Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Innen-onnan határtalan…

Baden-Württemberg figyelmeztet

 

Mióta az Orbán-kormány kétharmados többséggel kormányra került, arra törekszik, hogy felszámoljon minden, hatalmát gátló korlátot, fellép a sajtószabadság ellen és megbénítja az Alkotmánybíróságot.

…a bírálatok Orbán pártjának, nem pedig a magyar népnek, hazafiságának szólnak. „Európában sehol nem elfogadható, hogy egy pártra szabják az alkotmányt”, éppen a német történelem igazolja, hogy a parlamentáris demokrácia magában hosszabb távon nem biztosíték, a jogokért, ha azok veszélybe kerülnek, ki kell állni. A jelenlegi magyar út nem járható, világos intézkedésekre van szükség, hogy az EU értékrendje tartósan helyet kapjon Magyarországon.

Mint most kiderült, a kormányát ért bírálatok miatt maradt el Orbán Viktor tél végére tervezett látogatása Stuttgartban. A több mint tízmillió lakosú tartomány Bajorország mellett Magyarország legfontosabb német gazdasági és politikai partnere. Az előbbi mögött egy sor, hazánkban érdekelt nagy cég, köztük a Volkswagen és a Mercedes áll, ugyanakkor sok magyarországi német, a „svábok”, erről az országrészből vándorolt be századok előtt Magyarországra, majd kitelepítésük után ott találtak új otthont. Sokan ma is áldozatkészen ápolják a kapcsolatokat a régi hazával, rengeteg a személyes és a testvérvárosi kapcsolat.

Már megint a Jobbik miatt égünk

A Euronews híradója kiemelt helyen foglalkozik a magyar szélsőjobbal. Tudósításaikban rendre leszögezik, hogy a Jobbik a 3. legerősebb 17 százalékos “nyíltan zsidóellenes” párt. A magyar számukra Jobbikos. Magyar szót náluk csak neonáci szájából hallani. Rámutatnak Orbán Viktor miniszterelnök tehetetlenségére, és arra, hogy anticionista tüntetést betiltó döntését felülbírálta a bíróság. Töketlenkedése és PR antirasszizmusa már külföldön is feltűnik.

Egyenruhás neonácikkal és Vona Gáborral van tele az európai híradó. A nemzetközi médiában (BBC, Daily Telegraph, Euronews etc.) büszkén feszítő náci gyökerekkel azonosítják a magyarokat. Feldmájer Péter megpuccsolt és búcsúzó Mazsihisz elnök szerint “sokan” fogadják el a zsidókkal szembeni negatív attitűdöt Magyarországon. A Euronewsnak elmondta, hogy körülbelül több mint fél millióan támogatják a Jobbikot és erős az antiszemitizmus! Aggódó búskomor arc, magyaros kackiás bajusz, gazdagon berendezett elnöki iroda. Ő lenne a zsidók megmentője? Vagycsak a saját pozíciójáért aggódik és kampányol? Önös érdekei miatt porig égetve hazánkat.

Köszönjük, Jobbik! Köszönjük, Feldmájer! Ez tényleg hazafias tett volt! Ilyen magyar zsidó vezetők mellett külső ellenségre már nincs is szükség.

A Fidesznek a választásokig kicsúszhat a lába alól a talaj

 Nepotizmus, avagy miként trükközik Magyarország a trafikengedélyekkel. Ezzel a címmel tárgyalja a konzervatív lap, a Die Welt a dohányárusítás újraszabályozását, amelynek haszonélvezői gyakran a helyi hatóságok, mindenekelőtt a Fidesz pártbarátai.

A kormány a tiltakozásokra az információs szabadság korlátozásával reagál. Mint a cikk megállapítja, az Orbán-kabinet jó néhány reformjáról nem tudni, hogy mire volt jó. Ilyen pl. a médiatörvény, amely eddig hasznot nem hozott, csak kedvezőtlen szalagcímeket.

De a legfeleslegesebb módon a hatalom a trafiklicencek újraosztásával lőtte lábon saját magát.

 

Kövér László Erdélyben. Exportálja a magyarországi gyűlölködést.

Ahogy jó székelyem mondja: „Neked még a numerusod sem vót jóféle”!

Budapest, Erdély – “Ez nem magyarság. Ez egy fogyó nép pökhendi felfuvalkodottsága” – írja a határon inneniekről egy határon túli magyar. Mit gondol egy erdélyi az anyaországi magyarok pökhendi, kirekesztő, melldöngető magyarkodásáról? Kommentben megírta.

Már elnézést, de aki azt hiszi, hogy az erdélyi magyarok majd tömegesen mennek szavazni a magyarországi választások megrendezésekor, az súlyosan téved. Elutasítjuk TÖMEGESEN a magyarországi gondolkodásmódot és örülünk annak, hogy TÖMEGESEN visszatelepülnek az erdélyiek Romániába.

Elegünk van az állandó civakodásból, a románozásból, a lélektelenségből, a szabályokhoz való görcsös ragaszkodásból, az emberi kapcsolatok elsivatagosodásából, a keresztyénség teljes hiányából. Mindez nekünk NEM kell Erdélyben. És nem akarunk összeveszni a románokkal sem.

Eddig, amíg nem ismertük a ti viszonyaitokat, rendre azt gondoltuk, Istenem, mit is veszítettünk… Magyarország… édenkert. De most, hogy megismertük, miként is gondolkoztok, rémülten hálálkodunk, hogy Erdély Romániához tartozik, mert ha nem, ezt is olyanná tettétek volna mint a ti országotok, ahol csak az számít magyarnak, aki gyűlöli a másikat és jól tud cigányozni meg zsidózni.

Na hát ehhez, nekünk TÖMEGESEN semmi közünk. Ennek a mentalitásnak megálljt parancsolunk Románia nyugati határán. Tudjátok, ha mindkét országban éltetek volna, igen, Romániában is, amit annyira képesek vagytok szidni, akkor szerintem nagyon szégyellnétek magatokat. Tisztelet a kevés kivételnek. [...]

Magyar vagyok, bármilyen meglepő. A te parciumi ismerőseid csak látogatóba mennek Magyarországra, de nem élnek ott. Én éltem. Négy évet Magyarországon és 37 évet Romániában. Magyar vagyok, de nekem az a magyarság, amit az anyaországban annak értenek, teljesen idegen.

Megmondom, nektek mi a magyarság, legalábbis Borsodban mi az. Ordítani Kárpátia koncerteken és hullarészegen üvölteni, dögölj meg büdös zsidó. Összeesküvés elméletekben hinni és azt állítani, hogy magyarok találtak fel a világon mindent ami jelentős dolog. Más népeket állandóan pocskondiázni, a franciáktól a románokig, az oroszoktól a négerekig. Állandó cigányozás. Viccben és komolyan is. Állítani, hogy a magyar isteni nyelv. Mindenféle marhaságot elhinni, hogy a zsidók Magyarországot akarják új hazájuknak, az ivóvízkészlet miatt (csak megjegyzem, Békés és Hajdú Bihar megye Romániából importálja a vizet, mert az ottani ihatatlan).

Szóval egy nyelvet beszélünk, de nem vagyunk egy nép. Közöttünk olyan hatalmas különbségek vannak, hogy a kezdeti eufória után, az erdélyi magyar rémülten néz körbe a kultúrsokk és megaláztatások meg vállalhatatlan gondolatok hatásától még reszketve: Te jó ég, hova kerültem…

Veletek ha besz élget az ember, kezdetben úgy tűnik minden rendben van, de aztán olyanokat mondtok, hogy megáll az óra a falon. Akkor rájövünk, kegyetlenül csalódtunk és nem gondolkozhatunk ugyanígy.

A magyar társadalomban van egy romlás. Nagy romlás. Az emberek nem házasodnak, nem vállalnak gyereket. Bár ezt nem mondják, de mégis úgy élnek. A Jobbik azért terjed mint a rákfene, mert olyanokat mond, amit az emberek nem mondanak ki, de úgy gondolnak. paramilitáris szerveződések, fasiszta portálok tömege, ismétlem tömege mérgezi az embereket.

Ez az, ami nekünk nem kell. Ez nem magyarság. Egy fogyó nép pökhendi felfuvalkodottsága. Ha ennek nem lesz vége, Magyarország fel fogja számolni önmagát. Az a nép, amely nem képes beismerni a hibáit és állandóan másokra mutogat, elveszi magától a gyógyulás lehetőségét.

A gyógyulás bűnbánattal kezdődik, nem pökhendiséggel. Erdély nem követi ezt az utat.

…kény ölében a kedv szolgál és ily’ szolgain főlénnyel
áhítatra nem is kötelezett, de a sikolyokkal éledt félelmek hevében
    nyüszítésre iszonnyal képed, 
    más-arcot mutat, hogy együtt érzek-
mégis szenvedjük e létet, mit az érdek követel meg…(?)
„vége lesz a kötözködésnek vége lesz végérvényesen” 
talán vagy egyszer… „vagy úgy hogy gyakran függ kereszten”?—(szőke)

2013.05.24.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 85
Tegnapi: 74
Heti: 85
Havi: 4 385
Össz.: 373 496

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Innen-onnan határtalan...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »