Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Orbán és a zéró- tolarencia…

 

És a fény, ahogy körülveszi Őt – igen! - a Horthy idők fénye… nekem a száműzetés kezdete!

 

„Nincsen semmi, csak Ő, a mélységes sugár
A lelkek, fényszikrák s a mítoszok csodái.”

 

Megelőző életképei:

A Jobbik, aki – mint látszik és láthatjuk is, szövetségese a Fidesznek, mégis feljelentené Orbánt a tüntetés tiltása kapcsán (bár lehet csak ijesztésül szolgált a bejelentés!). De hát „győztek”- és ezt is mondta Vona! Ez van! Most mit higgyek? Mondom, amit érzek, amit kiérzek: színjáték előttünk, megegyezés a színfalak mögött – a szövetség megmarad – „ártatlan” Orbánunk ebből a játékból meg- jól jöhet ki!

Ő harcolt… a Jobbik „győzött”, Pintér végrehajtott… a bíróság meg tette a dolgát! A Kormányfő megőrizte központi jelentőségét… hogy ne zavarjon bele a maga fejtegetéseibe eljátsszák a feljelentősdit, mert a jog nem kritizálhat és a lelki-tények síkjain legfeljebb önmagáért csak - arra ad felvilágosítást, hogy eltérők a fejtegetések, ezért az út a továbbiakban: hogy mi legyen, mit kell tenni majd… legközelebb.

 

…még mindig fáj, hogy ilyentájt didereg a lélek…
póráz és bálvány rajtam és fölöttem- 
ezért is éhségem bennem
meghátrál e testben – csak zamatra, ízre - szemekkel telten
átlépte határait érzetem.
Szúr, mar, vág, búval arcomra merevedett,
hogy tévtől idegen íz-lelet keseredett nyelvemen.—(szőke)

 

Orbán tehát marad megengedő, mert egyetlen támogatója van a Horthy-féle idők méltatására az a szélső jobb - a Jobbik (a kormányzóság és vagy egy prezidenciális rendszer megteremtéséhez is)… sajnálom, hogy eljátssza már előre hitelét, hogy álságos színjátékba megy bele.

Ott, ahol csak hiszi és ez a hit mozgatja – hogy észrevételének időszerűségét úgy támasztja alá, hogy az kizárólag félelmet vált ki, lám- csak nyílik a nép szeme és látja már, hogy az ostobaság és megnyilatkozásai öröklétűek! Ez van – sajnálom. És ott, ahol az értelmes ember tudatosan utánoz, az ostoba vakon majmol… ha szerencsés gondolatra bukkan, az is mindig túlkésőn történik. Orbán ott épít „szökőkutat”, ahol nincs víz!

Viszont az igazság, hogy a nyomor megteremtése már az ő nevét fogja viselni – a négymillió lecsúszó ember léthelyzete és az „éhen-konyhák” előtt gyűrűző alkalmi-sorok „szép” látványa is nevéhez fűződik!

A Fidesz-éra alatt az ostobaság továbbfejlesztett változatait élvezhetjük… ahol megtalálhatók: a túl okosok is, a pallérozott elme, de a gőgős és egyéb ostobáiról sem elfeledkezve, amivel a cselekvés hibáihoz vezet bennünket és „élvezteti” velünk azokat általuk!

Elbuktunk… hogy milyen mértékben? - nagymértékben befolyásolja (meghatározza) az attitűd, amennyiben az ellentétes viselkedések (tények) hasonló (rossz) értelmet kapnak - hogy az értelemmel milyen befolyása, az változik, a dolgok jelentőségénél fogva, fontosságát mindig a viselkedés befolyásolja…

A dolgunk nem az, hogy ítélkezzünk, hanem hogy megjavítsuk az attitűdöket vagy megelőzzük ártalmaikat. Mégis inog minden… mert szörnyű a hétköznapi lét!

 

…így már elölről sohasem, s újra sem
még visszább az időben, hová kell majd mennem.
A hatalom jóvoltából lettem időutazó…
Hogy belőlem az idő csak fogyó, képtelen
nyomaimból kiveszem, vértelenjét kerültem el
föladva terem útját, mely a visszanyújtott-messzeség gajdoló
széptevésein sem óvó- csak valamiféle előleggel-telt,
mi- szokatlan is egyben, mert rovó - ott az ősi félelem-- (Szőke E.)

 

Kaptam ma reggel egy szép brosúrát: „Magyarország jobban teljesít”! Lózung és hazugság minden szinten… részigazságok vannak ugyan, mint mindenben, de hogy mi az igazság azt érezzük… fele ország lecsúszott és az elszegényedés folytatódik tovább. Nincs munka csak duma! Magyarország így áll a mások lábán – EU által adott pénzekből, párthűségből osztott apanázsok által ismeri az egyén az igazságot, az igazságosságot és az erkölcsöt. „Földmutyi és trafikmutyi” és ezt ismeri el az egymás és minden ember iránti magatartás alapjául, tekintet nélkül színre, vallásra vagy nemzetiségre, hogy így újult az elmúlt években az ország – nagy áldozat volt (!) az ország felét rááldozták… ezek voltak az igazi kormányzati döntések. Hogy ismernek bennünket a világban? - kifordítva, mert:”Tiszta hülyeség arról beszélni, hogy nincs Magyarországon demokrácia”! Ha ez a demokrácia, akkor mi a diktatúra (csak kérdem)? - itt a fogalmak és az érzet, valamint a hozzáadott tények összegabalyodtak kibonthatatlanul! „Öntudatos” a magyar?  - mert Klaus von Dohnányi ezt mondja? Ő már csak tudja! Jelentős lépések az elvárt reformok terén – Merkel asszony ezt érezte volna ki, hogy elkáprázott a nemzet haladását kimutató statisztikáktól? Vicc! A gazdaság és hatalom e szédítő növekedése teljesen a vagyonos „osztályra” korlátozódik!

Beteg a Magyar – beteg az ország! Egészségügy padlón van… mégis azt állítja a Fidesz, hogy nálunk minden rendben van. Példátlan ez a vad eksztázis… jóllehet a többség ínséges „tápanyagon” tengődik! Közegészsége nulla – jól mutatja az elesettek visszavezetése a munka világába (rokkantak) – ettől még nem lesznek egészségesek és a legalsó réteg is belebetegszik, a kilátástalan életbe – de legalább lehetne mondani (ha már ilyen jól teljesít a hatalom), hogy mérsékelt jólétben él a magyar. Mert nem így van a nép ráébredt már a hamisságra, csak vesztesek lehetünk az élet nagy harcában (objektíve). Népességfogyás megállt volna? Hm… kedvük lett megszületni a babáknak? Ez is egy nagy hazugság csak. Statisztika, ami mindig szépít – ebben a személyek társadalmi vonatkozása mintegy fonákul fejeződik ki, tudniillik mint a dolgoknak társadalmi viszonya: társadalmivá azáltal válik, hogy közvetlen ellenkezőjének, az elvont általánosságnak formáját ölti magára.

Ja, a közbiztonság - rendőr az van, aranyeresre ülik magukat az autókban egy része meg útszéli pénzbehajtó csak!

„Magyarország jobban teljesít”! – Hát persze, amíg a másokéból telik!

No és: „Az egy főre jutó támogatások alapján Magyarország a második legnagyobb kedvezményezettje az EU támogatási rendszerének”! Vajon mit tettünk érte? – hogy az ország fele nyomorban tengődik, és felsoroltakból semmit nem érez, mert jól titkolják, hogy a pénz mire folyik el! Családról beszél a KDNP is és van képük hozzá! – szűk értelmezéseket tágan kell értelmezni és ettől javulna minden? - mert mint fundamentuma ennek is van, építkezni meg lehet rá… jobbra teljesítve jobban- az érzelem magasba-törő magányában állva teljesít Magyarország! Brosúra: „Kormány információ”! Úgy szar és hazug, ahogy közreadták… (!)

 

2013.05.10.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 269
Tegnapi: 330
Heti: 1 072
Havi: 4 217
Össz.: 373 328

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Orbán és a zéró tolarencia...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »