Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

Kígyó és az AlMa…

 

„Az AlMa egyelőre nem akar a nyilvánosság elé állni, de ígérete szerint szakértői véleményét rendszeresen megosztja az FN24 olvasóival.”

 

Vesszőcske hiánya…

 

Íme, az árulkodó jel: „…amit az Együtt 2014 Facebook- oldalán meg is osztott. „Én 30%-al százalékkal csökkenteném és 10 ezer munkahelyet teremtenék lakásszigeteléssel” – írta Bajnai Gordon.”

Nem mondhatom, hogy kurvára nem érdekel, mert olvasom, amit írnak… de nem jól áll nekik a karaktergyilkos szerep (most épp Bajnait kezdik ki)! Nem vesézek, mert nem ez a lényeg, viszont itt van megint egy magas szellem, aki talán egy egyesület részeként megbízást teljesítve szórja a baloldal felé fröcsögő nyálát. Valószínű, egy honvédő szerepet vállalt föl ez a valami, ami egy még éretlen-zöld almácska – de máris „érettségével” tetszeleg, mert még ismeretlenségébe burkolt, aki semmiként fürge és egy kapunyitogató valamiként - bár a vásott köpeny már rajta - nem lehet nem észrevenni hová is tartozik, hogy így „nekibúsult” a mindennapoknak!

Hát rajta csak… jó pénzért mindent, mert lefizetve Ők vannak! Vagy elénk lépsz, vagy szűnj meg… és maradj magadnak magyarságomnak borzasztó, máris utált és átkozott szelleme – mert egyébként fel kell ismernünk, hogy nincs mit felismernünk, de persze nem állhatunk meg az összekötő vagy széthúzó szólamoknál, a puszta szónál – hiszen épp amint teszik, hogy a maguk egész nyelvi fantáziáját fel kell tárni az olvasó előtt, mert a rugó: a belső mozgató erő, hogy Orbánért minden. Az már más kérdés, hogy ebből (ezekből) így, hogy teremti meg a maga egyéni nyelvét, stílusát!

Hajrá Komák! Hajrá! – épp alakuló mozgalom! A humor mindenre jó!

Gondolom humorként szánták a köznek… ám - „nem mond semmit arról, hogy a jellem, a cselekvő és tervező politikus megérdemli-e, hogy kipécézzék. A humor sem csinál mást, mint sok esetben valakinek a rossz tulajdonságát láttatja meg, és bünteti a közösség által. A lebecsüléséhez egy könnyed érvet szolgált.

Azért csak óvatosan, mert aki másnak vermet ás… mozgalma egy „szekta” - és mondom nektek: eléggé adta magát a karikatúra, de szerzői a valóság helyett beérték az igazság egy aprócska szeletével. Gyerekesek!

 Álljatok elő – ha lehet – és valódi eszmecseréket folytatva, egyben-másban vitára sarkalva motiválhatna benneteket az igazság is… bár az „üldözés” édes íze, amúgy háttérből - nem oldódna fel a nyelveteken másként. Fene a gusztusotokat… másként a hűségesküt nem tudnátok letenni? Freud sohasem vizsgálta tovább a felmerülő kérdéseket, mert a végső szintézisig nem összegezte azokat… Ti majd megteszitek helyette is? Vagy egyfajta filozófiát gyakoroltok s pengetitek a mondandót körbe-körbe egy-dallamra? - az meg olyan Hegeli! – csak óvatosan, hogy saját farkatokat meg ne harapjátok…

 

Mit higgyek el a szemnek, ha látok?
Bár a lét- levegőjét markolom
Torka helyett – bajt okoz a most…
Ám, némi kölcsönt, ha lehetne
Hecsedlivel megfizetve ott
Hite szívemből, hogy -
Mely fán terem nem tudott.
Mégis mit higgyek el a szememnek?
Ha minden egy-dolog
Csak az tudhatom, én ki- vagyok…
Ép testben, ép hogy élek
Tiszta ésszel- bölcs igére
A lélek, lélektelen szép frigye ott!
Irgalommal kellene tudnotok—(szőke)

 

2013.04.27.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 278
Heti: 1 133
Havi: 4 278
Össz.: 373 389

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kígyó és az AlMa...
Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni - © 2008 - 2018 - jellem-ismeret.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »