Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

 

Orbánnál a józan-ész?

 

- Hadd el társam (szólt Orbán az ENSZ-ben): borról szólj te, meséld, tiszta vizet ki hoz, azt mond el, ki a ház ura, s lelkemből a fagyot máris menekítem! -

 

Az Egyesült Államok budapesti nagykövete szerint azt ugyan nem mondhatják meg a magyar kormánynak, hogyan védje meg az ország határait, de a menekültellenes retorika nem segít a helyzeten. Szerinte ez nem is jellemző a magyar emberekre: Azok a magyarok, akiket én ismerek, vendégszeretők, gondoskodók, nagylelkűek és könyörületesek.”– mondta Colleen Bell.”

Ám a korrupciót is látnia kellene, és- bár erre is reagált: "Vida Ildikó NAV-elnök lemondása kapcsán elmondta, külön nem kommentálhat egyes kitiltásokat, de annyit elmondhat, hogy az Egyesült Államok továbbra is elkötelezett a korrupció elleni harcban, ott, ahol erre szükség van: A jövőben is készek vagyunk eszközként használni a kitiltást, ha elegendő bizonyíték gyűlik össze a korrupciós tevékenységre." Kicsiny gyengülni látszik a figyelem és udvarias a hang, amiként is előtte- nagy volt a vehemencia! No- és Orbánnal fényképezkedni, mit mutatna mást - ott Obama és felesége között - hogy a korrupciót- azaz fő-atyját és kitalálóját, majd fő-fő gyakorlóját, az embertelenség Istenét- penge-élesre másult eszét- már elfogadják Amerikában (hacsak nem valami viaszbáb-utánzatok voltak Orbán mellett!)!

az európai menekültügyi problémák rendezése kapcsán Orbán rátért a józan ész politikájára. Ahogy már a „Bal-lik” (még mszp) is mondja!

Immáron óvni kell a magyar népet az iszlám ellenes hozzáállástól. Megjegyzem a magyar nép első volt a segítségnyújtásnál, mint civil- tudta a dolgát, csak a kormány nem... úgyhogy köszönjük, de nekünk sem a védelem, sem az óvás, de legkevésbé a harc- nem kell Orbántól! Játssza az eszét odakinn, mást úgy sem tud mint mellébeszélni! Ám a bibi mégis ott... mert Orbán már úgy viselkedik, „hogy a világ vezetőiben kialakulhasson egy olyan kép is, hogy nem olyan vezető, aki semmibe veszi az emberi jogokat, utóbbinak pedig egyértelműen az, hogy elárasszák oldalát a pozitív külföldi kommentek, amiből majd a közmédia és a jobbos portálok válogathatnak, nocsak, mennyien szeretik a kormányfőt.” Már hányok...! Soros, azért csak beszólt Orbánnak: „...a tagállamok önző módon csak a saját problémáikkal foglalkoztak, gyakran más tagállamok érdekeivel ellentétesen cselekedtek. Ez pedig pánikot okozott a menekültek körében. Szerinte a mostani helyzet legnagyobb áldozatai éppen azok a menekültek, akik elhagyni kényszerültek hazájukat. / ...említést tesz Orbán Vikor hatpontos javaslatcsomagjáról is: szerinte a magyar kormányfő által javasolt intézkedések alárendelik a menekültek jogait és biztonságát a határok védelmének. Ezzel pedig Orbán azt veszélyezteti, hogy megosztja és lerombolja az EU-t, mivel feladja azokat az értékeket, melyekre a közösség épült.” Lepereg róla, mert a Soros-alapítvány által lett taníttatva anno... a szavaknak csak nála van súlya! „Világ-kvóta” - és kész! Minden felelősség, ezzel már másokon landol. Letudva így, ő marad tiszta! „Magyarországnak nincs szüksége migránsokra, akiknek a legtöbbje muszlim.” Akkor ne bennünket óvjon- az iszlám-ellenességtől, hanem magát a kijelentéseitől – ám mint Lenin: a „Mi a teendő” fejtegetéseivel, a teendőket Orbán is megmondja: a migráns maradjon otthon... (mert ugye- ő szólt Putyinnak, hogy elébb, ott tegyen rendet és támogassa Asszadot- majd utána értekezünk Paksról is, merthogy rend a lelke mindennek! :)) Európa meg a radikálisoké lesz! Punktum – vita lezárva! Akkor most nyitunk vagy zárunk?

Más:

A megjelent hírek az ORÖ-ben komoly feszültséget okoztak, „és a vidéken élő cigány emberek közt is „labilis” állapotot idéztek elő... aggodalomra semmi ok (ha lenne aki aggódna), ugyanis tegnap tárgyalásokat folytatott a kormány, amelyek során az derült ki, hogy „a kormány továbbra is stratégiai partnerének tekinti az Országos Roma Önkormányzatot”! Tehát: lopás, csalás (kiderültek), 200 milliós visszafizetéssel, felejtve a cselekmény- mit is mutat? Hogy egyeseknek, meg a ketteseknek- mindent lehet ebben a „kurva országban”, a partnerség- lám stratégiai marad! Másokat meg, ráfogásra is leültetnek! Hé Amerika! - ez nem korrupció? Mindenkit kitiltani a hatalomból! Ja- hogy már, ők sem olyan finnyásak? Hát meg hüm-hüm... az orbáni „világ-kvóta” gyengíti a szíveket, vagy hollónak, holló nem vájja ki a szemét? Idehaza sem, mint látjuk (cigánynak- cigány a barátja, még ha beszerzési áron viszi is a vagyont!). „a magyarországi cigány társadalom tudja, hogy mi a feladata, és mi a dolga”. Arra a kérdésre, hogy ez pontosan mit jelent, a válasz: „Meg fogjuk tenni a szükséges lépéseket arra, hogy soha többet ne forduljon elő az, hogy cigány emberekről döntenek cigány emberek nélkül.” - akár demonstráció is várható! Huh! - nem semmi, és még fenyegetőznek is! Csak én látom rosszul, vagy és egyedül én hülyültem meg? A törvény meg smafu? Mi a kurva rossebb folyik itt?

 

Tévedtem volna?

 

Errare humanum est!

...mondanám -

és olyan leszek mint az Isten

ismerve a jót és a gonoszt

...a viszály csírája most

kicsapongó jókedvem

tévedésre is napfényt hoz

már a jelentéktelen mának

ami lett általad:

egy nyavalyatörős

nehéz-kor...

kinevetem -

ám ahogy a holdak ívét rajzolod

egy csillaghíd alatt

tudomásul veszem- tévedtem:

csakis gonosz vagy - ahogy vagy

s nem gonoszkodó - tetteidben

hittem a jót

kaptam a rosszat

hogy mi lesz veled

nem tudhatom

mégsem

az előítélet mégis- csak ott

nálad- rontón

s ha hűségem nem véd meg

hiány szakad

majd valahol -

Pengeszálaidon

ijesztelek a világgal

akkor...

fönnakadva

egy másfajta boldogság

állapotában

mert a mód

...van határa a dolgoknak! – (szőke)

 

2015. 09. 30.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 74
Heti: 51
Havi: 4 351
Össz.: 373 462

Látogatottság növelés
Oldal: Orbán a józan-ész?
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »