Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Vidám csapat...

 

„...a Fideszben a belső lázadás ismeretlen fogalom, a hangulat nyomott – summázza a tudósító, aki az okok közé sorolja a vitatott magyar külpolitikai döntések mellett a kormányzati korrupciót, egyes pártfunkcionáriusok playboy stílusú életformáját, a forint gyengülését, a Fideszhez köthető oligarchák rivalizálását. Sokaknak nincs ínyére Lázár János miniszter egyre nagyobb befolyása sem.”

 

Tévedés, jól zárnak a fiúk! Az biztos, hogy a baj nagy, az ország nagy részében a nyomor uralkodik, de miért lenne akkora a baj mint, amit beharangoznak? Egymillió ember már munka mellett is nyomorog (!) - ki hiszi el, hogy a Fideszből ez bárkit meghatna? Külügyminiszterünk és az udvari-bolondot játszó Kósa, meg a tanyasi pénzeket magához hívó Rogán valóban dőzsöl a közpénzekből - és még biztos, hogy vannak jó-néhányan. De a bizalmat a nép egy része mégis megadja nekik, akkor minek sírjak, van még levegőm, ha házam már nincsen, van szerény nyugdíjam – igaz a gyógyszereimet már kiváltani nem tudom – de amíg van leárazás is... itt-ott, talán elleszek még egy kis ideig. Ha ennek a népnek ezek a szarháziak kellenek, én milyen alapon mondhatok ellent? Lázár miniszterelnök lesz, ha nem tudná valaki, a prezident (vagy épp kormányzó- vagy kancellár) meg Orbán (minek másra a Vár?)- ez vár ránk! És mert az illiberális demokráciában minden döntés a hatalom centrumában születik (mondta Róna Péter is). Onnan beton (sziklaszilárd) a talapzat... az „építmény” már csak lerombolva tűnhet el (mert aki utána jön, ha jön... lesz dolga, - az alapokig kell majd bontania azt a sok mocskot, ami Orbánék által rárakódott!)!

 

Unikum a mai Orbánból, ahogy Brüsszelben „harcol” jókedvűen- jót röhög, azt még nem tudom, hogy rajtunk-e vagy értünk teszi- nála soha nem lehet tudni... tudjátok!- ne azt nézd, amit látsz, figyeld, amit cselekszik:

 „Mivel Magyarország jogállam, bizonyíték nélkül nem lehet eljárást indítani” – idézte az MTI a miniszterelnököt, aki hozzátette, hogy Magyarországon zéró tolerancia van, ha korrupció gyanúja merül fel és bizonyítékok is vannak, a hatóságoknak kötelességük lépni.”

 Ha-ha-ha... jót röhögtem... az a kötelesség csak a kis-emberek felé (nekünk) szól!

 Deutsch mellette, ő is Brüsszelből osztja az észt, ott játssza el a playboy-t- jól áll neki, hozza is formáját...

 

De még csöndes örömmel bírál
Elrongyolódott kiüresedve – ahogy már
Uszulva arcot ölt a táj s nyelvet ölt a lélek -

Tulajdonképpen rendbe fogva törvényt fonva

Senkit fel nem költ- kapós vígan „hálát” se rebeg

Csak a szöveg hűtlen: egy honfi-búja
Hűvös idegenedéssel - mert fontos célja lett!

Távolból álld helyed bátran!
Azzal ne gondolj ki ádáz- félni se féljed-
Most kell a bor, most igazán vidám a vágy!
Ám kinek bűne- bosszúsan rajta
Sírhat magának nemsokára – (szőke)

 

2014. 10. 24.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 278
Heti: 1 086
Havi: 4 231
Össz.: 373 342

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Vidám csapat...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »