud, tenni soha, ha tesznek is, azt mindig fordítva teszik – ahogy megszokhattuk eddig is- nagy-mellénnyel kezelik a helyzetet, ám a kultúra – más kultúrák felé - sem itt a határon, sem ott a kormánytagoknál nem domborodik ki! Elég a szócséplésből... ahol millió embert öltek már meg, azoktól mit várnak el- náluk nem divat a birkamód... (!) - és Orbán szíve nem fél „a szélvészek viharos ütközetében”. Rendíthetetlen s el nem lágyulna, pedig államunk omlik (az „ezeréves”): „melyik égi isten hallaná hangunk?” Bámul majd, ha sötét szél korbácsolja földjét...

 

- Mukkan: ráordítasz, megmoccan: fejbe suhintod.

S „Éljen az emberi jog!” - fröcsköli folyton a szád. -

 

Orbán:

-vége a liberális blablának.” Tudjuk elnököm, a fideszes ugri-bugri ideje jött el... da, a nix már nem divat! „Az egész menekültügy, az egész népvándorlás, az egész megélhetési bevándorlási probléma megfelelő látószögből nem más, mint a liberalizmus identitásválsága” - ezt a baromságot nem is minősítem. A válság te vagy magad! „Ideje a keresztény irgalom mellé beemelni az érvelésbe a felelősség kifejezést is.”- mondja Orbán tovább. Amit folyamatosan lepattintasz magadról, a szart mindig másra kened. Migrációs hullám a németek balhéja, ugye? - „hiába vagy morálisan a tökéleteshez legközelebb eső pozícióban”, eltaposnak. Erkölcsiekben nulla- az vagy, a tökéleteshez csak az Isten adhat felhatalmazó szentséget. Csak nem várnád a diadalmi dalt? Most boldogít a kacaj: áruló jel - hol is rejtőzik az ellen?

 

a követő pillanatban

 

...már lelkem tele csordulásig

feléd gyűlölettel -

bár félszeg-zavarban

szokatlan a kép itt

- rejtve is valószínűtlen -

...míg a hajnal éledő jelén

tipornak át a „dühödt bikák”

már rikoltás fúr az ég felé

...de szívedben marad

a sötét – lelkedre sem moccan

miként készülődik itt az emlék -- (szőke)

 

2015. 09. 16.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 74
Heti: 12
Havi: 4 312
Össz.: 373 423

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán és az identitásválság...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »