Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Világom...

Úgy jártam, mint az egyszerű ember, aki nem mondott semmit, nem is volt szándékában valamit mondani, mert hiszen semmi mondanivalója nincsen néki.
Persze ez nem teljesen igaz... van mondandóm, de minek mondjam. Kérdésem, az eddigiek okán, mi értelme volna? Van? Nincs!
Piszkolódunk rendesen és hunyászkodunk, mert szükségünk van arra a falat kenyérre, amit odalöknek a „népnyúzók”!
Ajánlás méltányosságával választunk - hogy hogy felelnek meg a jelöltek (?) az nem számít, bár érezzük, hogy leszállított az értelmi fok, ellene tenni nem tudunk úgysem. Összekevert szavazólapon (nem is keresgélve) behúzzuk az első helyet és passz! Hajtóerő a kétsarkú szexualitáson keresztül teremtő principium – és a „királyhűségtől” csöpögő fellávázott szeretet, hogy minden szépet csak hátulról lássunk... jogunk van, ha nincs is részünk benne. Na- ez megint csak káosz lett bennem!
Kinek mennyi a vagyona, ki mennyit lopott, ki mit adott nejlon-szatyorba vagy másban... érdekel, mert látni szeretnék – de unalmas már a mindig orozva szerzés... a mindig „véletlenek” sora. Soha jó-ügyért ezek nem harcoltak. Mindig idejében hagyták abba a küzdelmet, hogy a jó ügy nehogy diadalmaskodni tudjon... miért? - merthogy harcolni kellett volna érte...
Ám évekig perverz kéjjel rikoltozva, ádáz véggel vakított mégis milliókat! Ez az ország a gyermeki imbecillitás állapotába süllyedt vissza, vagy az aggkori szenilitásba löttyent előre a képtelenségek láncában, hol egymásba gabalyodott a jobb és jobbik (a másik oldal sem másként) a téboly kohójában... hol a jogrend láncszeme a mutyiké lett: a kereszténységé, a birtokreformé, hogy a Horthy-kormányzóságért csörgősipkásként a „keretben” maradjanak!
Tehát a választás a legalkalmasabb arra, hogy megvezessen érzést, hogy tetszetős jelszavakkal „bedőljön”, magát mindenki megnyergelni engedje! Hajrá, de ebben én részt nem veszek!

2014. március 8.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 278
Heti: 1 124
Havi: 4 269
Össz.: 373 380

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Világom...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »