Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbán és a társa...

 

...így először írok Orbánról: csak nézem – már békés kíváncsi – makacs, kápráztató

szorgoskodását, „egy-világnyi pangást megmozgatót”!

 

- Hajdan Európa a „cseles bikára”

bízta hótestét ugyanígy, merész volt,

s látva szörnyekkel teli árt, csalatva,

sápadozott már -

 

 „A külügyminisztérium közleménye szerint a horvát belügyminiszter azt mondta: Magyarország ne leckéztesse Horvátországot, amikor Magyarország közel félmillió menekültet engedett át, és hol regisztráltak, hol nem.” Hogy már mindenkivel összevesztünk, semmit ennek az „ürügyminiszternek” el nem hiszek!

Nem lehet komolyan venni azon ország belügyminiszterének nyilatkozatát, amelynek bevándorlási ellátórendszere egy nap alatt összeomlott - reagálta Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter Ranko Ostojic horvát belügyminiszter szavaira.” Ostoba és véleményemet fenntartom, nálunk az első-hullám alatt, csak azért nem omlott össze az ellátó-rendszer, mert nem is volt, azaz- kizárólag a civilek dolgoztak és tartották a „frontot”! „Kakastaréjos ürügyminiszterünk” részéről, ez inkább letámadás, mint visszautasítás volt. Igencsak, ostoba minden megnyilvánulása! Talán, ha hallgatna... ám- akkor nem látszana munkája, no- így is csak negatív minden megmozdulása... (!) Ja- hogy az „éles határzár”-ra hajt? - így már értem! Akkor a hír ellenében, hogy „nem érdekel senkit a menekülthullám, pedig most a legdurvább”– nem igaz, hiszen a kormány a helyén van és figyel, „ürügyérünk” sasszeme rajta!

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint az EU-ban továbbra is azokat az országokat támadják, amelyek betartják az uniós szabályokat és megnevezik a kihívásokat.”

csak véleményeznek, mert a letámadás, a támadássorozat kizárólag részedről igaz! Sok beszédnek sok az alja! - egy ismerős közmondás neked, kedvenc ürügyérünk!

Orbán igazsága: „A magyar álláspont szerint a menekültek szétosztása nem oldja meg a problémát, melynek gyökere nem az Európai Unióban, hanem az unión kívül van, ezért megoldásra is az EU-n kívül van szükség. Emellett Magyarország egyáltalán nem ért egyet azzal, hogy megkérdezése nélkül frontállammá minősítsék.” Ez a kiállás és a vélemény jó!

 

- Kívül hát tisztán, torzulatlan -

hajszák, csapdák, cselek,

miket, mivel magam becsaptam,

rég hozzáképzelek:

látom: sehol. -

 

2015. 09. 23.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 226
Heti: 71
Havi: 3 216
Össz.: 372 327

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán és a társa...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »