Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Orbán és „szép”- kora…(!)

 

Beszélünk, magyarázunk és mesélünk. A jelen érzékelve is még kétséges – kétségeiből a Fidesz számtan adja az optimista valószínűtlent, új értelmét annak, ami értelmetlen és- mert elérhetetlenül az is- a távolsága ragyogónak átfestve, hogy kárt ne szenvedjen egyik haver sem, bizalmas körökben kell-lett megvilágított az értelme fénye – már mindenkinek és mindennek. Történelmet írnak – visszahamisítanak, a szart is eladják csoki-mázzal leöntött nyalókának – hogy majd az utókor beszopja! Kényes gonddal keresgetik a választékosságot, a fájdalom is feltör magukért… csak a 2/3-os győzelem jár eszükbe, ezért a külföld ruháját rázza meg… ébresztő (!) – győzni akarunk, győzni kell!

Kell a Horthy, a kormányzóság a fény és a titoktartás, hogy visszatérjen a régmúlt már töretlen fényében… de nem jöhet fénnyel, mert régen sem volt minden tejfel - amit azok az évek romboltak az élőkön – már elmúltak (kár bolygatni nyugalmát!), „ahol nagy álmukat alusszák a harcra tiportak."

Választás jön, és minden érte szól… gyűlöltségben a végtelen szomorúság jövőt idéző látomása: végünk! Ha az ellenzéken múlik bizonyosan – megegyezés nincs, gátlástalan új-pártok tülekedésében, epizodikus fellobbanásaikban, az „alkotás” egységét feledve neki a falnak! A Fidesz nem feledte el, hogy mit tanított nékik a múlt (!) – feszült ellensúlyt teremt – formai dialektikája ellentétein egymásnak felelnek s egymástól elválaszthatatlanok! Bár Erdély sem mindenben ért egyet velük, de ők ezt nem hagyják… ott is, mint itthon is a dolog adja magát: a hatvan felettieknek adjunk egy kis nosztalgiát. Szentháromság (soha életében be nem tette a lábát a templomba), csend, rend, fegyelem (olyan hangosak itt a szomszéd gyerekei), tisztesség (aha…), becsület (innen fokozható a dolog). Akkor ezt a korosztályt el is intéztük, mint szélvihar, úgy szavaznak majd ránk és csókolgatják a kezünket… Nagyon-nagyon egyszerű módszerekkel dolgozzunk a kétharmadunkért. Mondják.

Jobban teljesít az ország…” valamit bizonyosan végez, ha az a teljesítmény, akkor elég siralmas. Diplomatikus megfogalmazásokkal sem más a tartalom, csak szebb a kirakat. Brüsszel felszabadította az országot a kötelezettség alól (deficit-eljárás), ezzel Orbánnak kedvez! Tehát szép a kirakat, a kis ember vért izzad… megszorításokkal elért eredmények miatt! Hogy mi látszik a kirakat mögött, számokkal zsonglőrködnek, áthelyeznek, átfogalmaznak, és máris úgy tűnik, hogy mozgás van – fejlődünk, megy a gazdaság, holott… nemes egyszerűséggel: minden áll! Lásd, a munkanélküli létszámcsökkenést: egy rész épp kiesett az ellátásból, másik részét beiskolázták – és mint annyiszor értelmetlenül, mert a végzés sem biztosít munkát… de mert csökkent létszámban (most) már pozitív eseményként kommunikálják! Végét járja, az ország- ott ahol úgy osztanak földet, hogy az állattal rendelkező gazdák nem jutnak az állatok ellátásához szükséges földhöz és állataikat kényszerből kénytelenek eladni, ahol trafikokat osztogat a Fidesz (ezt nevezi pályáztatásnak!) - saját klientúráinak, ott a gazemberség az uralkodó és nem a becsületes munka, a tisztességről é s etikusságról nem is szólva, de mondhatnám a szakértelem hiányát is akár!

Föld-mutyi kapcsán…

„…és a beismerő Fidesz-közlemény. Kész, vége, nincs tovább. A Nemzeti Földalapkezelő (NFA), a kormány, a Fidesz túlment minden határon. A pénteken közzétett és szombattól már hatályos, az NFA földbérlet pályázatainak feltételeit meghatározó kormányrendelet módosítás alapján egyértelműen kiderül, hogy az NFA el akarja tüntetni a földbérletekkel kapcsolatos visszaélések nyomait. Ne vizsgálódjon itt az a sok idegesítő ellenzéki képviselő, ez a Szabó Rebeka is mindig bejön, itt ül órákat, aztán talál valamit (legutóbb hibásan kiadott pontszámokat), amúgy is annyi macera van azzal az irattárral, mindig fel kell hozatni a pályázatokat…”

Nulla minden, stagnál a gazdaság, a magyarok kivéreztetése folyik tovább s épp a saját vezetői által így! Hazugság van minden szinten, szinte minden a Fidesz keze alatt „rohad” semmivé. A Brüsszeli-döntés is csak arra lesz jó, hogy az ellenőrzések alól kibújva, a pénzeket maguknak oszthatják le, immár büntetlenül!  Kritika, ajánlás mit sem számít! Megy a föld- a trafik-mutyi, és már készül a következő is, mert jóságos Orbánunk őrzi az egészséget (az egészségügy helyett!)…

„feltűnt a kormányzati koncepciók közt a párlatként vagy hidegen kevert szeszes italokként forgalmazott alkoholok „szakboltokba” terelése. Az új szabályozás kialakításánál fontos szempont a kormány alapvető célkitűzése, hogy a társadalom egészségének javítása érdekében a károsító termékek piacát fokozatosan korlátozás alá vonják. Emellett kiemelt cél, hogy megtisztítsák a kereskedelmi célú szeszpiacot az adókerülőktől, különös tekintettel az illegális importárura.”

 

A kirakatrendezés megy, szép utcához illő „szép” nevekkel az átkeresztelés: „Náci eszméket valló, és nyíltan zsidóüldöző írónőről nevezett el szerdán egy máig névnélküli közterületet a Fővárosi Önkormányzat.” A cikket törölték- elérhetetlen lett… tehát az igazság így is igazság, szégyellhetik is magukat, hogy mindenkit megvezetnek. Még hogy nem vall a kormány fasisztaérzelmű eszméket… de mit is várhatunk mást. Majd ráébrednek a zsidóközösségek is, hogy Orbán szava mennyit ér – leginkább semmit!

Hallgatom az ATV 05.30-ai reggeli műsorát, ahol egy eszement (egyéni indítványozó, gondolom a kormány által megbízva, mert valakinek be kell ültetni a köztudatba), mondja: a nyugdíjakból el kell venni, mert azt mégsem lehet, hogy egyébként adóságból egy-nemzedékre költsék el a pénzt!  A szentségit! Ha most nem lesz ellenállás ez ügyben, akkor a kormány is felveti, majd bevezeti… ha lesz „zajongás” (esetleg túlzó) akkor a Fidesz-kormány elhatárolja magát, hogy nem ők erről nem is gondolkodtak és megmondták, hogy a nyugdíjakhoz nem nyúlnak – bár már vannak más országok, akik igencsak tették azt – és ez különben is egy egyéni kezdeményezés stb.! Így kommunikál a Fidesz! – eddig sem másként, mert útonállók, mert élvezik a mások szenvedését (egyébként meg mi másért tennék, és tették, hogy a gazdagoknak kedveznek mindig – beruházás még sincs!). Tudják-e a hülyeséget kommunikálók, hogy egy nyugdíjból ma hányan élnek (még!)? Nem tudják a baromarcúak, nem bizony… magam is bedobtam a közösbe a nyugdíjamat, mert nem bírom nézni a munkanélküliségtől szenvedő (régiós probléma) családtagot, az éhező gyerekeket.  Albérletet, a csökkentet rezsiköltséget sem - fizetni nem-tudó családtagot… és még így is mit gondolnak, mennyi jut élelmiszerre? 10 ezer forint/ fő (!) – és hozzányúlnának a nyugdíjakhoz? A picsába, vissza a picsába veletek seggdugaszok! (Akinek nem inge… de akinek igen, az vegye magára!)

Varga elmondta, hogy reklámadó sem lesz, majd másnap a szóvivő mellette – igen! – mellette állt, hogy igen lesz, bevezetik! Agyament emberek, agyament intézkedései véreztetik ki az országot! Varga az új munkatörvényt betartja és a munkáltató érdekeit szem előtt tartva (Isten őrizze, hogy ellentmondjon, bár hitelessége igencsak csorbát szenvedett) szófogadó! Padlássöprés ismét megtörtént, immár sokadszor a három év alatt, mint volt is a történelemben – igaz ott a szegényekért történt és a gazdagoktól vették el. Orbánnál ez is fordított, mint minden eddig! Orbán véleménye: „De úgy gondolom, hogy nem volt helyes várni ezzel, tehát eljött a pillanat, a nagyon nagy profitot termelő médiának is szerepet kell vállalni a közteherviselésben…”

Ha lett volna valaki, aki elküldi az anyja csipájába, mikor nem számolt el a székház-pénzzel, talán még meg lehetett  volna állítani, de az óta, ennek a kis szociopatának senki nem mer ellentmondani, mert már ismerik  a gátlástalanságát, az erőszakosságát, azt a drága jó bosszúálló természetét. Hát őt dobta nekünk a gép. Tegnap múlt ötven éves, és bár rendszeres elemcserére szorul, de hajtja a hatalom és pénzvágy, mindenképpen le akarja nyomni IV. Bélát, ő akar lenni a harmadik honalapító. Kevés szabadidejében ül az íróasztalánál és a történelemkönyvben minden nevet kifest korrektorral, Kerényi pedig már készíti a Színes Nagy Magyar Nemzeti Történelmi Arcképcsarnok című albumot, melynek minden lapján Orbán Viktor portréja lesz látható, alatta hőstetteinek felsorolása fog szerepelni. Például Orbán Viktor ledöfi Barrosot, Orbán Viktor körbekiabálja a gaz Gyurcsányt és így tovább. Mondom én, szerencsétlen egy ország ez, nekünk Oszvaldból is csak egy Marika jutott… Születésnapjára hadd ne kívánjak semmit, mindketten jobban járunk…

„Már Kossuth sem kóser”

A hét vesztese Kossuth Lajos, aki a kormány döntése alapján nem elég jó a Kossuth térnek. A hagymázas áltörténelmi nyomvonalak között az egyik legbrutálisabb, ami a Parlament környékén, történelmi retró ürügyén történik. Amint ma József Attila sem kapna József Attila-díjat, úgy Kossuth Lajosnak sincs keresnivalója a Kossuth Lajos téren. A kormány a budapesti Kossuth tér arculatának 1944 előtti állapot szerinti visszaállításáról döntött, melyben szerepel(ne) Zala György gróf Tisza István miniszterelnöknek emléket állító alkotása is, ami jelenleg Esztergomban található, amit vittek volna Pestre s cserében Esztergom megkapná Kossuth szobrot, amiről a helyi Fideszes többségű képviselő-testület döntött is. Tétényi Éva viszont, aki három éve „heroikus tüske” a testület körme alatt, megvétózta a döntést és újratárgyalást kért a kérdésben, másfélezer esztergomi aláírására –is- hivatkozva, akik helyben szeretnék látni továbbra is a Tisza-szobrot. Rákóczit már szétfűrészelték, most már Kossuth is bolsi trükk, csak mert az elmúlt évtizedekben kommunista kormányokat is látott heverni lábai előtt? Azt tudjuk, hogy a tér jelenlegi nevét 1927. november 6-án kapta, amikor Horthy Miklós kormányzó felavatta Kossuth Lajos emlékművét? ’27 mintha ’44 előtt lenne, ha már az abnormis logikát követjük, de a jelek szerint az új honfoglalók sem a számokkal, sem az érvekkel, sem az emberekkel nem törődve építik az új Magyarországot – visszafelé. (huppa.hu)

…tisztesség és hűség megadta magát egy gonosz indulatnak… 
a társadalom arcára ég 
romlandó kerülőiben hűtlen 
és tisztességtelen-jövőnk tartalékolt céljának szelleme térnek és időnek – 
becstelen-törpék maradékán élhet, 
 aki felesküdött e rendnek sajátnak megvallva hitüket,
hol a sötét még sötétebb vágyaknak körítve a létet adja jövőjének- 
elszámolással félelmet—(szőke)

„Hahó, Unió! Nem a deficit a mi legfőbb gondunk, hanem hogy ellopják alólunk az országot!”

Reklámadó márpedig lesz, függetlenül attól, hogy a túlzottdeficit-eljárás alól kikerültünk. További pénzbehajtásra tehát nem lenne szükség emiatt. Másra kell ez az adó. Ahogy az sejthető volt, ezt a törvényt is fordítva kezdték írni, pont úgy, ahogy a trafik-mutyit rajzolta meg Lázár János és bűntársa.

Attól, hogy a hiánycélt elérjük, Lajos és Zsolt étvágya nem csökken. Lajos és Zsolt ugyanis szarik a hiánycélra, meg úgy általában az ország ügyeire; nekik konkrétabb céljaik vannak, például lenyúlni a TV2-t. És ha egyszer kezükben a törvényhozás, hát leverik az árát, nem lesznek hülyék sokat fizetni érte, amikor rabolni is lehet.

Magyarországra zavartalanul folydogálhatnak tovább az euró milliók. A határon már várják a haverok a zsákkal. Nemhogy nem lettünk gyarmat, hanem konkrétan Lajos és Zsolt megsarcolja Európát.

Ehhez az ördöglakathoz egyelőre nincs szerszáma az uniónak: fegyelmezheti a felelőtlenül gazdálkodó országokat, büntetheti a szociális költekezést, de a komplett állam ellopásával nem tud mit kezdeni. Nem jogász kellene ide, hanem rendőr. De arra nincs paragrafus, hogy saját zsebre törvénykezni tilos.

Talán mégis hiba volt megfeledkezni a tízparancsolatról.(HVG)

 2013.06.01.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 278
Heti: 1 120
Havi: 4 265
Össz.: 373 376

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Orbán és "szép"- kora...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »