Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

 

„A kormányfő szerint nem élünk jól, de legalább talpon vagyunk.” Orbán a sarkára állt!

Még nem úgy élünk, ahogy szeretnénk, még nem tudunk olyan életszínvonalat biztosítani, mint amilyenre vágyunk (ebben az ütemben az életében sem fogja!), de "a bűnözők börtönben vannak (nem kifejezés, hogy mekkorát tévedett!), megszűnt a félkatonai szervezetek szabad grasszálása (már ahol), rendeztük a pénzügyeket (sajátját bizonyosan) – nyilatkozta Orbán Viktor egy lapinterjúban. Az Axel Springer megyei lapjaiban megjelent írás szerint a kormányfő azt mondta: "Ugyan nem élünk jól, de mindenki érzi, hogy stabilan állunk a lábunkon, és nem az IMF pénzén élünk." Hozzátéve: "a saját erőfeszítéseinknek köszönhetjük, hogy talpon vagyunk". Vicc!

Orbán Viktor kitért arra is, számított az átalakításokat kísérő negatív visszhangokra, tudta, hogy a bankok, a multik, a szolgáltatók érdekeit sértik a meghozott intézkedések, de sikerült megakadályozni, hogy ezek összeadódjanak és egy leküzdhetetlen ellenerő jöjjön létre”.

Nyugtával a napot… kisöreg! – a fél országot nyomorba döntötted – ezt hol jegyzed. Az öndicséret büdös! Népellenes tettek és nehéz eldönteni, ki- kivel úszik az árral (lásd a parlamenti bohóckodásokat is!). Szaporodó nemzeti együttesben muzsikál a földbirtokos és a trafikos, majd a zöldséges és a kocsmáros is a maffiacsalád tagja lesz (még hogy a bűnözők börtönben vannak!).

"Megosztottuk az ellenfeleinket, ugyanakkor megkötöttük a szükséges megállapodásokat is. Ebből adódóan a magyar gazdaság átszervezésének nagy munkáját nem tudták kívülről megakadályozni. Sem az uniós tagállamok fővárosaiból, sem Brüsszelből" (túl nagyképűen hangzik)- fogalmazott a kormányfő, hangsúlyozva: "olyan rendszert vezettünk be, amelyben a közteherviselést az eddiginél arányosabban osztjuk meg a nemzetközi cégek és a magyar emberek között (nos – ez egy az egyben hazugság!). Ezért tudtuk az átalakításokat megszorítások nélkül véghezvinni” (az igazság: csakis megszorítás az, ami sikeredett - a semmi az még véletlenül sem nevezhető átalakításnak, leépítésnek inkább). Orbán elmondta azt is: "izgalmas, szép és erős" választási kampányra számít (Fidesz módszer és a megvezetés csalással és hazugsággal). "Szeretem a munkámnak ezt a részét is, hiszen a választás a demokrácia ünnepe (valóban a módszer az és sajnos a birka nép ezzel igazolja, hogy a diktatúrád demokrácia!), és remélem, hogy a polgárok a kampányt is úgy fogják fel, itt a nagy lehetőség, hogy döntsenek a jövőjükről, arról, hogy merre menjen Magyarország!” (Ha lehetne – de sajnos nem – mondanám Tőled el)…

Kövér elvtárs nyilatkozata:

„Mi magyarok saját bőrünkön tanulhattuk meg, hogy a magyarságnak még a kommunistákból is a legalja jutott, akik nemzetárulásban, hazaárulásban és nemzettársaik megnyomorításában mindig élen jártak Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig.”

Amit mond, egy az egyben ráillik a Fideszre, népellenes- népnyúzó politika épp hogy sajátjuk lett, máris az ország becsületével kezdtek játszani (lásd: az azeri baltás kiadatását) – nemzettársainak megnyomorításában is élen és már a fél-ország nyomorban – igazat adhatok neki – nekünk most is a legalja jutott! Sokunknak itt a kilakoltatás és igencsak erőnek erejével…

Az Értelmező szótár szerint kitelepíteni annyit tesz, mint egyes személyeket vagy társadalmi, vallási, nemze­tiségi csoportokat szervezetten, erőszakkal lakhelyük megváltoztatására kényszeríteni. A meghatározásból következik, hogy kitelepíteni csak karhatalommal, erőszakszervezetekkel rendelkező állam képes. És a XXI. század kilakoltatása sem másként, minthogy utána, ha jót akar valaki magának, elhagyhatja a hazát. Kövér a szöveged sovány… mert bőrömön érzem „áldásos” munkátokat! Immár másodszor rajtam e hatalmi „siker” – történetem a sváb kitelepítéssel kezdődött el és most a Fidesz arrogáns és megkülönböztető politikájával ér véget!

Ma megteremtettétek az újkori félelmet: mert aki fél vagy félti a családját, az nem tiltakozik a jogtalan adó, vagy akár az ingyenes közmunka ellen… de semmi ellen sem, örül - ha békén hagyják, de Ti a Fidesz még ezt sem hagyjátok meg az embereknek… felhánytorgatjátok a múltat és épp ezért egyre inkább belebonyolódtok a hazugságok életet-lehúzó- hínárjába. És eljátsszátok Horthy népnyúzó politikáját – egy „izé” vagy csak, aki nem tud tapasztalni (korod sem teszi lehetővé – az a kor, melyet szapulsz, annak minden embernél más az olvasata!), aki nem tud akarni, s a jóról még rossz fogalmakkal sem rendelkezik s ezen az alapon állítja össze nyilatkozatának alapmondatát: „magyar fordult magyar ellen”. Hát igencsak ráillik a XXI. századi Fideszre!

Jó- székelyem meg is jegyezte: „Annyit ne szokotálódjál – hiszen tám nem vagy fődhöz cüvekélve, vaj mi a gút!”

„Nem örülök annak, hogy ilyesmit kell írnom, de semmi nem hiányzik olyan égetően a hazai politikából, mint a világos és őszinte beszéd.” Hazugságokból - hogy magukat fényezze a hazai politika - már elég! – „ha hozzágondoljuk, mit jelent embernek lenni. Azt, hogy mindannyian, függetlenül kontinensünktől, bőrszínünktől, nemünktől, országunktól, vallásunktól ugyanazokkal a jogokkal, ha nem is ugyanazokkal a lehetőségekkel születünk. Mert a lehetőségeink bizony nagyon különbözőek, de a XXI. századi demokráciákban élő ember számára természetes az a tételezés, hogy minden embert egyformán meg kell, hogy illessenek születésénél fogva ugyanazon alapvető jogok, az, hogy minden ember szabadnak születik, hogy minden ember fajra, nemre, világnézeti hovatartozására tekintet nélkül egyenlő. Azokról a jogokról beszélek, amelyeket például Az emberi jogok egyetemes nyilatkozatavagy az Emberi Jogok Egységokmánya, vagy az Európai Unió Alapjogi Chartája is rögzít, és amelyek bekerülnek a demokratikus országok alkotmányaiba. E jogok elismerése és garantálása azonban demokratikus gondolkodást, világnézetet feltételez és ír le, függetlenül attól, hogy milyen nemzet tagja valaki: minden nemzet tagját megillető jogokról van szó.” (Lánczos)

A diktatúra további kiépítésével a Fidesz felhagyhat (mert bukta lesz), és mert hiszi, hogy kontrol nélkül marad, még nem biztos, hogy mindenki (akár idehaza is) ezt így el is fogadja… és képzeljük bele a Fideszi társulatot, melynek álma, hogy minden övék.

A legrosszabb akarat megtestesítői, ahol ez az ocsmány rend ad erőt, ál-létet, látszólagos mozgást, hol éppen ez a legrosszabb akarat adja „kölcsön” a hatalmat, mit saját romlottságuk miatt sem éreznek már romlottnak! Hol, már az emberi szónak sincsen értéke…

 

Dosis toxica… (mérgező adag)
 

Csak a levegő fogyott el teremből elébb-
Megtapasztalással rázott, majd kijózanított.
Előttem örvénylő a mélység…
Nyomorult semmirekellőkkel veszik a bizalom,
Az újrakezdéshez sem elég-
Hol nyugszik a nap, nő az iszony,
A kor tapogató-fogdosó szemléletén,
Ingerlő hatalommániások titkaival, 
Múltjával mára- a szemrehányó akarat ég—(szőke)

 

2013.06.23.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 54
Heti: 386
Havi: 3 531
Össz.: 372 642

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Orbán a sarkára állt...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »