Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Gyalázat!

 

 

Igen, gyalázat, hogy az országban Fidesz-Rendőrség (támogatása) jóváhagyása mellett Hitler emléktúrát lehet szervezni s egyáltalán... még ha 20- 30 fővel is!

Ami itt még elszomorít, hogy egy párt sem emelte fel tiltakozó szavát! Persze majd utólag lesz mis-másolás!

Miközben Orbán (aki már csak a Fideszért és a kormányért felel) az országért nem felel (!) - kijelenti: a zsidók barátja és ő befogadó – minden problémára nyitott stb.

Urizálnak, gecik, egymást fúrják...”! Ehhez képest lenne Orbánunk egy erős egyéniség, egy előrelátó zseni, egy bölcs vezér? Hát?!

Még az elején adta magát, akkor még saját maga volt, „ruszkik haza”! - „csuhások térdre”! Stb... bár már akkor is látszott (igaz csíra-kezdeményként, hogy a baj az „vaj” a füle mögött!)

Lám azóta már az „ötödik szinteken” szánkáz- miért is súlyos politikai- ideológiai válságával másként megbirkózni nem tud... bevetette a bajoktól megszabadító figurát: ahogy felnagyítják alakját (ez volt még nem rég!) - démoni, hipnotikus, transzcendens erők munkáját vélték felfedezni tetteiben (tetteikben), merthogy cinkos társaság az egész Fidesz bagázs (!) - amelyek magyarázzák, sőt amivel mentik is vészterhes hatalmukat a magyar nép felett!

A „Jobbik” felé már engedékenysége lett nyilvánvaló, hiszen a gárda masírozhat, a betyársereg Hitlerről emlékezhet stb.

A „Jobbik” mint a Fidesz – már egy néppártként működik, de mi van a turullal, mi van a Horthysta időkkel, mi van „Trianonnal”, és még nem beszéltem a Horthysta darutollas csendőrségről, a régi tiszti és katonai egyenruhákban grasszálókról, a zsidózásról, a cigányozásról. Akkor most mi is van? De a köpködés sem nyert meggyőző elégtételt a zsidóság emlékhelyeit meggyalázók elítélésében, a zászló-égető és kidobáló „jobbikosok” tetteinek felemlegetése helyett, a gazemberségek eltussolása lett a lényeg!

S hallgatunk?

A náci Führer egész életében gyűlölte az értelmiséget, támadta a közoktatást és az iskolázott embereket. Mit tesz Orbánunk? - ugyan azt. Igen a Fideszben csak egy szűk mag becsüli (magában) a szellemi munkát (mint kizárólagos jogot magának) – az emberek felé a megfeszített munka hirdetve mára... bár már az árokparti közmunka is kiváltságosan kegyként osztott valami lett! Csalások, korrupciók, népelnyomorítás bűnös tette még – és a pofátlan gazdagodás, az arányokat tévesztőkkel – Orbánt nem érdekli a megismerési folyamat, csak a folyamat végeredményét látja, haver, barát, vő stb. vonatkozásában.

Miféle társadalmi megrendelést teljesítenek?

Nem állok már messze attól, hogy kijelentsem: bűnözők lettek! Mesterei a demagógiának... időben észrevette Orbán, hogy a hatalomért (mint azt tették 2006-ban) a csőcseléket, a társadalom alját kell bevetni, akik felgyújtják fél- Budapestet!

Ma már a tőke ellen megy, a sajtószabadságot építi le s a szólásszabadságot vele, s a teljes szabadságot is! Az orbáni világnak is vannak szigorú törvényei, megvan a maga etikája, a maga erkölcse... és gyűlölete a kirekesztettek felé.

Gondoljunk csak bele, ha nem lettek volna azok a tettek, amivel- ahogy az országot szétrabolták - és ez van most is, milyen gazdag ország lehetnénk, talán már Hollandiával és Dániával is egy súlycsoportban létezhetnénk!

És eljutottunk mára a fél ország nyomoráig!

A barát is ellenség, nincs bizalom sem oda, sem vissza... belső törvényük: a hallgatás!

Úri- világ kell? Ezért is a Horthy idők szentesítése épp.... és a „hárommillió koldus országa”, amit immár túlteljesít a Vezér!

A tüntetésekkel nem érünk célt! Egymásnak mondjuk panaszainkat – minek vehetem azt? A Fideszről minden lepereg... a pofátlanságok folytatódnak, a rendőrség és a TEK fesőbb utasításra bekeményítenek! És? - hogyan tovább, ha tettek helyett csak beszélünk?

A pártok kikapartatják a gesztenyéjüket velünk és mi? - istenként tiszteljük képviselőinket... ahelyett, hogy megalakítanánk az ideglenes kormányunkat, annak hangja már mindenhová elérhet! És kikből? - civilekből és a pártok legjobbjaiból legyenek a tagok!

Egyetlen remény, mert így- az előrehozott választást is nehéz lesz elérni. Orbán nem fog lemondani, neki kell az Elnöki szerep, amivel tovább uralkodhat az ország felett és első-számúként teheti azt meg, a kiötlött „prezidenciális” rendszerrel!!!

A Fidesz már csak másodlagos ebben a játékban – csak azért kellenek még – a „jobbikkal” együtt, hogy „trónra” emeljék Orbánt! A KDNP szerepe, hogy így is „szentként” lehessen uralkodó majd!

Immár az idő hamarosan eljő! És így maradhat a párt, tiszteletbeli elnöke is!

Lám! - „felcsúti Császár”! - vele az „abnormis sor, démoni sors” - megszállottsága, vasakarata, bámulatos emberismerete, baljós ösztönei, könyörtelensége, kiváló intellektusa, elképesztő fanatizmusa és helyzet felismerése hozta idáig, de- mert mára már megrészegült a hatalomtól és sikereitől- már-akár készpénznek vehetjük felsőbb szintjeit (amiben most szánkáz) – ami félőrültté tette... immár a pofátlanságai pár-ezer embert sikerrel lenyűgöznek még, az ország nagy része viszont a jövőtől fél, szegénysége miatt szólni sem mer!

A nagyravágyók, a nemzeti újjászületés manifesztációját csalásokkal és hazugságokkal az erőszak visszataszító színjátékává változtatták”!

Mehet ez így tovább?

Nem!

Aki „kemény kézre” várt, most megkapta, itt és így a „Nagyravágyó- sötét cinkosaival” és „piszkos céljaival” együtt!

Ősszel még feszültebb lesz a helyzet!

 

 

 

Az egykor senki

 

 

Lám! - a valóság ide-oda jár

felfedezni

világot ismerni – élet és halál

párhuzamát

az elmúlást bírni

és a szaporodás már

csak meddő vágy...

elhitetni

hol mi sápadjon mi ragyogjon

szép beszéddel

csak ámulatom inti meg

s nem hiszek a szememnek

hogy balga-jóslatokkal

a mesékre-gyűlt népre

az egykor senki

most kegyesen rajzol kereszteket!

...bár túlzúgta a röhej és a lárma

értelmet így sem kapott

hogy megcselekedte

immáron

- átlátszó megváltásai

tornyosulnak fölébe - ott

...estek csöndjében

az olvadó szó-kanyargásain

lett emlékezetté - sértve most csontig

a gondolat is

ám csak semmivé lett így is

hogy mindezt „gondos” rendjéhez köti le

a tortúrák mezején

hol a harc sárkányos kacaján

időt-rabolni jött-ment

tette hitével istentelenné

a létet!

Immár balszerencsém mellé

a jó-tanácsig

befogad és kitaszít e világ...

Mondanám ha lenne értelme:

meggyűrődtél már a sok gonosz-beszéddel

most bezzeg tétovázol és háborogsz

választásig:

kín-e vagy a dermedt semmiségeké lett ami

elvégeztetett? – (szőke)

 

 

2015. 04. 19.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 278
Heti: 1 133
Havi: 4 278
Össz.: 373 389

Látogatottság növelés
Oldal: Gyalázat!
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »